3M Envision 48-20
Voor 16:30 besteld, binnen 4 werkdagen geleverd
  • PVC-vrije printfolie van 3M™
  • Duurzaam want 100% recyclebaar
  • Met keuze uit twee soorten laminaat
  • Voor vlakke toepassingen en met B1-certificaat
Productbeschrijving
De 3M™ 48-20 Envision™ is een witte, matte polymeer PVC-vrije printfolie die geschikt is voor vlakke toepassingen. De folie is 100% recyclebaar dankzij het gebruik van milieuvriendelijke inkten en... Meer informatie
Nieuw bij Probo? Vraag binnen 2 minuten een account aan.
Ons team staat voor je klaar
maandag geopend vanaf 08:00
Live Chat
Direct antwoord
Vragen? Bel ons!
+31 88 02 23 200
E-mail
Kennisbank

Log eerst in om je bestelling te plaatsen

Prijzen zijn alleen zichtbaar voor onze partners. Log in of maak een account aan om te beginnen. Het is gratis!
Ik heb nog geen account
Ik wil een gratis account aanvragen.
  • Exclusief voor resellers in print
  • Advies, inspiratie en innovatie
  • Bestelgemak en korte levertijden
Inloggen
 

Wachtwoord vergeten?

Productinformatie
Omschrijving product

De milieuvriendelijke PVC-vrije folie van 3M™

De 3M™ 48-20 Envision™ is een witte, matte polymeer PVC-vrije printfolie die geschikt is voor vlakke toepassingen. De folie is 100% recyclebaar dankzij het gebruik van milieuvriendelijke inkten en het ontbreken van PVC in het materiaal. De grijze lijmlaag zorgt voor een goede dekking op een gekleurde ondergrond.

Van nature duurzaam

3M™ 48-20 Envision™ folie is van nature duurzamer, bestand tegen UV-straling, hoge temperaturen en zelfs vocht. Gebruik de 3M™ 48-20 Envision™ in combinatie van het geadviseerde laminaat en de garantieperiode op voertuigen is maximaal vier jaar, voor buitengebruik drie jaar en voor binnengebruik vijf jaar. Daarnaast heeft deze folie een B1-certificering en is het geschikt voor een grote verscheidenheid aan vlakke ondergronden met een gesloten, niet poreuze toplaag.

Beschermd met laminaat

Je selecteert een glans of floor graphics 3649 laminaat in het keuzemenu. In het laatste geval krijgt deze folie een mat gegoten, gestructureerd en dik laminaat met beschermende eigenschappen. Daarbij is het bestand tegen vuil en de meeste schoonmaakmiddelen.

Creëer p(l)akkende aandacht met opvallende folie

3M™ 48-20 Envision™ is een betrouwbare folie voor onder andere decoratie en bewegwijzering. Of zet dit in als vloerfolie om op strategische plekken bepaalde bezoekers te targeten, zoals een promotie bij een schap of een specifiek product in een beursstand. Onderzoek heeft aangetoond dat reclame op vloeren de verkoop tot maar liefst 50% kan verhogen. Immers: door het massale gebruik van onze smartphone is ons gezichtsveld nog meer naar beneden gericht.

Sneller te verwijderen

In tegenstelling tot gegoten vinyl folies, die doorgaans brozer zijn en gemakkelijker scheuren, heeft deze folie een grotere treksterkte. Deze eigenschap zorgt ervoor dat je de folie binnen de garantietermijn sneller en gemakkelijker kan verwijderen door de semi-permanente lijmlaag. Je hebt geen Applicatievloeistof nodig en verwijderen gaat sneller en zonder resten achter te laten.

Alternatieven voor 3M™ 48-20 Envision™ folie

Kijk voor een goedkoper alternatief eens bij de mogelijkheden die de Avery MPI 2000, Avery MPI 3001 en de 3M™ Scotchcal™ IJ20-10R folies je bieden. Ben je op zoek naar een vloerfolie voor outdoor gebruik, dan kun je ook kiezen voor 3M™ Asfaltfolie. Een goedkoper alternatief is Easy DOT-folie. Dit is gemakkelijk te plakken zonder bubbels, vanwege de noppenstructuur.

Materiaal PVC-vrije polymeer
Brandcertificaat B1
Bedrukking Latex
Maximale printbreedte 133 cm
Lijmlaag Semi-permanent
Kleur lijmlaag Grijs
Montage temperatuur > 10°C
Plakinstructie Uitsluitend droog
Laminaat Glans of 3649 laminaat met een matte uitstraling. De slipweerstand van het 3649 laminaat is R9/V
Garantie binnen Vloer laminaat: 3 maanden
Glans laminaat: 48 maanden
Garantie buiten 36 maanden
Garantie voertuigen 48 maanden
Extra Gebruik je deze folie als vloerfolie, dan kun je deze op zeil, gecoat beton, tegels, marmer of gelakt hout plakken. Voor PVC-vloeren is deze folie minder geschikt, omdat er dan gasvorming kan ontstaan.

Change your language / Pas je taal aan.

Login bij jouw Probo account

Heb je al een Probo account? Log dan in met onderstaande formulier

Ik heb nog geen account.

Ik wil graag een gratis probo account.