Detectiepoorthoezen
Leverbaar binnen 4 werkdagen

  • Voor elke detectiepoort de juiste hoes
  • Al vanaf 1 stuk eenvoudig online besteld
  • Verschillende ontwerpen op voor- en achterzijde
  • Reseller prijzen
  • Aanlevertijd tot 16.30 uur

Een binnenkomer die de aandacht binnen no time trekt: een detectiepoorthoes (alarm cover) op maat. Het is dé manier om een saaie entree te veranderen in een verleidelijke plek om binnen te komen....

Log eerst in om je bestelling te plaatsen

Prijzen zijn alleen zichtbaar voor onze partners. Log in of maak een account aan om te beginnen. Het is gratis!
Ik heb nog geen account
Ik wil een gratis account aanvragen.
  • Exclusief voor resellers in print
  • Advies, inspiratie en innovatie
  • Bestelgemak en korte levertijden
Inloggen
 

Wachtwoord vergeten?

Productinformatie
Omschrijving product

Een binnenkomer die de aandacht binnen no time trekt: een detectiepoorthoes (alarm cover) op maat. Het is dé manier om een saaie entree te veranderen in een verleidelijke plek om binnen te komen. Communiceer eenvoudig en goedkoop een nieuwe actie of product direct bij binnenkomst. Het grote voordeel? Voor elke detectiepoort is er een passende hoes.

Detectiepoorthoezen eenvoudig besteld en geplaatst

Log in en zie direct jouw prijs. Wachten op een offerte is niet nodig. Dat scheelt jou tijd. En met onze handige meetinstructie bepaal jij de exacte maten voor de hoes. Omdat je zelf de juiste maten op kunt geven is er voor elke detectiepoort een passende hoes. Creëer verschillende ontwerpen op de voor- en achterzijde van de hoes en sleep jouw bestanden in de Probo upload naar de juiste zijde.

Stretchdoek met B1 certificaat

Onze bedrukte Detectiepoorthoezen bestaan uit een print op zowel de voor- en achterzijde. De hoes is gemaakt van Stretchdoek 280gr./m² (100% PES) en is voorzien van een B1 certificaat. Het materiaal is uitwasbaar op 30 graden en heeft een strakke look. De hoes kan eenvoudig over de poort geschoven worden.

Varieer per actie of seizoen van hoes

Een bedrukte detectiepoorthoes is het juiste middel op de juiste plek om de bezoeker van de winkel te attenderen op acties of de nieuwste producten. Varieer daarom per actie of seizoen. Deze reclame neemt bovendien geen extra ruimte in beslag en geeft de detectiepoort een multifunctionele rol. Wij zorgen voor een snelle levering zodat jouw klant de Detectiepoorthoezen al binnen 4 werkdagen in huis heeft. Zo wordt variëren meer dan eenvoudig.

MateriaalStretchdoek
Gewicht280 gr./m2
BedrukkingSublimatie
Max. breedte310 centimeter
ToepassingHoes voor detectiepoort
BrandwerendB1

Indoor/Outdoor

Indoor
Change your language / Pas je taal aan.

Ik heb nog geen account.

Ik wil graag een gratis probo account.