Canvasdoeken anders dan anders

“Waarom beginnen we daar nu pas mee?” klonk het de afgelopen weken vaak bij ons in het bedrijf. Ja… wij starten nú pas een afdeling voor het maken van opgespannen Canvasdoeken. Maar onze Canvasdoeken zijn anders dan die van andere aanbieders. Wij maken ze met het ProboFrame…

CanvasframeHet idee
Vorig jaar ben ik samen met Erwin en een lokaal bedrijf op zoek gegaan naar een voor ons geschikt frame. Na diverse testen met kunststof zijn we uiteindelijk toch geëindigd bij hout. Het ProboFrame is maatvast en trekt niet krom. En niet onbelangrijk: de prijs is een stuk gunstiger dan de standaard spielatten, waarmee de meeste canvasdoeken worden gemaakt.

 

De motivatie
Onze belangrijkste motivatie voor het ontwikkelen van een eigen frame is het structureel verlagen van de prijzen van foto's op canvas. De markt voor foto's op doek is redelijk verzadigd, maar met een lagere prijs is er altijd plaats voor een nieuwe aanbieder. Die aanbieder ben jij...!

Samenwerking
Wij leveren niet aan eindconsumenten. Daarom kunnen we de markt van canvasdoeken niet rechtstreeks bedienen. We helpen onze partners graag met advies, het aanleveren van beeldmateriaal of een eventuele koppeling met ons uploadsysteem zodat ook jij concurrerend kunt zijn in de 'canvasmarkt'.

Toekomst
We starten met een XXL-lijn voor extreem grote doeken en het wordt mogelijk customized frames te bestellen. Én een in eigen beheer ontwikkeld frame betekent ook: geen grenzen! In overleg is alles mogelijk!

Toch even anders dan de rest vinden wij! Wat vind jij?

Lees hier alles wat je moet weten over onze canvasdoeken.
Jildau HuizingaJildau Huizinga

Change your language / Pas je taal aan.

Ik heb nog geen account.

Ik wil graag een gratis probo account.