Banner 510
Vandaag besteld, morgen in huis

  • Hét nummer 1 materiaal voor (span)doeken
  • Vandaag voor 16:30 besteld, morgen in huis
  • Veelzijdig, betrouwbaar met zeer veel afwerkingen
  • Hét frontlit, bisonyl of zeildoek met B1 certificering
  • Reseller prijzen
  • Aanlevertijd tot 16.30 uur

Materiaal PVC doek, zeildoek, bisonyl Gewicht 510 gr./m2 Brandwerend B1...

Log eerst in om je bestelling te plaatsen

Prijzen zijn alleen zichtbaar voor onze partners. Log in of maak een account aan om te beginnen. Het is gratis!
Ik heb nog geen account
Ik wil een gratis account aanvragen.
  • Exclusief voor resellers in print
  • Advies, inspiratie en innovatie
  • Bestelgemak en korte levertijden
Inloggen
 

Wachtwoord vergeten?

Productinformatie
Omschrijving product
Materiaal PVC doek, zeildoek, bisonyl
Gewicht 510 gr./m2
Brandwerend B1
Bedrukking UV print
Max. printbreedte 492 cm
Afwerking Schoonsnijden, zomen en/of ringen, tunnels, pees, klittenband
Toepassing Spandoeken, banieren, backdrops, gevelreclame, posters, bouwhek- en dranghekdoeken
Indoor/outdoor Indoor en outdoor
Waterafstotend Ja
Translucent Nee
Extra Doeken groter dan 5 x 5 m worden aan elkaar gezet en opgevouwen verstuurd. 

*In uitzonderlijke gevallen, zoals bij extreme formaten of hoge aantallen óf wanneer onze planning het niet toelaat, is het mogelijk dat wij een spoedorder niet binnen de gewenste tijd kunnen leveren. Uiteraard brengen wij jou hiervan op de hoogte!

De standaard in de markt voor spandoeken: Banner 510

Banner 510 is dé bekende naam in de markt als het gaat om bannerdoeken van kwaliteit. Het PVC-doek van 510gr/m² is een veelzijdige alleskunner die je de volgende werkdag al in huis kunt hebben. Het frontlit wordt voorzien van hoogwaardige UV-prints en is geschikt voor indoor als outdoor toepassingen. Met stip een bestseller die niet mag ontbreken in jouw assortiment.

Kies hoe jij jouw Banner 510 wilt
Aan keuze geen gebrek: we bieden jou alle mogelijke afwerkingen die je maar bedenken kunt. Oke, bijna alle afwerkingen. Zo kun je kiezen uit 8 afwerkingen en vul je jouw product aan met de juiste spanners, tiewraps of andere bevestigingsmaterialen. In slechts 1 minuut heb je jouw perfecte banner op maat samengesteld.

Uiterst efficiënt produceren levert jou een scherpe prijs
Dagelijks printen wij vele honderden vierkante meters bannerdoek. Ons productieproces is volledig automatisch en uiterst efficiënt ingericht. Dit stelt ons in staat gigantische hoeveelheden nauwkeurig en snel te leveren en jou de beste prijs voor een kwalitatief bannerdoek te geven. Tel daar onze persoonlijke service bij op en je hebt de perfecte combinatie.

Waarom Banner 510 zo populair is
Over de redenen voor de enorme populariteit van het bisonyl doek kun je een verhaal schrijven. Zo is het PVC-materiaal oerdegelijk. Ook is het materiaal indoor en outdoor te gebruiken, heb je haarscherpe prints en is het doek voorzien van een B1-brandcertificering zodat het geschikt is voor openbare ruimten. Maar door alleen eigenschappen als degelijk en brandwerend aan te stippen, doen we Banner 510 te kort. Wat te denken van de gigantische afmetingen. We kunnen enorme lengtes aan en tot maximaal 5 meter breedte printen we uit één deel! Bij nog grotere formaten lassen we de delen naadloos aan elkaar. Lees het verhaal over het materiaal in het blog: We ❤ Banner 510

Banner 510 toegepast
Banner 510 wordt zeer veel toegepast voor Spandoeken. Het meest wordt hier gekozen voor een doek met zomen en ringen rondom de 30 centimeter. Ook is het materiaal beschikt voor banieren, outdoor posters of bouwhek- en dranghekdoeken. Of je vindt het materiaal terug in Roll up banners, (Blinde) Spandoekframes of XL doeken.

Alternatieven voor Banner 510
Wil je een dubbelzijdig doek? Kies dan voor zwaardere kwaliteit die dubbelzijdig geprint wordt: Banner 610. Wanneer je een goedkoper alternatief wilt heb je de keuze uit het PVC-doek Banner 400 of de polyester variant: Non woven. Beide materialen zijn zeer scherp geprijsd en zijn geschikt voor tijdelijke acties en toepassingen. Speelt duurzaam een rol bij jouw keuze, kies dan het 100% recyclebare ProPES outdoor doek. Een lichtgewicht en opvouwbaar doek met pigmentinkten op waterbasis. Een exclusief doek door Probo wat niet rafelt of gezoomd te worden.

Change your language / Pas je taal aan.

Ik heb nog geen account.

Ik wil graag een gratis probo account.