3M 480 Mc
Voor 16:30 besteld, morgen geleverd
  • Dé milieuvriendelijke full color folie van 3M™
  • Extreem flexibel en vormbaar
  • Zeven jaar garantie op voertuigen
  • Uitermate veelzijdig: nagenoeg alles is te ‘wrappen’
Productbeschrijving
De 3M™ 480 Mc folie is een zeer gebruiksvriendelijke hoogwaardige gelamineerde folie. Het is eenvoudig te verwerken, wat zorgt voor voor minder kreuken en daardoor minder frustratie. Dit levert jou... Meer informatie
Nieuw bij Probo? Vraag binnen 2 minuten een account aan.
Ons team staat voor je klaar
maandag geopend vanaf 08:00
Live Chat
Direct antwoord
Vragen? Bel ons!
+31 88 02 23 200
E-mail
Kennisbank

Log eerst in om je bestelling te plaatsen

Prijzen zijn alleen zichtbaar voor onze partners. Log in of maak een account aan om te beginnen. Het is gratis!
Ik heb nog geen account
Ik wil een gratis account aanvragen.
  • Exclusief voor resellers in print
  • Advies, inspiratie en innovatie
  • Bestelgemak en korte levertijden
Inloggen
 

Wachtwoord vergeten?

Productinformatie
Omschrijving product

Dé milieuvriendelijke full color folie van 3M™

De 3M™ 480 Mc folie is een zeer gebruiksvriendelijke hoogwaardige gelamineerde folie. Het is eenvoudig te verwerken, wat zorgt voor voor minder kreuken en daardoor minder frustratie. Dit levert jou tijdswinst en dus een directe kostenbesparing tijdens de monteren op. De folie is 100% recyclebaar dankzij het gebruik van milieuvriendelijke inkten en het ontbreken van PVC in het materiaal.

Wrap nagenoeg alles

3M™ Envision™ folie laat zich goed vormen en kan tot 150% uitgerekt worden zonder los te komen. Daarbij is het geschikt voor de meest lastige oppervlakken en te monteren uit één stuk; zonder de inleg methode te gebruiken. 3M™ 480 Mc is inföhnbaar op zowel vlakke als gebogen ondergronden, zoals de rondingen en bollingen van carrosserieën. Houd er bij het plakken rekening mee dat je droog plakt, zónder water of andere vloeistoffen.

Sneller te verwijderen

In tegenstelling tot gegoten vinyl folies, die doorgaans brozer zijn en gemakkelijker scheuren, heeft deze folie een grotere treksterkte. Deze eigenschap zorgt ervoor dat je de folie sneller en makkelijker kan verwijderen. Omdat er geen primer nodig is, gaat verwijderen sneller zonder resten achter te laten.

Van nature zeer duurzaam

3M™ 480 Mc folie is van nature duurzamer, is bestand tegen UV-straling, hoge temperaturen en zelfs vocht. Bovendien ben je verzekerd door de garantie van 3M™.

Laminaat voor extra zekerheid

Het 3M™ Envision Gloss Wrap 8548G laminaat zorgt ervoor dat er geen krassen ontstaan tijdens het aanbrengen. De strepen van de rakel zijn niet meer zichtbaar en jouw project ziet er vanaf het eerste moment direct goed uit.

Ook bij extreme temperaturen plakken

Het weer speelt geen invloed bij het plakken: zelfs bij extreem warme temperaturen wordt de folie niet week en raakt deze niet snel uitgerekt. Dit levert je een tijdwinst op van 16%. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat er in vergelijking met andere gegoten vinyl folies een tijdswinst van 40 minuten is te boeken bij het plakken van een vrachtwagen. Ook als het koud is, blijft het materiaal zacht aanvoelen zonder te scheuren. Wanneer je de folie bij een temperatuur van 10 °C of meer verwarmt is het opnieuw goed te vormen.

Alternatieven voor 3M™ 480 Mc

Wil je graag meerdere folies voor 3D toepassingen in je vergelijking meenemen, kijk dan ook eens bij de mogelijkheden van de Avery MPI™ 1104 folie of de Avery MPI™ 1105 folie.

MateriaalGegoten PVC- vrije folie
BrandcertificaatB1
BedrukkingLatex
Maximale printbreedte133 cm
LijmlaagComply en controltac
Kleur lijmlaagGrijs
Montage temperatuur> 10 °C
PlakinstructieUitsluitend droog plakken
Garantie binnen96 maanden
Garantie buiten60 maanden
Garantie voertuigen84 maanden
Inföhnbaar
Ja
Change your language / Pas je taal aan.

Login bij jouw Probo account

Heb je al een Probo account? Log dan in met onderstaande formulier

Ik heb nog geen account.

Ik wil graag een gratis probo account.