Haal nu ook jouw bestellingen op in Tilburg!

crossdocks

Al eerder aangekondigd en nu is het zover: je kunt jouw bestellingen ook bij onze crossdock in Tilburg afhalen. Hiermee breiden we steeds verder onze Onbezorgd services voor jou uit. We vervoerden al grote pakketten met onze eigen transportdienst en nu gaat het crossdock in Tilburg een regionale rol vervullen als afhaallocatie. Hierdoor kun jij je last-minute bestelling zelf af komen halen of laat je de monteur een pakket vlak voor montage afhalen bij het depot. En: je bent ervan verzekerd dat dit altijd white-label is. Dit geldt zowel voor onze crossdocks als de Onbezorgd bezorgdiensten.

Hoe en wat in Tilburg
Doe je een bestelling op Probo.nl, dan kun je nu in stap twee van het bestelproces bij bezorgen of afhalen ook kiezen om jouw bestelling in Tilburg af te halen. Voor de handling en verpakkingskosten betaal je €1,95 per bestelling.

Ligt jouw bestelling klaar in Tilburg? Dan krijg je uiteraard een seintje via de e-mail. Je kunt jouw bestellingen vervolgens van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 12:00 uur afhalen op:

Simon de Cockstraat 12
5048 AW Tilburg

Heb je nog vragen over Onbezorgd? Neem dan contact op met jouw contactpersonen bij Sales & Service.

Change your language / Pas je taal aan.

Ik heb nog geen account.

Ik wil graag een gratis probo account.