Wijziging contoursnijden en spiegelen

Om fouten tijdens het invoeren van uw bestanden te voorkomen, hebben wij enkele aanleverspecificaties aangepast. Wij raden u aan om onderstaande punten nauwkeurig door te nemen, zodat uw bestellingen nu én in de toekomst snel en foutloos verlopen.

De volgende aanleverspecificaties zijn gewijzigd:

1. Spiegelbeeld

    Bestanden spiegelen kan nu heel eenvoudig in onze uploader. Voorheen spiegelden wij uw bestanden, nu ligt deze actie bij u als klant. Zo heeft u de volledige controle over uw orders. Uiteraard is spiegelen tijdens uw ontwerpproces ook mogelijk en hóeft u geen gebruik te maken van de nieuwe optie.
    Bestanden spiegelen is noodzakelijk voor bijvoorbeeld raamstickers die aan de binnenzijde van het raam geplakt worden met het beeld naar buiten gericht.

2. Contoursnijden en frezen

    Bestelt u prints met cutcontouren? Lever dan één bestand per onderdeel aan: geen ontwerpen combineren of meerdere dezelfde ontwerpen in één bestand plaatsen.
    Bijvoorbeeld: U wilt graag 100 dezelfde cirkels. Wij ontvangen dan graag een bestand met één cirkel waarvan u 100 stuks besteld en liever niet één bestand met 100 cirkels.
    De reden hiervoor is dat alle te printen bestanden volledig geautomatiseerd doorgestuurd worden naar onze printers. Hierdoor zijn onze prijzen voordelig en zijn onze levertijden kort. Daarnaast worden bestanden minder zwaar en gaat het uploaden een stuk sneller.

Bekijk onze aanleverspecificaties.

Change your language / Pas je taal aan.

Ik heb nog geen account.

Ik wil graag een gratis probo account.