3M IJ20 transparant
Vandaag besteld, morgen in huis

  • Transparante folie voor tijdelijke toepassingen
  • Geschikt voor ramen of glazen panelen
  • Voor vlakke indoor- en outdoortoepassingen
  • Makkelijk verwijderbaar met garantieduur tot 2 jaar


Transparante monomeer folie voor tijdelijke toepassingen De 3M™ Scotchcal™ IJ20-114R transparante folie is een monomeer gekalanderde promotionele printfolie (70µm) die geschikt is voor vlakke...

Log eerst in om je bestelling te plaatsen

Prijzen zijn alleen zichtbaar voor onze partners. Log in of maak een account aan om te beginnen. Het is gratis!
Ik heb nog geen account
Ik wil een gratis account aanvragen.
  • Exclusief voor resellers in print
  • Advies, inspiratie en innovatie
  • Bestelgemak en korte levertijden
Inloggen
 

Wachtwoord vergeten?

Productinformatie
Omschrijving product

Transparante monomeer folie voor tijdelijke toepassingen

De 3M™ Scotchcal™ IJ20-114R transparante folie is een monomeer gekalanderde promotionele printfolie (70µm) die geschikt is voor vlakke indoor- en outdoortoepassingen. Het materiaal is gemakkelijk verwijderbaar en dus zeer geschikt voor korte termijn toepassingen met een duurzaamheid tot 2 jaar. Deze printfolie kan geprint worden met full color en witte inkt. Door het gebruik van witprint creëer je bijzondere effecten zoals een Zandstraal effect. Kies jouw gewenste uitstraling door kiezen voor een glans of mat laminaat. Meer weten? Lees dan het blog: wat is witprint in 4 stappen.

B1 gecertificeerd

De 3M™ IJ20 serie is een brandvertragende folie en daardoor geschikt voor gebruik in bedrijven en openbare ruimtes. De folie voldoet aan de strenge Europese brandveiligheidseisen voor openbare gebouwen, B1 volgens DIN 4102.

Met 3M™ Performance Guarantee en 3M™ MCS™ Garantie

Je krijgt op dit product 2 jaar garantie. Voor outdoortoepassingen op bijvoorbeeld auto's is de 3M Garantie™ 12 maanden in combinatie met een laminaat.

Eenvoudig te plakken

De te plakken ondergrond moet vlak zijn en de folie mag alleen droog geplakt worden. Door nat te plakken lost de lijmlaag op en kleeft de folie niet meer. De zelfklevende folie monteer je eenvoudig en snel met onze sign tools. Deze handige tools zijn los bij te bestellen. Onze basisuitrusting is samengesteld door ervaren signmakers en heeft o.a. mesjes, rakels, ontvetters en heteluchtpistolen.

Monomeer printfolie voor indoor- en outdoortoepassingen

De 3M™ Scotchcal™ IJ20-114R transparante folie is een betrouwbare folie voor tijdelijke toepassingen zoals Autostickers en Raamstickers voor gebouwen. Ook andere Vinylstickers voor‎ displays en reclameborden, lenen zich hier perfect voor.

Alternatieven

De 3M™ Scotchcal™ IJ20-114R is weliswaar transparant, maar enigszins troebel. Een langere termijn oplossing is de 3M Scotchcal™ IJ40 Transparante Folie (polymeer). Een andere glasheldere optie is de 3M™ Scotchcal™ Clear View folie IJ8150 aan te raden. Voor kleinere stickers bieden we een goedkoper alternatief: Stickers op rol of Stickers op vel.


BasismateriaalZelfklevende folie, gewalst monomeer
Maximale printbreedte (cm)148. Witprint: maximale printbreedte 146
PrinttechniekUV
LijmlaagVerwijderbaar
Kleur lijmlaagTransparant
Montage temperatuur> 10
PlakkenUitsluitend droog
Garantie binnen (maanden)24
Garantie buiten (maanden)12
Garantie voertuigen (maanden)12
BrandcertificaatB1


Change your language / Pas je taal aan.

Ik heb nog geen account.

Ik wil graag een gratis probo account.