Nagenieten van het ProboEvent

Het ProboEvent van afgelopen vrijdag is hét gesprek van de dag: wat was het een succes en wat een enorme opkomst! Graag willen we langs deze weg iedereen bedanken voor zijn of haar aanwezigheid. Voor degene die helaas niet in de gelegenheid was naar Dokkum te komen, volgt hier een kort verslag van de dag met foto's.

Opening
Alle gasten werden verwelkomd door collega's Sandra de Jong en Elze Schregardus. Na de ontvangst met koffie en Friese oranjekoek kon men met een plattegrond alvast het pand verkennen. Om half drie heette bedrijfsleider Herman Bakker iedereen welkom. Hij vertelde over de recent gerealiseerde Qualityboost, onze nieuwe manier van werken in vier productielijnen (folies, plaatmateriaal, sublimatie en PVC-doeken), maar ook over de toekomst. Het thema was tenslotte Trends & Innovaties in Print. De voornaamste ontwikkelingen voor de toekomst zijn:

  • printing on demand
  • same day delivery
  • intelligente online oplossingen voor bestandscontrole en online hulp bij vragen en advies
  • gepersonaliseerde aanbiedingen en adviezen in de webshop

Raimo van der Klein
Vervolgens nam gastspreker Raimo van der Klein het woord. Raimo is kenner op het gebied van innovaties en trends in de mobiele technologie zoals Google Glass apps. Belangrijk punt in zijn interessante en interactieve presentatie was dat gadgets zoals de Google Glass in de toekomst herkennen wat wij zien. Als je een product in een advertentie of op een billboard ziet bestel je dat eenvoudig door met je hoofd te knikken en de volgende dag heb je het product in huis. Prints worden dus steeds belangrijker en dat zijn goede berichten voor onze klanten. Een inspirerende lezing, waarvoor nogmaals dank Raimo!

Markt en presentaties
Na de sprekers was het tijd om het bedrijf verder te verkennen. Diverse toeleveranciers presenteerden nieuwe producten en er werd getrakteerd op allerlei lekkernijen, zoals verse fruitsmoothies, cocktails en aardbeien met chocolade. Ook hadden we zelf een stand, waarin ons verkoopteam verschillende nieuwe materialen lieten zien die nog niet online te bestellen zijn. De reacties waren positief en komende tijd gaan we hier mee aan de slag.
In de spreekruimte vertelde collega en manager webdevelopment, marketing en inkoop Bert Johan Mullender over het opstarten of optimaliseren van uw webshop. In de vorige week opgeleverde nieuwe kantoorruimte vertelden DTP' ers Magda van Dijk en Femke Krol meer over witprinten en de effecten die daarmee te bereiken zijn.

Slot
Na het barbecuebuffet vertrokken de meeste gasten. Enkele gasten bleven overnachten en maakten het in de historische binnenstad van Dokkum nog gezellig tot in de late uurtjes. Vandaag stromen de reacties binnen van gasten die het als een hele leuke, nuttige en informele dag hebben ervaren. Bedankt iedereen!

Foto's

Change your language / Pas je taal aan.

Ik heb nog geen account.

Ik wil graag een gratis probo account.