Volop interessante beurzen en events

Het overzicht van interessante beurzen en events Probo

Eind januari staan de agenda's weer vol met interessante beurzen en events voor resellers die ook dit jaar voorop willen blijven lopen. Je treft onze stands vol beleving en inspiratie aan op de volgende beurzen en events. We tonen je de nieuwste (product)innovaties, vertellen over jouw kansen in de markt en nemen je direct mee in onze tools en services die jou helpen groeien.

Noteer deze beurzen en events in jouw agenda:

  • - Dinsdag 23 januari: SI’BON Kick-off meeting 2018

Op dinsdag 23 januari is het weer tijd voor de bekende jaarlijkse SI’BON kick-off meeting, georganiseerd door de brancheorganisatie voor erkende signbedrijven: SI’BON. De meeting is compleet met een minibeurs en gastsprekers en vindt plaats in Spant! te Bussum. We ontvangen je graag in onze stand en laten je naar huis gaan met een hoofd vol inspiratie en ideeën.

Meer informatie vind je op de website van SI’BON

  • - Elke laatste vrijdag van de maand: Probo inspiratie events

Samen groeien begint met elkaar beter leren kennen. Als je van elkaar weet wat je wilt bereiken, kun je samen een route uitstippelen. Er is geen beter vertrekpunt dan onze maandelijkse inspiratie events. Kom bijpraten en kennismaken in een inspirerende omgeving vol knallende designs en de laatste ontwikkelingen in print. Je bent elke laatste vrijdag van de maand welkom.

Meer info en aanmelden voor de Probo inspiratie events

  • - Dinsdag 6 februari: Graficus Vakdag Print & Sign

Het netwerkevenement voor de grafische en signindustrie. Je treft er inspirerende sprekers zoals Adjiedj Bakas en Victor Mids. De dag die bomvol is met vakinformatie en voor jou de ideale gelegenheid om te netwerken. Het is een gratis toegankelijk evenement wat plaatsvindt op dinsdag 6 februari van 10.00 – 20.00 uur in het NBC te Nieuwegein.

Registreer je gratis via de website

  • - 17 - 19 april: Pure Digital, the digital print show

Pure Digital is een nieuw evenement om de innovatieve kracht van digitaal print te verbinden met de creatieve industrie. Ontdek (onze) nieuwste innovaties in print en ontmoet ontwerpers, interieurspecialisten, merkmanagers, marketeers en creatieve printbedrijven in onze reseller lounge. Pure Digital vindt tegelijkertijd plaats met Building Holland, een evenement dat werd bijgewoond door 6.000 professionals uit de bouwsector, waaronder architecten en interieurontwerpers. Pure Digital vindt plaats in de RAI Amsterdam van 17 tot 19 april.

Bekijk de website van Pure Digital

Change your language / Pas je taal aan.

Ik heb nog geen account.

Ik wil graag een gratis probo account.