Printen op 'wijnbasis'

We waren er vroeg bij dit jaar: drie weken voor 1 april kondigden we een revolutionaire inkt aan. Via een mailing naar onze partners en persberichten aan de vakbladen werd deze innovatieve printtechniek gelanceerd. Het belangrijkste ingrediënt voor onze nieuwe inkt? Het bezinksel - ‘most’- dat wijnmakers overhouden na het fermentatieproces van druiven. Het aantal aanvragen overtrof onze stoutste verwachtingen.

1 April :)

Zoals net voor 1 april duidelijk werd: printen op wijnbasis is voorlopig nog een droom. Helaas! Als troost ontving iedere aanvrager een mooie fles Italiaanse wijn, mede aangeboden door onze partner Durst. Uit de grote interesse naar aanleiding van onze 'primeur' blijkt echter dat we niet alleen staan als het gaat om innovatie en ecologisch verantwoord ondernemen.

We blijven investeren in schonere, slimmere en groenere oplossingen om de wereld om ons heen zoveel mogelijk te ontzien. En we maken steeds grotere stappen. Zo printen we al met inkten op waterbasis op textiel, produceren we dankzij continue automatisering steeds minder afval en wekken we de helft van onze energie op met zonnepanelen.

Mochten wij samen met Durst inkten op wijnbasis introduceren, dan profiteren onze partners daar als eerste van. Tot die tijd gebruiken we wijn waarvoor wijn bedoeld is!

De reacties:

Hierbij een greep uit de reacties die we ontvingen van onze partners:

'Zeer geslaagde grap. Ik heb als buurman een slijterij en die wilde wel dingen bij mij bestellen, maar dan gedrukt op wijnbasis. Hij had zelfs ook al klanten die voor de kerstpakketten materialen wilden op deze basis. Hij vond het overigens een mooie wijn.'
'Jullie 1 april grap is hier heel goed ontvangen. De ontwikkelingen in de sign-wereld gaan zo hard, dat wij er volledig van overtuigd waren dat er samples onderweg waren. Hartelijk dank voor de mooie fles wijn.'
'De enige grap waar ik dit jaar ben ingetrapt'
'Echt super leuk gedaan, inkten op wijnbasis, hoe verzin je het... Dan hangen wij onder die printer hoor ;)'

Hieronder een foto-impressie van ons Project X:

Change your language / Pas je taal aan.

Ik heb nog geen account.

Ik wil graag een gratis probo account.