Posters

Posters zijn al lang niet meer uit ons straatbeeld weg te denken. Posters zijn nog steeds één van de bekendste én goedkoopste reclamemiddelen. Bij ons print je alle soorten posters full color voor jouw klant. Op elk formaat, van klein tot heel groot.

Kies voor Bluebackpaper voor de ultieme zichtbaarheid in billboards. Lichtbakposters zijn de ideale oplossing om de attentiewaarde in verlichte abri’s en lichtbakken te verhogen. Onze scherp geprijsde Reclameposters in hoge kwaliteit kun je in de populaire papierformaten A4, A3, A2 en B2 bestellen. Posters zijn vanaf A1-formaat verkrijgbaar. Wil je zelf het formaat van de posters van jouw klant kiezen? Kies dan voor ons Posterpapier.

Watervaste posters zijn een goed alternatief wanneer de posters van jouw klant tegen een spatje water moeten kunnen. Deze zijn in negen verschillende formaten te bestellen. Gaat jouw klant toch liever voor herbruikbare en verplaatsbare posters? Dan zijn onze Zelfklevende posters een goed alternatief. Zowel binnen als buiten creëer je hier een pakkende boodschap mee.

Voor bijna alle soorten posters geldt, voor 16.30 uur besteld, de volgende werkdag geleverd!

Change your language / Pas je taal aan.

Ik heb nog geen account.

Ik wil graag een gratis probo account.