Probo in Top 250 Groeibedrijven

Probo verovert plek in Top 250 Groeibedrijven

Probo heeft een plekje in de Top 250 Groeibedrijven 2018 weten te veroveren! Zonder onszelf al teveel op de borst te kloppen, zijn we daar best een beetje trots op. Want bij bekende namen als Thuisbezorgd.nl, Rituals en Coolblue op de plekken 1 tot en met 3 kunnen we mooi in de rij aansluiten.

Natuurlijk hadden we deze groei niet bereikt zonder onze resellers. En samen groeien we door naar nieuwe kansen en markten. Dat resulteert dit jaar in investeringen op het gebied van een egaliserende behangtoepassing en een nieuwe papierlijn. Binnenkort hoor je hier meer over. Daarnaast bouwen we er lustig op los.

Groei op diverse vlakken
De Top 250 Groeibedrijven bestaat uit de 250 Nederlandse bedrijven die de meeste groei hebben laten zien in de periode van 2014 tot en met 2017. Daarbij moeten bedrijven in deze periode een minimale jaarlijkse groei van 20% in omzet en/of werknemers hebben gehad. Daarnaast moeten ze ten minste 10 werknemers in dienst hebben en/of de omzet moet minstens 5 miljoen zijn. De ranglijst komt tot stand door een samenwerking tussen het Erasmus Centre for Entrepreneurship en nlgroeit.

Change your language / Pas je taal aan.

Ik heb nog geen account.

Ik wil graag een gratis probo account.