Dranghekdoek
Vandaag besteld, morgen in huis

  • Kant-en klare dranghekdoeken
  • Zowel enkel- of dubbelzijdig bedrukt
  • Keuze uit 3 verschillende materialen
  • Vandaag besteld, morgen in huis


Laat Dranghekdoeken in het oog springen Dranghekdoeken, ook wel bekend als werfdoeken, helpen om een parcour uit te zetten of mensen op afstand te houden. Ook zijn ze uitermate geschikt als...

Log eerst in om je bestelling te plaatsen

Prijzen zijn alleen zichtbaar voor onze partners. Log in of maak een account aan om te beginnen. Het is gratis!
Ik heb nog geen account
Ik wil een gratis account aanvragen.
  • Exclusief voor resellers in print
  • Advies, inspiratie en innovatie
  • Bestelgemak en korte levertijden
Inloggen
 

Wachtwoord vergeten?

Productinformatie
Omschrijving product

Laat Dranghekdoeken in het oog springen

Dranghekdoeken, ook wel bekend als werfdoeken, helpen om een parcour uit te zetten of mensen op afstand te houden. Ook zijn ze uitermate geschikt als communicatiemiddel. In het oog springende reclame tijdens een evenement? Laat de boodschap van jouw klanten op een hekwerkbanner printen zodat jouw klant verzekerd is van een groot bereik. Bestel je jouw Dranghekdoeken met Banner 510 op werkdagen voor 16:30 uur, dan heb je de Dranghekdoeken de volgende werkdag al in huis; kant en klaar.

Maak effectieve reclame van van een afzetting

Hekwerken worden vooral gezien als een middel om een terrein af te bakenen. Maar je kan met een hekwerk zoveel meer! Het is een effectief podium voor buitenreclame. Voor locatiemarketing, verkoopondersteuning of bewegwijzering. Voorzien Dranghekdoeken met foto's vol beleving of informatie over een festival of (sport)evenement. Tip: kleed het evenement verder aan met Beachflags en Asfaltstickers om de boodschap van jouw klant nog meer kracht bij te zetten.

Enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukte dranghekdoeken

Het dranghekdoek is in twee varianten leverbaar: enkelzijdig of dubbelzijdig. De enkelzijdige variant is voor bevestiging aan één zijde van het dranghek. Deze variant is standaard voorzien van ringen om de 30 centimeter rondom het hele doek. Met het dubbelzijdige doek is jouw boodschap aan beide kanten van het dranghek zichtbaar. Na het bevestigen van het dubbelzijdige doek is het dranghek nog steeds makkelijk te verplaatsen. Dit komt door de uitsparingen aan beide zijkanten van het doek. Dranghekdoeken zijn in twee verschillende formaten verkrijgbaar: een variant met een breedte tot 235 cm en een grotere variant met een breedte van 250 cm.

Monteer eenvoudig met Tiewraps

Kies in het keuzemenu voor Tiewraps om het dranghekdoek makkelijk en snel te bevestigen aan het hekwerk. Kies uit diverse kleuren Tiewraps die passen bij jouw ontwerp.

Kies jouw materiaal

Maak jouw keuze en kies het materiaal wat past:

Oersterk en brandwerend Banner 510

Banner 510 is dé bekende naam in de markt als het gaat om bannerdoeken van kwaliteit. Oersterk PVC-doek voor langdurig binnen- en buitengebruik. Geschikt voor (indoor) gebruik in openbare ruimtes zoals op beurzen en evenementen. Banner 510 voldoet aan de strenge Europese brandveiligheidseisen voor openbare gebouwen, B1 volgens DIN 4102.

Voordelig Non Woven

Het materiaal Non Woven is uitermate geschikt voor kortstondige events. Het heeft het een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en is het zelfs 50% goedkoper dan Banner 510.

100% recyclebaar ProPes Outdoor

Hét 100% recyclebare, opvouwbare, lichtgewicht polyester (span)doek. ProPes Outdoor absorbeert het licht waardoor het doek niet weerkaatst in de zon of fel licht. Het doek is waterafstotend, waardoor water en vuil water niet blijven plakken en van het doek afrollen. Bovendien rafelt ProPes Outdoor niet en hoeft daarom niet gezoomd te worden.

Banner 510 Non Woven ProPes
Materiaal PVC doek Polyester Polyester
Formaat

Small*

Enkelzijdig: 208 x 82 cm

Dubbelzijdig: 208 x 174 cm

Medium**

Enkelzijdig 215 x 73 cm

Dubbelzijdig 240 x 155 cm

Small*

Enkelzijdig: 208 x 82cm

Dubbelzijdig: 208 x 174 cm

Medium**

Enkelzijdig 215 x 73 cm

Dubbelzijdig 240 x 155 cm

Small*

Dubbelzijdig: 208 x 174 cm

Medium**

Dubbelzijdig 240 x 155 cm

Afwerking

Enkelzijdig: ringen om de 30 centimeter

Dubbelzijdig: ringen links en rechts

Enkelzijdig: ringen om de 30 centimeter

Dubbelzijdig: ringen links en rechts

Dubbelzijdig: ringen links en rechts
Toepassing Indoor*** en outdoor Outdoor (eventueel indoor) Outdoor (eventueel indoor)
Extra Met B1 certificaat Voor tijdelijke toepassingen Lichtgewicht, 100% recyclebaar en wasbaar

* Dit formaat is geschikt voor dranghekken van 230 cm t/m 235 cm breed. ** Dit formaat is geschikt voor dranghekken van 250 cm breed. *** Kies voor deze optie wanneer een brandwerend certificaat voor een indoor toepassing verplicht is.

Change your language / Pas je taal aan.

Ik heb nog geen account.

Ik wil graag een gratis probo account.