Banner 510
Vandaag besteld, morgen in huis

  • Hét nummer één materiaal voor (Span)doeken
  • Geschikt voor 1001 toepassingen
  • Betrouwbaar en met zeer veel afwerkingen
  • Waterafstotend en met B1-certificering


De standaard in de markt voor spandoeken: Banner 510 Banner 510 is dé bekende naam in de markt als het gaat om bannerdoeken van kwaliteit. Het PVC doek van 510gr/m² is een veelzijdige...

Log eerst in om je bestelling te plaatsen

Prijzen zijn alleen zichtbaar voor onze partners. Log in of maak een account aan om te beginnen. Het is gratis!
Ik heb nog geen account
Ik wil een gratis account aanvragen.
  • Exclusief voor resellers in print
  • Advies, inspiratie en innovatie
  • Bestelgemak en korte levertijden
Inloggen
 

Wachtwoord vergeten?

Productinformatie
Omschrijving product

De standaard in de markt voor spandoeken: Banner 510

Banner 510 is dé bekende naam in de markt als het gaat om bannerdoeken van kwaliteit. Het PVC doek van 510gr/m² is een veelzijdige alleskunner die je de volgende werkdag al in huis hebt. Het frontlit wordt voorzien van hoogwaardige UV-prints en is geschikt voor zowel indoor- als outdoortoepassingen. Met stip een bestseller die niet mag ontbreken in jouw assortiment.

Kies hoe jij jouw Banner 510 wilt

Aan keuze geen gebrek: we bieden jou alle mogelijke afwerkingen die je maar bedenken kunt. Zo kun je kiezen uit acht afwerkingen en je vult jouw product aan met de juiste Spanners, Tiewraps of andere bevestigingsmaterialen. In een mum van tijd heb je jouw perfecte banner op maat samengesteld.

Uiterst efficiënt produceren levert jou een scherpe prijs

Dagelijks printen wij vele honderden vierkante meters bannerdoek. Ons productieproces is volledig automatisch en uiterst efficiënt ingericht. Dit stelt ons in staat gigantische hoeveelheden nauwkeurig en snel te leveren en jou de beste prijs voor een kwalitatief bannerdoek te geven. Tel daar onze persoonlijke service bij op en je hebt de perfecte combinatie.

Waarom Banner 510 zo populair is

Over de redenen voor de enorme populariteit van het bisonyl doek kun je een verhaal schrijven. Zo is het PVC materiaal oerdegelijk. Ook heb je haarscherpe prints en is het doek voorzien van een B1-brandcertificering. Hiermee is het geschikt voor openbare ruimten. Maar door alleen eigenschappen als degelijk en brandwerend aan te stippen, doen we Banner 510 te kort. Wat te denken van de gigantische afmetingen? We kunnen enorme lengtes aan en tot maximaal 5 m breedte printen we uit één deel! Bij nog grotere formaten lassen we de delen naadloos aan elkaar. Lees het verhaal over dit materiaal in het blog: We ❤ Banner 510

Banner 510 toegepast

Banner 510 wordt zeer veel toegepast voor Spandoeken. Het meest wordt hier gekozen voor een doek met zomen en ringen rondom de 30 cm. Tip: komt het doek op een open plek waar de wind vrij spel heeft? Kies dan altijd voor de optie ‘zomen’ bij het bestellen. Ook is het materiaal geschikt voor Bouwhekdoeken. Je vindt het materiaal ook terug in Roll up banners, (Blinde) Spandoekframes of XL doeken.

Alternatieven voor Banner 510

Wil je een dubbelzijdig doek? Kies dan voor zwaardere kwaliteit die dubbelzijdig geprint wordt: Banner 610. Wanneer je een goedkoper alternatief wilt heb je de keuze uit het PVC-doek Banner 400 of de polyester variant: Non woven. Beide materialen zijn zeer scherp geprijsd en geschikt voor tijdelijke acties en toepassingen. Speelt duurzaam een rol bij jouw keuze, kies dan het 100% recyclebare ProPES Outdoor doek. Een lichtgewicht en opvouwbaar doek met pigmentinkten op waterbasis. Het is daarnaast een exclusief doek dat niet rafelt of gezoomd hoeft te worden.


Materiaal PVC doek, zeildoek, bisonyl
Gewicht 510 gr./m2
Brandwerend B1
Bedrukking UV print
Max. printbreedte 492 cm
Afwerking Schoonsnijden, zomen en/of ringen, tunnels, ronde pees, klittenband
Toepassing Spandoeken, banieren, backdrops, gevelreclame, posters, bouwhek- en dranghekdoeken
Indoor/outdoor Indoor en outdoor
Waterafstotend Ja
Translucent Nee
Extra Doeken groter dan 5 x 5 m worden aan elkaar gezet en opgevouwen verstuurd. 

*In uitzonderlijke gevallen, zoals bij extreme formaten of hoge aantallen óf wanneer onze planning het niet toelaat, is het mogelijk dat wij een spoedorder niet binnen de gewenste tijd kunnen leveren. Uiteraard brengen wij jou hiervan op de hoogte!

Change your language / Pas je taal aan.

Ik heb nog geen account.

Ik wil graag een gratis probo account.