Sneller uploaden

Bespaar tijd met de Probo Upload

Bespaar tijd met de nieuwe Probo Upload

Zoals je hebt kunnen lezen profiteer je per direct van een verruimde aanlevertijd. Bij het verder optimaliseren van jouw bestelgemak hoort een snelle en gebruiksvriendelijke webshop. Met ons geheel vernieuwde Probo.nl hebben we A gezegd.

Stap B is de introductie van onze nieuwe Upload. Sneller, gebruiksvriendelijker en overzichtelijker. Geen gedoe meer met het berekenen van de juiste afloop bijvoorbeeld. Die hebben we standaard voor producten in de nieuwe uploader op 1 cm gezet. En je kunt meerdere bestanden in één keer uploaden. Voor producten in de oude uploader verandert er eerst niets.

In eerste instantie implementeren we de Probo Upload voor een beperkt aantal producten, zodat we minutieus kunnen monitoren of alles perféct functioneert.

Vervolgens gaat ons hele assortiment over op deze nieuwe functionaliteit, waarin we het uploaden van bestanden veel eenvoudiger voor je hebben gemaakt. Maar het allerbelangrijkste is: snelheid! De Probo Upload bespaart je vanaf dag één tijd, zodat jij je op de verkoop kunt richten.

We houden je op de hoogte!

Sneller uploaden - Probo

Change your language / Pas je taal aan.

Ik heb nog geen account.

Ik wil graag een gratis probo account.