Probo aanwezig op Heimtextil 2017

Heimtextil 2017 telling textile stories

 

Van 10-13 januari vindt in Frankfurt de vakbeurs Heimtextil plaats. En Probo is van de partij! Heimtextil is de grootste en belangrijkste internationale beurs op het gebied van design, trends en innovaties van interieurtextiel.

Deze vakbeurs is dé plek waar producenten, resellers en ontwerpers hun nieuwste producten en innovaties laten zien. Voor Probo betekent dit het eerste bezoek aan Heimtextil en we hebben er zin in!

Wij geloven in de groeimogelijkheden van print op textiel. Zo resulteerde de investering in onze innovatieve Alpha textielprinter in nieuwe productlanceringen- en toepassingen plus een overvolle lijst productwensen, waarmee ons team productontwikkeling meteen aan de slag is gegaan.

Onze stand delen we met Durst, leverancier van de Alpha textielprinter, en Motiflow, een creatief designplatform waar ontwerpers en liefhebbers van unieke patronen samenkomen. Met deze partijen bieden wij een mooi en compleet overzicht van de kansen die in deze markt op je liggen te wachten. Je bent van harte welkom in hal 6, stand C16!

>> Boek tickets voor Heimtextil 2017

 

Impressie Heimtextil 2016

Change your language / Pas je taal aan.

Ik heb nog geen account.

Ik wil graag een gratis probo account.