Ledframe
Leverbaar binnen 4 werkdagen

  • Led-verlichte frames voor intense kleuren in jouw print
  • Maatwerk: voor grote en kleine ruimtes een frame
  • Egale lichtverspreiding voor een krachtig geheel
  • Reseller prijzen
  • Aanlevertijd tot 16.30 uur

Een eyecatcher in elke ruimte? Dat maak je zelf mogelijk met Ledframes! Verras je klant met ons Ledframe voor een absolute eyecatcher in iedere ruimte. Dankzij de LED verlichting in combinatie...

Log eerst in om je bestelling te plaatsen

Prijzen zijn alleen zichtbaar voor onze partners. Log in of maak een account aan om te beginnen. Het is gratis!
Ik heb nog geen account
Ik wil een gratis account aanvragen.
  • Exclusief voor resellers in print
  • Advies, inspiratie en innovatie
  • Bestelgemak en korte levertijden
Inloggen
 

Wachtwoord vergeten?

Productinformatie
Omschrijving product

Een eyecatcher in elke ruimte? Dat maak je zelf mogelijk met Ledframes! Verras je klant met ons Ledframe voor een absolute eyecatcher in iedere ruimte. Dankzij de LED verlichting in combinatie met een backlitdoek van Lightbox ontstaat een haarscherpe, egaal verlichte print.Ledframe
FormaatMaatwerk tot 305 cm x 150 cm*
KleurZilverkleurig, zwart en wit
Materiaal doekLightbox en Samba Backlit
Profieldikte55 mm
VerlichtingJa
MateriaalAluminium met verlichting op achterplaat van Dibond
ToepassingWand
KabelZwarte kabel, 230V

*Groter formaat nodig of liever een andere kleur? Neem dan even contact op met één van onze medewerkers voor advies op maat.


Bij het Ledframe ontvangt jouw klant een profiel van slechts 55 millimeter breed. Deze wordt gecombineerd met een Dibond achterplaat. Op deze plaat worden de ledstrips gemonteerd waardoor er een perfecte, egale lichtverspreiding ontstaat.


Jouw doek overal het stralende middelpunt

Het Ledframe wordt gecombineerd met een backlitdoek van Lightbox of Samba Backlit. Lightbox, in combinatie met UV-print, levert optimale lichtdoorlatendheid op. Uit vele testen uitgevoerd door onze medewerkers is gebleken dat juist deze combinatie perfect is om het ‘WOW’-gevoel te creëren bij je klant. Het doek wordt voorzien van 200% full colour bedrukking. Dat betekent dat er twee lagen inkt op het doek worden gedrukt. Dit geldt ook voor Samba Backlit. Dit materiaal is een polyester doek wat je eenvoudig opvouwt. Hierdoor kan jij het makkelijk en snel vervoeren naar een beurs. Overigens is Samba Backlit óók buiten toepasbaar. Voor beide materialen geldt dat de kleuren een hele donkere uitstraling krijgen wanneer deze niet worden verlicht. Als de lichtbron aanstaat wordt het doek mooi egaal verlicht en maak je van jouw afbeelding een stralend middelpunt. Perfect!


Snel en eenvoudig monteren Het Ledframe is eenvoudig te monteren. Je schroeft deze zelf rechtstreeks op de muur. Er wordt geen montagemateriaal meegeleverd.


Change your language / Pas je taal aan.

Ik heb nog geen account.

Ik wil graag een gratis probo account.