Magneetfolie
Leverbaar binnen 4 werkdagen

  • Magneetfolie voor ijzerhoudende ondergronden
  • Met keuze uit 2 diktes: 0,85 en 0,3 mm
  • Voor indoor- en outdoortoepassingen
  • Snel en eenvoudig aanbrengen en wisselen


De folie met uitstekende hechting op ijzerhoudende ondergronden Magneetfolie is opgebouwd uit magnetisch synthetisch rubber met een gladde PVC/Polyester toplaag. De magnetische folie hecht...
Ons team staat voor je klaar
Vandaag geopend tot 20:00 uur
Live Chat
Direct antwoord
Vragen? Bel ons!
+31 88 02 23 200
E-mail
Kennisbank

Log eerst in om je bestelling te plaatsen

Prijzen zijn alleen zichtbaar voor onze partners. Log in of maak een account aan om te beginnen. Het is gratis!
Ik heb nog geen account
Ik wil een gratis account aanvragen.
  • Exclusief voor resellers in print
  • Advies, inspiratie en innovatie
  • Bestelgemak en korte levertijden
Inloggen
 

Wachtwoord vergeten?

Productinformatie
Specificaties
Omschrijving:Magneet
Basismateriaal:Wit
Max. breedte:0,3 mm: 103 cm 0,85 mm: 96 cm
Bedrukking:0,33 mm: Latex print 0,85 mm: UV print
Ondergrond:Ondergrond vlak, (onedel) metaal
Gewicht:0,3mm 1,05kg/m² | 0,85mm 3kg/m²
Omschrijving product

De folie met uitstekende hechting op ijzerhoudende ondergronden

Magneetfolie is opgebouwd uit magnetisch synthetisch rubber met een gladde PVC/Polyester toplaag. De magnetische folie hecht uitstekend op alle metalen en ijzerhoudende ondergronden. Het materiaal kan zonder beschadigingen ook weer makkelijk van de ondergrond verwijdert worden. Het materiaal is binnen 4 werkdagen leverbaar.

Kies de juiste dikte

Magneetfolie van een dikte van 0,85 mm heeft een witte UV geprinte PVC toplaag en is geschikt voor de toepassing op voertuigen. Voor deze dikte geldt een maximale printbreedte van 96 cm. De magneetfolie met een dikte van 0,3mm wordt op de latexprinter geprint en beschikt over een witte polyester toplaag. Deze variant is geschikt voor indoortoepassingen en heeft een maximale printbreedte van 103 cm.

Ontwerp eigen Magneetstickers en platen

De meest voorkomende toepassingen zijn wisselende bewegwijzering en POS-toepassingen zoals magneetstickers voor koelkasten, machines, magazijnstellingen of andere metalen oppervlakken. Daarbij is de magneetfolie meerdere keren te gebruiken, eenvoudig aan te brengen en te verwijderen. Elk formaat en vorm is mogelijk waardoor jij eenvoudig en snel eigen Magneetstickers en Magneetborden ontwerpt. Het snel vervangen van de sticker of plaat maakt dat Magneetfolie een ideale kosten- en tijdbesparende oplossing is voor retail toepassingen of carsigns. Ook zijn de magneten handig toe te passen op Whiteboards.

Houd rekening met de hechting van magneetfolie. Wanneer je de folie op een voertuig plakt gaat het materiaal na 2 dagen een permanente hechting met de ondergrond aan. Voorkom daarom schade aan auto’s en pas Magneetfolie uitsluitend toe voor bevestiging op een vlakke ondergrond van onedel metaal. De folie is flexibel en makkelijk te knippen met een speciale schaar of te snijden met een stanleymes.

Change your language / Pas je taal aan.

Ik heb nog geen account.

Ik wil graag een gratis probo account.