De nieuwste mogelijkheden bij Textiel- en Ledframes

Nieuwe keuzemogelijkheden voor Textielframes en Ledframes

Er zijn nieuwe keuzemogelijkheden beschikbaar voor zowel de Textielframes als de Ledframes zodat jij je klant opnieuw kunt verrassen. We sommen ze voor je op en nemen je mee in de voordelen. Deze nieuwe keuzes zijn per direct te bestellen.

 

Textielframes met nieuwe kleuren en profielen
Nieuw is het dubbelzijdige profiel van 80 mm. Deze profieldikte is zowel staand als hangend toepasbaar wat zorgt voor extra stevigheid en een solide uitstraling. Hierdoor is het frame perfect toe te passen als staand frame op beurzen en in showrooms. De staande frames worden met voeten geleverd. Voor een hangend frame kun je kiezen uit wandhangers. Alle Textielframes zijn nu ook in de kleur wit verkrijgbaar naast de bestaande soorten zwart en aluminium. De kleuren wit en zwart worden veelal toegepast bij interieur gerelateerde toepassingen omdat deze nog beter matchen in een interieur.

Nieuwe materialen: Decotex en Samba Backlit
Door het gemak, de eenvoud en elegantie van een Textielframe ontstaat de mogelijkheid om complete wanden om te toveren. Hierdoor stijgt ook de vraag naar grotere frames. Dit is de reden waarom je nu ook kunt kiezen voor Decotex als doeksoort. Maak de keuze voor dit materiaal wanneer de beide zijden van jouw frame groter dan zijn dan 320 centimeter.

Wijziging verzendkosten Textielframes
Per vandaag zijn de verzendkosten voor Textielframes gewijzigd. Bij het verzenden van een order met een Textielframe bestaat deze altijd uit minimaal 2 pakketten. Een pakket voor het frame en een pakket voor het doek. Voorheen werden alleen de verzendkosten van het doek in rekening gebracht. Vanaf vandaag wordt het pakket voor het frame ook meegenomen in de verzendkosten. Log in en bekijk de gewijzigde prijzen voor het verzenden.

Ledframes nu ook in zwart en wit
Ook bij de Ledframes heb je voortaan de keuze uit drie kleuren. Op verzoek van jou als reseller zijn nu ook de kleuren zwart en wit toegevoegd. In combinatie met het nieuwste backlitdoek voor Ledframes creëer je een nieuwe dimensie voor jouw klant met boodschappen die gegarandeerd de aandacht trekken.

Bekijk alle nieuwe mogelijkheden bij Textielframes en Ledframes. Wil je jouw klant de kracht van een verlichte boodschap met Samba Backlit laten ervaren? Bestel dan een gratis Ledframe showroommodel

Change your language / Pas je taal aan.

Ik heb nog geen account.

Ik wil graag een gratis probo account.