Detectiepoorthoezen
Leverbaar binnen 4 werkdagen

  • Voor elke detectiepoort de juiste hoes
  • Al vanaf 1 stuk eenvoudig online besteld
  • Verschillende ontwerpen op voor- en achterzijde


Een welkome binnenkomer die de aandacht binnen no time trekt: een detectiepoorthoes (alarm cover) op maat. Het is dé manier om een saaie entree te veranderen in een verleidelijke plek om binnen te...
Ons team staat voor je klaar
maandag geopend vanaf 08:00
Live Chat
Direct antwoord
Vragen? Bel ons!
+31 88 02 23 200
E-mail
Kennisbank

Log eerst in om je bestelling te plaatsen

Prijzen zijn alleen zichtbaar voor onze partners. Log in of maak een account aan om te beginnen. Het is gratis!
Ik heb nog geen account
Ik wil een gratis account aanvragen.
  • Exclusief voor resellers in print
  • Advies, inspiratie en innovatie
  • Bestelgemak en korte levertijden
Inloggen
 

Wachtwoord vergeten?

Productinformatie
Omschrijving product

Een welkome binnenkomer die de aandacht binnen no time trekt: een detectiepoorthoes (alarm cover) op maat. Het is dé manier om een saaie entree te veranderen in een verleidelijke plek om binnen te komen. Communiceer eenvoudig en goedkoop een nieuwe actie of product direct bij binnenkomst. Het grote voordeel? Voor elke detectiepoort is er een passende hoes.

Detectiepoorthoezen eenvoudig besteld en geplaatst

We tonen direct jouw prijs zonder te hoeven wachten op een offerte. Dat scheelt jou tijd. En met onze handige meetinstructie bepaal jij de exacte maten voor de hoes. Omdat je zelf de juiste maten op kunt geven is er voor elke detectiepoort een passende hoes.

Stretchdoek met B1 certificaat

Onze Detectiepoorthoezen bestaan uit print op de voor- en achterzijde. De hoes is gemaakt van Stretchdoek 280gr./m² (100% PES) en is voorzien van een B1 certificaat. Het materiaal zorgt ervoor dat de hoes eenvoudig over de poort geschoven kan worden.

Varieer per actie of seizoen van hoes

Een bedrukte detectiepoorthoes is het juiste middel op de juiste plek om de bezoeker van de winkel te attenderen op acties of de nieuwste producten. Varieer daarom per actie of seizoen. Deze reclame neemt bovendien geen extra ruimte in beslag en geeft de detectiepoort een multifunctionele rol. Wij zorgen voor een snelle levering zodat jouw klant de Detectiepoorthoezen binnen al 4 werkdagen in huis heeft. Zo wordt variëren meer dan eenvoudig. Een welkome binnenkomer die de aandacht binnen no time trekt: een detectiepoorthoes (alarm cover) op maat. Het is dé manier om een saaie entree te veranderen in een verleidelijke plek om binnen te komen. Communiceer eenvoudig en goedkoop een nieuwe actie of product direct bij binnenkomst. Het grote voordeel? Voor elke detectiepoort is er een passende hoes.

Materiaal Stretchdoek
Gewicht 280 gr./m2
Bedrukking Sublimatie
Max. printbreedte (cm) 241
Toepassing Hoes voor detectiepoort
Brandwerend B1

Indoor/Outdoor

Indoor

Change your language / Pas je taal aan.

Ik heb nog geen account.

Ik wil graag een gratis probo account.