Theater
Leverbaar binnen 4 werkdagen

  • Blokkerend 100% polyester doek
  • Met zwarte tussenlaag en witte achterzijde
  • Zowel voor indoor als outdoor gebruik
  • Met B1-certificering geschikt voor openbare ruimtes


Theater, lichtblokkerend polyester doek Theater is een blockout 100% polyester doek van 290 gr./m² voor zowel indoor als outdoor gebruik. Deze doeksoort heeft een zwarte (blockout) tussenlaag,...

Log eerst in om je bestelling te plaatsen

Prijzen zijn alleen zichtbaar voor onze partners. Log in of maak een account aan om te beginnen. Het is gratis!
Ik heb nog geen account
Ik wil een gratis account aanvragen.
  • Exclusief voor resellers in print
  • Advies, inspiratie en innovatie
  • Bestelgemak en korte levertijden
Inloggen
 

Wachtwoord vergeten?

Productinformatie
Omschrijving product

Theater, lichtblokkerend polyester doek

Theater is een blockout 100% polyester doek van 290 gr./m² voor zowel indoor als outdoor gebruik. Deze doeksoort heeft een zwarte (blockout) tussenlaag, waardoor het materiaal niet doorschijnend is en uitermate geschikt is voor blokkerende toepassingen. De achterkant van Theater is wit. Door de chique uitstraling en maximale printbreedte van 492 centimeter kan het materiaal breed ingezet worden in de standbouw, interieurmarkt en in theaters.

Ook voor openbare ruimtes dankzij B1-certificering

Theater is een dichte, brandvertragende textielsoort en is daardoor geschikt voor gebruik in bedrijven en openbare ruimtes. De stof voldoet aan de strengste Europese brandveiligheidseisen voor openbare gebouwen, B1 volgens DIN 4102.

Het effect van direct zonlicht of licht van spots mogen niet hinderen of storen. Op wanden met oneffenheden of sterke kleurcontrasten kan een doek als Dekostof soms doorschijnen. Dit is met Theater in jouw Textielframes verleden tijd. Theater Blockout voorkomt het doorschijnen volledig, van zowel de zon als kunstlicht, en blijft het beeld onder alle omstandigheden perfect zichtbaar. Het materiaal voorkomt het doorschijnen volledig. Theater wordt vaak toegepast als Peesdoek in Textielframes met stabilizers. Door de blockout werking zijn de stabilizers niet door het doek zichtbaar. Theather Blockout wordt vanwege de chique matte uitstraling en licht blokkerende werking ook vaak toegepast als Beursbanner of decoratiedoek.

Het alternatief voor Theater is Blackback. Dit materiaal is van een lichtere kwaliteit met een zwarte achterzijde en tevens een lichtblokkerende werking. Blackback wordt vanwege de luxe uitstraling en lichtblokkerende werking ook vaak toegepast als Beursbanner, Backdrops (podiumdoeken) of decoratiedoeken.


MateriaalPolyester doek
Gewicht (gr/m2)290
BrandwerendB1
BedrukkingUV print enkelzijdig
Maximale printbreedte (cm)492
TextuurMatte stof
AfwerkingSchoonsnijden, pees, tunnel of zomen
ToepassingLED-frame, displays, standbouw
WaterafstotendJa
TranslucentNee


Change your language / Pas je taal aan.

Ik heb nog geen account.

Ik wil graag een gratis probo account.