Ledframe
Leverbaar binnen 4 werkdagen

  • Led-verlichte textielframes
  • Aluminium profiel van 55 mm
  • Reseller prijzen
  • Aanlevertijd tot 16.30 uur

Een eyecatcher in je ruimte? Ons Ledframe maakt het mogelijk! Verras je klant met ons Ledframe voor een absolute eyecatcher in iedere ruimte. Dankzij de LED verlichting in combinatie met een...

Log eerst in om je bestelling te plaatsen

Prijzen zijn alleen zichtbaar voor onze partners. Log in of maak een account aan om te beginnen. Het is gratis!
Ik heb nog geen account
Ik wil een gratis account aanvragen.
  • Exclusief voor resellers in print
  • Advies, inspiratie en innovatie
  • Bestelgemak en korte levertijden
Inloggen
 

Wachtwoord vergeten?

Productinformatie
Omschrijving product

Een eyecatcher in je ruimte? Ons Ledframe maakt het mogelijk! Verras je klant met ons Ledframe voor een absolute eyecatcher in iedere ruimte. Dankzij de LED verlichting in combinatie met een backlitdoek van Lightbox ontstaat een haarscherpe, egaal verlichte print.Ledframe
FormaatMaatwerk tot 305 cm x 150 cm*
KleurZilverkleurig
Materiaal doekLightbox
Profieldikte55 mm
VerlichtingJa
MateriaalAluminium met verlichting op achterplaat van Dibond
ToepassingWand
KabelZwarte kabel, 230V

*Voor grotere frames willen we je adviseren contact op te nemen met je eigen klantteam


Bij het Ledframe heb je een profiel van slechts 55 millimeter breed. Deze combineren wij met een Dibond achterplaat. Op deze plaat worden de ledstrips gemonteerd. Deze leds zorgen voor een perfecte, egale lichtverspreiding.


Doeksoorten

Het Ledframe wordt gecombineerd met een backlitdoek van Lightbox. Lightbox, in combinatie met UV-print, levert optimale lichtdoorlatendheid op. Uit vele testen uitgevoerd door onze medewerkers is gebleken dat juist deze combinatie perfect is om het ‘WOW’-gevoel te creëren bij je klant. Het doek wordt voorzien van 200% full colour bedrukking. Dat betekent dat er twee lagen inkt op het doek worden gedrukt. Wanneer het doek niet wordt aangelicht heeft dit een hele donkere uitstraling. Als de lichtbron aanstaat wordt het doek mooi egaal verlicht en heeft het een mooie scherpe uitstraling. Perfect!


Hoe te monteren? Het Ledframe is eenvoudig te monteren. Je schroeft deze zelf rechtstreeks op de muur. Er wordt geen montagemateriaal meegeleverd.