Sorento FR
Leverbaar binnen 4 werkdagen

  • Voor gepersonaliseerde inbetween gordijnen
  • Met M1 brandcertificering
  • Geschikt voor project-, hospitality- en particuliere markt
  • Kamerhoge gordijnstof per lengtemeter


Voor gepersonaliseerde inbetween gordijnen: Sorento FR Sorento FR is een soepel vallende kamerhoge stof met een fijne weefstructuur van een hoogwaardige kwaliteit. De stof is zorgvuldig getest...
Ons team staat voor je klaar
Vandaag geopend tot 20:00 uur
Live Chat
Direct antwoord
Vragen? Bel ons!
+31 88 02 23 200
E-mail
Kennisbank

Log eerst in om je bestelling te plaatsen

Prijzen zijn alleen zichtbaar voor onze partners. Log in of maak een account aan om te beginnen. Het is gratis!
Ik heb nog geen account
Ik wil een gratis account aanvragen.
  • Exclusief voor resellers in print
  • Advies, inspiratie en innovatie
  • Bestelgemak en korte levertijden
Inloggen
 

Wachtwoord vergeten?

Productinformatie
Omschrijving product

Voor gepersonaliseerde inbetween gordijnen: Sorento FR

Sorento FR is een soepel vallende kamerhoge stof met een fijne weefstructuur van een hoogwaardige kwaliteit. De stof is zorgvuldig getest en heeft een zeer krachtige kleurintensiteit. Je kunt deze afnemen per lengte meter. Bestel je 1 meter, dan ontvang je dus 1 meter over de gehele breedte van de stof. Bij Sorento FR is dit circa 293 centimeter.

Het materiaal is uitermate geschikt als inbetween waarmee je binnen no-time een omgeving creëert met een volledige eigen identiteit. Een inbetween zit qua stofdikte tussen een overgordijn en voile in. Je kunt hierdoor wel van binnen naar buiten kijken, maar niet van buiten naar binnen kijken. Kies Sorento FR als kamerhoge gordijnstof. Is er sprake van een extra hoog plafond? Geen probleem, de stof is namelijk draaibaar. Je ontvangt in dit geval banen van jouw benodigde hoogte bij de baanbreedte van 293 centimeter.

Met M1 brandcertificering geschikt voor project toepassingen

Sorento FR heeft een permanent vlamvertragend garen en is voorzien van een M1 certificaat. Het materiaal is daarom geschikt voor zowel de project-, hospitality- als particuliere markt. Heb je een certificaat nodig voor jouw project? Stuur een e-mail naar klantenservice@probo.nl en je ontvangt deze zo snel mogelijk van ons.

Duurzaam en milieubewust geprint

Sorento FR wordt geprint door middel van een duurzame sublimatie transfer printtechniek. Hierdoor wordt er een zeer laag inktverbruik gerealiseerd. De inkten zijn daarnaast milieuvriendelijke VOC vrije dispersie inkten op waterbasis. Het uitwassen van de stof na het printen is niet nodig. Hierdoor is het volledig waterbesparend. Bovendien printen wij on demand zodat we alleen datgene produceren wat jij bestelt en geen onnodige voorraden creëren en materiaal verspillen. De stof wordt strak afgewerkt en gesneden met een warmte laser wat het rafelen reduceert.

Samenstelling 100% PESFR
Gewicht 85 g/m2
Krimptollerantie circa 2%
Wasvoorschrift Normaal proces Bleken niet toegestaan Strijken toegestaan op maximaal 110 graden Kan niet in de droger Hangend drogen
Lichtechtheid 6
Martindale N.V.T.
Vlamvertragend M1
Printbreedte (cm) Circa 293
Afwerking Snijden
Bedrukking Sublimatie transfer
Inkt Dispersie
Textuur Fijne structuur
Indoor/Outdoor Indoor

Change your language / Pas je taal aan.

Ik heb nog geen account.

Ik wil graag een gratis probo account.