Samen groeien we door

De bouw van de nieuwe producthallen en het nieuwe kantoor gaat in sneltreinvaart door en de contouren zijn al goed zichtbaar.
Eén van de nieuwe hallen zal dienen als centraal gepositioneerd magazijn om alle bestaande maar ook nieuwe productielijnen te bevoorraden. Op deze manier zijn we in staat om onze levertijden te verkorten zodat jij jouw producten sneller ontvangt.
In de tweede nieuwe productiehal zullen we de nieuwe productielijn huisvesten waarmee we jouw kansen en assortiment het komende jaar uit zullen breiden. Als laatste biedt het nieuwe kantoor plek aan de collega's van Service & Sales en zal elke afdeling zijn eigen verhaal in print vertellen. In het nieuwe kantoor speelt het nieuwe werken een belangrijke rol waar de nadruk ligt op een betere en slimmere inrichting van de fysieke werkplekken. Ontdek het zelf op 15 juni tijdens het Probo Festival.

Een bijzonder moment voor zowel onze collega Ronald als voor Probo. De Probo bungalow, voorheen gebruikt als woonhuis, was ooit de woning waar Ronald woonde. Vandaag mocht hij met eigen hand de Probo bungalow afbreken. Dit markeert ook de start van de nieuwbouw.

Met dank aan onze resellers groeien we samen door.

Sloop Probo bungalow

Nieuwbouw

Change your language / Pas je taal aan.

Ik heb nog geen account.

Ik wil graag een gratis probo account.