3M Asfaltfolie
Leverbaar binnen 4 werkdagen

  • B1 gecertificeerde Asfaltfolie met 3 maanden garantie
  • Asfaltfolie (vloerstickers) voor binnen- en buitengebruik
  • Anti-slip, krasvast en eenvoudig aan te brengen
  • Te bevestiging op beton, asfalt en vlakke bestrating


Dé folie voor outdoortoepassingen van 3M™ De 3M™ Scotchcal™ 3662-10 Asfaltfolie is een witte gegoten printfolie (50µm) die geschikt is voor tijdelijke outdoor toepassingen. De folie kan...
Ons team staat voor je klaar
woensdag geopend vanaf 08:00
Live Chat
Direct antwoord
Vragen? Bel ons!
+31 88 02 23 200
E-mail
Kennisbank

Log eerst in om je bestelling te plaatsen

Prijzen zijn alleen zichtbaar voor onze partners. Log in of maak een account aan om te beginnen. Het is gratis!
Ik heb nog geen account
Ik wil een gratis account aanvragen.
  • Exclusief voor resellers in print
  • Advies, inspiratie en innovatie
  • Bestelgemak en korte levertijden
Inloggen
 

Wachtwoord vergeten?

Productinformatie
Omschrijving product

Dé folie voor outdoortoepassingen van 3M™

De 3M™ Scotchcal™ 3662-10 Asfaltfolie is een witte gegoten printfolie (50µm) die geschikt is voor tijdelijke outdoor toepassingen. De folie kan geplaatst worden op vlakke ondergronden zoals asfalt, beton of straatstenen. De grijze lijmlaag zorgt voor een goede dekking van een gekleurde ondergrond. Asfaltfolie is gemakkelijk verwijderbaar en dus zeer geschikt voor korte termijn toepassingen.

Eenvoudig te plakken

Het materiaal is anti-slip, krasvast en eenvoudig aan te brengen op vlakke ondergronden. Alle ins en outs zijn terug te vinden in het 3M Instruction Bulletin.

Met 3M™ garantie en B1 certificering

De 3M™ Scotchcal™ 3662-10 Asfaltfolie is een brandvertragende folie en is daardoor ook geschikt voor gebruik in bedrijven en openbare ruimtes. De folie voldoet aan de strenge Europese brandveiligheidseisen voor openbare gebouwen, B1 volgens DIN 4102. De maximale garantieperiode van het materiaal is 3 maanden. De levensduur is daarbij afhankelijk van de hoeveelheid voetverkeer en of de folie indoor of outdoor wordt gebruikt. Binnen de garantietermijn verwijder je de folie in een handomdraai, zonder lijmresten achter te laten.

Met laminaat voor extra bescherming

3M™ Scotchcal™ 3647 is een gegoten grof gestructureerd mat laminaat en geeft bescherming aan jouw Asfaltfolie. Dit duurzame transparante laminaat (500µm) beschermt jouw outdoor prints optimaal.

Trek aandacht met opvallende Asfaltfolie

Wij kijken instinctief naar onze voeten om struikelen te voorkomen. Daar komt bij dat door het massaal gebruik van onze smartphone, ons gezichtsveld nog meer naar beneden is gericht. Adviseer jouw klant daarom over het effect van zogenaamde high-visibility spots. Plaats de prints met Asfaltfolie op strategische plaatsen om bepaalde bezoekers te targeten, zoals een promotie bij een schap of een specifiek product. Onderzoek toont aan dat reclame op vloeren de verkoop tot maar liefst 50% kan verhogen.

Alternatieven voor 3M™ Scotchcal™ 3662 Asfaltfolie

Ben je op zoek naar een folie voor indoortoepassingen, dan kun je kiezen voor 3M™ 48-20 Envision™ vloerfolie. Een goedkoper alternatief is Easy DOT Vloerfolie voor nog meer montagegemak. Gemakkelijk te plakken en zonder bubbels vanwege de noppenstructuur. Daarnaast is deze makkelijk te verplaatsen als de de folie ergens anders beter tot z’n recht komt.


BasismateriaalZelfklevende folie
Maximale printbreedte (cm)118
PrinttechniekLatex
LijmlaagVerwijderbaar
Montage temperatuur> 10
Garantie buiten (maanden)3


Change your language / Pas je taal aan.

Ik heb nog geen account.

Ik wil graag een gratis probo account.