Mis dit niet: Textielposters, dé trend in wanddecoratie

Textielposters, dé trend in wanddecoratie

Terug van weggeweest: de ‘ouderwetse’ schoolplaten of schoolwandkaarten. We kennen ze allemaal. Waar ze vroeger als educatief middel werden ingezet, komen ze nu terug als Textielposters: prachtige wanddecoratie met jouw eigen print in elk gewenst formaat.

Waarom moet de nieuwste trend in jouw assortiment?
Verras jouw klanten met de nieuwe Textielposters. Zeer geschikt ter decoratie in etalages en in woonkamers. Maar ook een ideale manier als presentatiemiddel op beurzen. Een mooie aanvulling op de collectie wanddecoratie zoals Canvasdoeken, Textielframes en Panelen. De Textielposters worden gemaakt van polyester materiaal met een katoenen look. Hierdoor hangt de poster kreukvrij aan de wand en oogt het product natuurlijk.

Jij maakt de Textielposters uniek
Een ware eyecatcher krijg je door de Textielposters persoonlijk te maken. Dit kan door zelf de maat te bepalen. Kies uit maar liefst 6 verschillende breedtes. De lengte bepaal je helemaal zelf! In combinatie met jouw print maak je van de Textielposters unieke items.

Benieuwd naar meer? Bekijk de uitgebreide productpagina van Textielposters of bekijk voor inspiratie de (Pr)interesting decembercollectie

Change your language / Pas je taal aan.

Ik heb nog geen account.

Ik wil graag een gratis probo account.