WalltexPro®
Voor 16:30 besteld, binnen 5 werkdagen geleverd
  • Exclusief textielbehang: WalltexPro®
  • PVC-vrij, geurloos en kras- en stootvast
  • Matte uitstraling, dus geen lichtreflectie
  • Kamerhoog en naadloos
Productbeschrijving
Ontdek WalltexPro®, het geurloze, PVC-vrije, matte, waterafstotende en kras- en stootvaste textielbehang met ongekende mogelijkheden. Wat ons betreft is dit de nieuwe standaard in wandbekleding.... Meer informatie
Nieuw bij Probo? Vraag binnen 2 minuten een account aan.
Ons team staat voor je klaar
dinsdag geopend vanaf 08:00
Live Chat
Direct antwoord
Vragen? Bel ons!
+31 88 02 23 200
E-mail
Kennisbank

Log eerst in om je bestelling te plaatsen

Prijzen zijn alleen zichtbaar voor onze partners. Log in of maak een account aan om te beginnen. Het is gratis!
Ik heb nog geen account
Ik wil een gratis account aanvragen.
  • Exclusief voor resellers in print
  • Advies, inspiratie en innovatie
  • Bestelgemak en korte levertijden
Inloggen
 

Wachtwoord vergeten?

Productinformatie
Omschrijving product

WalltexPro®: buitengewoon behang

Ontdek WalltexPro®, het geurloze, PVC-vrije, matte, waterafstotende en kras- en stootvaste textielbehang met ongekende mogelijkheden. Wat ons betreft is dit de nieuwe standaard in wandbekleding. Bovendien is deze nieuw ontwikkelde wandbekleding exclusief verkrijgbaar via Probo. Dit biedt jou de kans om je te onderscheiden van jouw concurrenten.

Een altijd zichtbare print

Op een wand met WalltexPro® reflecteert het licht niet en daarmee is het zeer geschikt voor ruimtes waar veel daglicht naar binnen valt. Ofwel: welke print jij ook voor jouw klanten kiest, deze is altijd goed zichtbaar op dit 360 gr./m2 textielbehang. De wandbekleding is daarnaast kamerhoog tot een printbreedte van 304 cm en naadloos tot 12 m. Daarnaast adviseren we je om rondom 5 cm extra te bestellen, omdat een vloer of plafond nooit helemaal recht loopt. Let hier dus op bij je opmaak. Is je wand 6,90 m lang? Geef dan bijvoorbeeld 7 m door. En met z’n waterafstotende en kras- en stootvaste eigenschappen kun je het zelfs in ruimtes gebruiken waar de muren nét even iets meer te verduren hebben.

Met hoge kleurintensiteit

WalltexPro® heeft nog meer voordelen. Wat dacht je van een kreukvrije, heavy duty toplaag met een unieke textiellook? Dit geeft meteen een warme uitstraling. WalltexPro® is een textielbehang dat we printen op de Alpha textielprinter met waterbasis eco inkten. Deze combinatie heeft een groot aantal voordelen als je het vergelijkt met andere behangsoorten. Daarnaast zorgt het voor een hoge lichtechtheidswaarde. WalltexPro® heeft ook een C-S1-D0-certificering.

De montage van WalltexPro®

Fijn voor de monteur én de eindgebruiker is dat WalltexPro® geurloos is. Voor deze behangsoort adviseren we de medium Behanglijm. Deze lijm heeft als extra voordeel dat je niet eerst hoeft te mengen en wachten, je kunt het meteen toepassen op de muur. Plak je het behang op een sterk zuigende ondergrond, behandel de wand dan eerst voor met Behang primer. Dankzij de kreuk- en scheurvrije eigenschappen hoef je je geen zorgen te maken dat WalltexPro® beschadigd raakt bij het aanbrengen met een Rakel. Maak voor de afwerking bij bijvoorbeeld plinten gebruik van een Stanleymes.

Alternatief met Airtex® en SanoTex

Het welbekende Airtex® of de PVC-vrije SanoTex zijn de alternatieven voor WalltexPro®. Deze Fotobehang soorten hebben beide een B1-certificaat en een printbreedte uit één stuk tot bijna 5 m.

MateriaalPolyester
Gewicht360 gr./m2
BrandcertificaatC-S1-D0
PrinttechniekPigmentinkt op waterbasis
Minimaal formaat10 x 10 cm
Maximaal formaat uit één stuk304 cm x 12 m
AfwerkingSchoonsnijden
Binnen/buitenBinnen
WaterafstotendJa
TranslucentNee


Change your language / Pas je taal aan.

Login bij jouw Probo account

Heb je al een Probo account? Log dan in met onderstaande formulier

Ik heb nog geen account.

Ik wil graag een gratis probo account.