Update ProboEnquête

In maart stuurden wij u onze ProboEnquête. Het aantal reacties was overweldigend. Maar liefst 329 ingevulde vragenlijst werden geretourneerd, voorzien van reacties, aanmerkingen en tips. Op basis van uw input kunnen wij gericht werken aan de verdere verbetering van onze dienstverlening.

Snelheid

Opmerkingen die regelmatig terugkeerden betroffen de snelheid van onze website en van onze upload-tool. Wij hebben goed nieuws! Op dit moment wordt hard gewerkt aan een compleet nieuwe website. Dit zal een significante verbetering van de laadtijd tot gevolg hebben.

ProboBox

Het aantal aanvragen voor onze nieuwe ProboBox overtrof alle verwachtingen. Wij zijn momenteel nog druk bezig om de grote stroom aanvragen te verwerken.

Toekomst

Hoewel er altijd zaken voor verbetering vatbaar zijn, was een grote meerderheid van u tevreden over onze service en over de printkwaliteit. Voor ons een teken dat we op de goede weg zijn. Maar in ons vakgebied is er geen tijd om achterover te leunen. Met de ingebruikname van onze nieuwe bedrijfshal richten we onze blik alweer op de toekomst.

Machinepark

De opening van de nieuwe hal heeft ook gevolgen voor ons machinepark. We hebben enkele snelle printers en een nieuwe snijmachine aangeschaft om onze hoge kwaliteitsstandaard te garanderen én om aan de groeiende vraag te kunnen blijven voldoen.

We danken u hartelijk voor alle reacties. Dankzij uw respons kunnen wij in de toekomst nog beter op uw wensen inspelen. Heeft u nog tips, vragen of opmerkingen? Wij horen ze graag! Neem contact op met uw vaste contactpersoon of mail ons: .

Change your language / Pas je taal aan.

Ik heb nog geen account.

Ik wil graag een gratis probo account.