Wandbekleding
Vandaag besteld, morgen in huis

  • Wandbekleding met persoonlijk behang uit één stuk
  • Waterafstotend en krasvast
  • Een unieke oplossing voor ieder project
  • Met B1-certificering


Elke wand een eigen Wandbekleding Ontwerp gepersonaliseerde Wandbekleding voor elke wand, in diverse afmetingen. Met Wandbekleding maak je een wand weer helemaal als nieuw en er is voor ieder...

Log eerst in om je bestelling te plaatsen

Prijzen zijn alleen zichtbaar voor onze partners. Log in of maak een account aan om te beginnen. Het is gratis!
Ik heb nog geen account
Ik wil een gratis account aanvragen.
  • Exclusief voor resellers in print
  • Advies, inspiratie en innovatie
  • Bestelgemak en korte levertijden
Inloggen
 

Wachtwoord vergeten?

Productinformatie
Omschrijving product

Elke wand een eigen Wandbekleding

Ontwerp gepersonaliseerde Wandbekleding voor elke wand, in diverse afmetingen. Met Wandbekleding maak je een wand weer helemaal als nieuw en er is voor ieder project een oplossing. Bestel voor 16:30 uur de Wandbekleding en je hebt het de volgende dag bij jou of jouw klant in huis.

Een unieke aankleding met Wandbekleding

Ontwerp eigen Wandbekleding, met bedrijfslogo, uniek design of inspirerende afbeelding in lijn met de communicatiestrategie van jouw opdrachtgever. Je hebt de keuze uit drie varianten om iedere wand van een unieke uitstraling te voorzien. Showrooms, kantoorruimtes of beursstands, het zijn maar een paar voorbeelden waar je deze Wandbekleding voor kunt gebruiken. Geef je creativiteit de vrije hand en laat de wanden spreken.

Keuze uit verschillende materialen

De voordeligste optie is traditioneel ProVinyl behang op rol. Dit is ideaal voor kleinere oppervlakken. Voor grotere wanden en oppervlakken adviseren wij Airtex®. Airtex® is eenvoudig en naadloos aan te brengen, dankzij de gigantische printafmeting tot wel 5 x 45 m uit één stuk. Bovendien ben je met Airtex® verzekerd van een enorme kleurkracht: de prints spatten van de wand! En dat is nog niet alles: het materiaal scheurt en kreukt niet, is eenvoudig schoon te maken en krasvast. Airtex® wordt gemaakt in Duitsland en geprint in Nederland: 100% Europees dus. Het materiaal is ook verkrijgbaar in een PVC-vrije, milieuvriendelijke variant. Afkomstig uit dezelfde fabriek, maar minder schadelijk voor het milieu.

Airtex® werkt brandvertragend

Airtex® is UV-licht bestendig waardoor de prints niet verkleuren door de zon. De boodschap en ook effen kleuren blijven jarenlang optimaal zichtbaar. Airtex heeft een grijze achterzijde, waardoor eventueel kleurverschil met de achtergrond niet zichtbaar is. Je kunt het materiaal daarom prima op gekleurde achtergronden plaatsen. Het materiaal werkt dankzij de B1-brandcertificering brandvertragend en is erg geschikt voor gebruik in openbare ruimtes en bedrijven. Het voldoet aan de strengste Europese brandveiligheidseisen voor openbare gebouwen.

Een met behanglijm geplakte Airtex® print kun je overigens ook gemakkelijk weer verwijderen en zelfs opnieuw gebruiken. Helaas is dit niet mogelijk bij de PVC-vrije variant van Airtex®. Bij Airtex® PVC-vrij is het ook handig om te weten dat de grijze achtergrond een reactie aangaat met de behanglijm, waardoor de ondergrond grijs wordt. Deze grijze laag is eenvoudig te verwijderen met water of een sopje.

Alternatieven voor Wandbekleding

Ben je op zoek naar een alternatief voor Wandbekleding? Dan zijn onze Muurstickers wellicht nog een optie. Daarnaast kun je met Gekkotex ook een p(l)akkende boodschap creëren.


Materiaal Airtex®: PVC, Airtex® PVC-vrij: Polyester, Behang: Vinyl met papieren backing
Gewicht

Airtex® 330 gr./m2

Airtex® PVC vrij 270 gr./m2

Behang 300 gr./m2

Brandwerend B1 certificering
Bedrukking

UV print enkelzijdig

Latex print enkelzijdig

Max. breedte

500 cm, print tot 496 cm

320 cm, print tot 316 cm

130 cm, print tot 126 cm

Textuur Mat, lichte structuur
Afwerking Schoonsnijden
Toepassing Wallcovering / behang
Indoor / Outdoor Indoor
Waterafstotend Ja
Translucent Nee
Extra 100% Europees product


Change your language / Pas je taal aan.

Ik heb nog geen account.

Ik wil graag een gratis probo account.