Rallysticker

Bezorging binnen 4 dagen
Aanlevertijden Plaats je bestelling op werkdagen voor 16:30 uur. Spoedbestellingen (in 1 dag) kun je ook tot 21:30 uur aanleveren. Hier betaal je een toeslag voor.
Bezorgen of afhalen Bezorging van maandag t/m zaterdag. Afhalen van maandag t/m vrijdag.
  • Rallystickers van makkelijk te plakken Dot folie
  • Grote afname niet nodig: al te bestellen vanaf één stuk
  • Eenvoudige online keuzehulp en advies
  • Doeltreffende oplossing voor rally evenementen

Productbeschrijving Rallysticker

Rallystickers maken van een autorally een onvergetelijke happening. De opvallende vormen, in het oog springende kleuren en pakkende teksten trekken automatisch de aandacht. Natuurlijk zijn rallystickers ook perfect voor andere tijdelijke reclamedoeleinden in of op voertuigen. Ze zijn snel te monteren en herbruikbaar.

Gemaakt van zelfklevende DOT-folie

De rallystickers zijn gemaakt van Easy DOT-folie. Deze zelfklevende folie heeft een speciale lijmlaag met noppenstructuur, ofwel ‘dotjes’. Hierdoor kan iedereen makkelijk plakken. Herpositioneren en verwijderen is gemakkelijk, zonder lijmresten achter te laten.

Iedereen kan bubbelvrij plakken

Door luchtkanaaltjes in de lijm kun je een rallysticker bubbelvrij aanbrengen op vlakke ondergronden. Gewoon met de hand aanwrijven is voldoende. Let op: dit geldt voor voertuigen met originele lak. Bij overgespoten voertuigen kunnen na verwijdering lakbeschadigingen ontstaan.

Bestel rallystickers in elke vorm

Je kunt de rallysticker laten schoonsnijden of in elke gewenste vorm laten snijden. In het laatste geval kan dit ook nog eens kisscut of through cut. Tip: maak gebruik van de handige templates voor een rallysticker. Je vindt ze onderaan deze pagina.

Uitgelicht: transparante DOT-folie

Kies ook eens voor een rallysticker gemaakt van transparante DOT-folie. Naast een full color print, heb je ook de mogelijkheid om voor een full color met 100% of zelfs 200% witprint te kiezen. Alles over witprint lees je in de blog 'Wat is witprint in vier stappen'.

Om dit product te kunnen bestellen heb je een account nodig. Login met je gegevens of vraag een account aan!