3M Envision 48-20 (vloerfolie)
Leverbaar binnen 4 werkdagen

  • Milieuvriendelijke PVC-vrije Vloerfolie
  • Duurzame Vloerfolie voor indoor gebruik
  • Anti-slip, krasvast en B1 gecertificeerd
  • Voor vlakke vloeren met niet-poreuze toplaag


De milieuvriendelijke PVC-vrije vloerfolie van 3M™ De 3M™ 48-20 Envision™ is een witte matte polymeer PVC-vrije printfolie die geschikt is voor vlakke toepassingen. Een zeer eenvoudig te...
Ons team staat voor je klaar
woensdag geopend vanaf 08:00
Live Chat
Direct antwoord
Vragen? Bel ons!
+31 88 02 23 200
E-mail
Kennisbank

Log eerst in om je bestelling te plaatsen

Prijzen zijn alleen zichtbaar voor onze partners. Log in of maak een account aan om te beginnen. Het is gratis!
Ik heb nog geen account
Ik wil een gratis account aanvragen.
  • Exclusief voor resellers in print
  • Advies, inspiratie en innovatie
  • Bestelgemak en korte levertijden
Inloggen
 

Wachtwoord vergeten?

Productinformatie
Omschrijving product

De milieuvriendelijke PVC-vrije vloerfolie van 3M™

De 3M™ 48-20 Envision™ is een witte matte polymeer PVC-vrije printfolie die geschikt is voor vlakke toepassingen. Een zeer eenvoudig te verwerken materiaal, wat zorgt voor voor minder kreuken en daardoor minder frustratie. Dit levert jou tijdswinst en dus een directe kostenbesparing tijdens de monteren. De folie is 100% recyclebaar dankzij het gebruik van milieuvriendelijke inkten en het ontbreken van PVC in het materiaal. De grijze lijmlaag zorgt voor een goede dekking van een gekleurde ondergrond.

Sneller te verwijderen

In tegenstelling tot gegoten vinyl folies, die doorgaans brozer zijn en gemakkelijker scheuren, heeft deze vloerfolie een grotere treksterkte. Deze eigenschap zorgt ervoor dat je de folie binnen de garantietermijn sneller en gemakkelijker kan verwijderen door de semi-permanente lijmlaag. Omdat er geen primer nodig is, gaat verwijderen sneller zonder resten achter te laten.

Van nature duurzaam

3M™ 48-20 Envision™ vloerfolie is van nature duurzamer, is bestand tegen ultraviolette straling, hoge temperaturen en zelfs vocht. Bij indoor gebruik van de 3M™ 48-20 Envision™ in combinatie van het geadviseerde laminaat is de garantieperiode maximaal 1 jaar.

Beschermd met laminaat

Het 3M™ Scotchcal™ floor graphics laminaat 3649 is een mat gegoten gestructureerd dik laminaat met beschermende eigenschappen. Daarnaast is het bestand tegen vuil en de meeste schoonmaakmiddelen. Vloerfolie heeft een B1-brandcertificering en is geschikt voor een grote verscheidenheid aan vlakke ondergronden met een gesloten, niet poreuze toplaag. Dat kan zeil zijn, maar ook gecoat beton, tegels, marmer of gelakt hout. 

Creëer p(l)akkende aandacht met opvallende vloerfolie

We kijken instinctief naar onze voeten om struikelen te voorkomen. Daarnaast is door het massaal gebruik van onze smartphone ons gezichtsveld nog meer naar beneden gericht. Adviseer jouw klant daarom over het effect van zogenaamde high-visibility spots. Plaats de vloerfolie strategisch om bepaalde bezoekers te targeten, zoals een promotie bij een schap of een specifiek product in een beursstand. Onderzoek heeft aangetoond dat reclame op vloeren de verkoop tot maar liefst 50% kan verhogen.

Alternatieven voor 3M™ 48-20 Envision™ Vloerfolie

Ben je op zoek naar een folie voor outdoor gebruik, dan kun je kiezen voor 3M Asfaltfolie. Een goedkoper alternatief is Easy DOT Vloerfolie voor nog meer montagegemak. Gemakkelijk te plakken zonder bubbels, vanwege de noppenstructuur. Daarnaast plaats je de folie eenvoudig ergens anders als deze daar beter tot z’n recht komt.


BasismateriaalZelfklevende folie
Maximale printbreedte134
PrinttechniekLatex
LijmlaagVerwijderbaar
Montage temperatuur> 10
PlakkenUitsluitend droog
Garantie binnen (maanden)12 maanden, mits er laminaat wordt toegepast
Brandcertificaat B1
Slipweerstand R9/V


Change your language / Pas je taal aan.

Ik heb nog geen account.

Ik wil graag een gratis probo account.