Dot
Leverbaar binnen 3 werkdagen

  • (Easy) Dot folie met zelfklevende noppenstructuur
  • Altijd bubbelvrij geplakt en herpositioneerbaar
  • Zowel in witte als transparante uitvoering
  • Perfect als promotiemiddel op diverse plekken


Nu kan iedereen bubbelvrij folie plakken DOT-folie, ook wel Easy Dot folie, is een zelfklevende monomeer folie (100µ) en heeft een speciale lijmlaag met noppenstructuur, ofwel ‘dotjes’....
Ons team staat voor je klaar
woensdag geopend vanaf 08:00
Live Chat
Direct antwoord
Vragen? Bel ons!
+31 88 02 23 200
E-mail
Kennisbank

Log eerst in om je bestelling te plaatsen

Prijzen zijn alleen zichtbaar voor onze partners. Log in of maak een account aan om te beginnen. Het is gratis!
Ik heb nog geen account
Ik wil een gratis account aanvragen.
  • Exclusief voor resellers in print
  • Advies, inspiratie en innovatie
  • Bestelgemak en korte levertijden
Inloggen
 

Wachtwoord vergeten?

Productinformatie
Omschrijving product

Nu kan iedereen bubbelvrij folie plakken

DOT-folie, ook wel Easy Dot folie, is een zelfklevende monomeer folie (100µ) en heeft een speciale lijmlaag met noppenstructuur, ofwel ‘dotjes’. Hierdoor ontstaan er kleine luchtkanaaltjes in de lijm en is de folie zeer eenvoudig en bubbelvrij aan te brengen. Ook is de DOT-folie makkelijk te herpositioneren en te verwijderen zonder lijmresten achter te laten op het oppervlak. Gewoon met de hand aanwrijven is voldoende, eventuele luchtbellen worden via ruimte tussen de kanaaltjes in de lijm afgevoerd. Op deze manier is Easy Dot folie zeer eenvoudig en door iedereen aan te brengen op vlakke ondergronden.

Brandwerend B1 gecertificeerd

Je kunt kiezen uit een witte of transparante uitstraling voor jouw Easy Dot stickers. Houd er rekening mee dat de noppenstructuur zichtbaar blijft bij de transparante folie, ondanks dat de noppen klein zijn. Op DOT-folie wordt geen garantie gegeven, maar de levensduur bij indoor toepassingen is 2 jaar. De folie is voorzien van een B1-brandcertificering en kan ook promotioneel buiten worden gebruikt.

Geschikt voor tijdelijke en promotionele doeleinden

De Easy Dot folie met witte uitstraling heeft een witte achterzijde, waardoor de folie zeer geschikt is voor tijdelijke bestickering over bestaande logo’s of teksten. Omdat de folie gemakkelijk kan worden aangebracht, wordt deze veel ingezet voor promotiegerichte doeleinden, zoals bij acties in winkels, op stands of op voertuigen. Zolang de ondergrond niet poreus is kun je folie zelfs op gebogen oppervlaktes aanbrengen. Ook wordt het materiaal steeds vaker toegepast in de standbouw. De folie kan eenvoudig na gebruik van de grote panelen verwijderd worden om deze vervolgens weer netjes in te leveren.

Plak elk project bubbelvrij

Van Zelfklevende posters of Raamstickers die door jouw klanten zelf opgeplakt kunnen worden, Easy Dot folie maakt dat elk project bubbelvrij geplakt kan worden! Laat het ontwerp in spiegelbeeld printen zodat jouw klant zijn reclameboodschap aan de binnenzijde van het raam kan plakken.


BasismateriaalMonomeer gewalste folie
Maximale printbreedte (cm)133
PrinttechniekUV, Latex
LijmlaagVerwijderbaar
Kleur lijmlaagTransparant
PlakkenUitsluitend droog
BrandcertificaatB1

Change your language / Pas je taal aan.

Ik heb nog geen account.

Ik wil graag een gratis probo account.