Onderscheidende Freesletters met prints

Onderscheidende Freesletters met prints

Freesletters zijn een krachtige manier om jouw verhaal of boodschap duidelijk te maken. Het is niet voor niets dat Freesletters de meest gekozen vorm van gevelreclame is. Zo valt een bedrijfsnaam op een gevel, een routing of een aanduiding meer op met 3D letters.

Wandsigning geeft een boost aan de beleving en koopgedrag
Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat het inzetten van instore visuals een grote invloed hebben op de beleving en het koopgedrag van klanten. Daarnaast onderstrepen krachtige en opvallende Freesletters de gewenste uitstraling.

Nieuw in het assortiment
Nieuw in het assortiment zijn Freesletters. De boodschap van jouw klant valt nu extra op door de letters te voorzien van prints, passend bij de huisstijl. Of met opvallende kleuren, patronen en beelden. Op deze manier kun de letters ook goed matchen met bijvoorbeeld het logo van jouw klant.

Kies het juiste materiaal voor jouw project
Freesletters zijn verkrijgbaar in Plexiglas, Dibond, Dibond butler finish, Forex en Re-board®. Voor zowel indoor als outdoor toepassingen is er een geschikte oplossing. Naast de keuze voor het juiste materiaal helpen wij je op weg met het opmaken van het bestand of het monteren van de letters door de handige artikelen in de Probo Kennisbank.

Bekijk de mogelijkheden voor onderscheidende Freesletters met prints.

Change your language / Pas je taal aan.

Ik heb nog geen account.

Ik wil graag een gratis probo account.