Lagan FR
Leverbaar binnen 15 werkdagen

  • Dim out met eigen print
  • 100% vlamvertragend garen
  • M1 certificering
  • Voor project, hospitality en particuliere markt


Verduisterende Lagan voor kamerhoge toepassingen Lagan FR is een verduisterende stof, ofwel een dim out, wat betekent deze voor circa 70% verduisterend is. De mooie, kamerhoge stof is zowel...
Ons team staat voor je klaar
Vandaag geopend tot 20:00 uur
Live Chat
Direct antwoord
Vragen? Bel ons!
+31 88 02 23 200
E-mail
Kennisbank

Log eerst in om je bestelling te plaatsen

Prijzen zijn alleen zichtbaar voor onze partners. Log in of maak een account aan om te beginnen. Het is gratis!
Ik heb nog geen account
Ik wil een gratis account aanvragen.
  • Exclusief voor resellers in print
  • Advies, inspiratie en innovatie
  • Bestelgemak en korte levertijden
Inloggen
 

Wachtwoord vergeten?

Productinformatie
Omschrijving product

Verduisterende Lagan voor kamerhoge toepassingen

Lagan FR is een verduisterende stof, ofwel een dim out, wat betekent deze voor circa 70% verduisterend is. De mooie, kamerhoge stof is zowel geschikt voor projecten als de hospitality en particuliere markt. Is er sprake van een extra hoog plafond? Geen probleem, de stof is namelijk draaibaar. Je ontvangt in dit geval banen van jouw benodigde hoogte en de baanbreedte van 295,5 centimeter. De krimptolerantie na het wassen is circa 2%. Lagan is al binnen 5 werkdagen leverbaar.

Gemaakt van permanent vlamvertragend garen

Lagan FR is gemaakt van 100% permanent vlamvertragend (Fire Retardant) polyester garen. Een fijne eigenschap, omdat bij geïmpregneerde stoffen de vlamvertragende eigenschappen na het wassen vaak langzaam verloren gaan. Lagan blijft zelfs na veelvuldig wassen vlamvertragend. De stof is ook na het printen M1 getest zodat deze voor indoor toepassingen gebruikt kan worden. Wil je een certificaat ontvangen voor jouw project? Deze kun je opvragen door een mail te sturen naar klantenservice@probo.nl.

Duurzaam én milieubewust

Lagan FR wordt geprint volgens een duurzame sublimatie transfer print techniek. Hierdoor is er een zeer laag inktverbruik. De inkten zijn daarnaast milieuvriendelijke VOC vrije dispersie inkten op waterbasis. Het uitwassen van de stof is na productie niet nodig. Hierdoor is het productieproces volledig waterbesparend. Bovendien printen wij on demand zodat we alleen datgene produceren wat jij bestelt. Zo hoef je geen onnodige voorraden aan te leggen en geen materiaal te verspillen.

Afname per lengte meter

Het materiaal heeft bij een vol geprint vlak een lichtechtheidswaarde van 6 op de schaal van 1 tot 8. Je kunt Lagan daarbij afnemen per lengte meter. Bestel je 1 meter, dan ontvang je dus 1 meter over de gehele breedte van de stof.

Samenstelling 100% polyester FR
Gewicht 285 g/m2
Krimptolerantie circa 2%
Wasvoorschrift Normaal proces Bleken niet toegestaan Strijken toegestaan op maximaal 110 graden Kan niet in de droger Hangend drogen
Martindale N.V.T.
Vlamvertragend M1
Printbreedte circa 295,5 cm
Afwerking Snijden
Bedrukking Sublimatie transfer
Inkt Dispersie
Change your language / Pas je taal aan.

Ik heb nog geen account.

Ik wil graag een gratis probo account.