Blind spandoekframe
Leverbaar binnen 3 werkdagen

  • Ontwerp Blinde spandoekframes op maat
  • Strak doek dat eruit ziet als een reclamebord
  • Frame én spanners slim weggewerkt
  • Bestel een set of het doek en frame los


Blinde spandoekframes voor een strak resultaat Blinde spandoekframes combineren de strakke uitstraling van een reclamebord met de flexibiliteit van een Spandoek. Bij dit type frame wordt het...

Log eerst in om je bestelling te plaatsen

Prijzen zijn alleen zichtbaar voor onze partners. Log in of maak een account aan om te beginnen. Het is gratis!
Ik heb nog geen account
Ik wil een gratis account aanvragen.
  • Exclusief voor resellers in print
  • Advies, inspiratie en innovatie
  • Bestelgemak en korte levertijden
Inloggen
 

Wachtwoord vergeten?

Productinformatie
Omschrijving product

Blinde spandoekframes voor een strak resultaat

Blinde spandoekframes combineren de strakke uitstraling van een reclamebord met de flexibiliteit van een Spandoek. Bij dit type frame wordt het doek strak om de buitenkant van het frame gespannen en zijn de aluminium buizen en spanners slim weggewerkt. Op deze manier is alleen de print zichtbaar en krijgt de boodschap de volle aandacht! Het doek in het Blinde Spandoekframe is eenvoudig te verwisselen. Dit maakt het frame uitermate geschikt voor de gevels van winkels en bedrijven, om bijvoorbeeld acties te promoten.

Kies uit Banner 510 of ProPES Outdoor

Het Spandoek voor het Blinde spandoekframe wordt geprint op Banner 510 of ProPES outdoor en is los bij te bestellen. Banner 510 is een sterk PVC doek. Het wordt rondom afgewerkt met metalen ringen en beschikt over een B1-certificering. ProPES outdoor is een hoogwaardig polyester doek met kunststof ringen rondom. ProPES outdoor heeft een hoge kleurintensiteit, is licht van gewicht én opvouwbaar. Deze doeken zijn uitsluitend geschikt voor onze eigen Blinde spandoekframes. Heb je een afwijkend frame? Neem dan contact op met onze klantenservice voor hulp.

Robuust aluminium frame

Voor het bevestigen, trek je het doek over het frame en span je het met spanners strak aan de achterzijde. Deze manier van bevestigen maakt het frame onzichtbaar. Het complete systeem bestaat daarnaast uit een robuste en solide aluminium buizen constructie met hieromheen een kokerprofiel. Het frame wordt geleverd inclusief de juiste koppelstukken, zodat je het aan een stenen wand, betonnen muur of damwandplaten kunt monteren.

Kies de uitstraling die past

Naast het Blinde spandoekframe en het traditionele Spandoekframe voor muren en wanden, hebben we ook het Ronde spandoekframe en het Outdoor textielframe. Zo heb je voor jouw klanten verschillende mogelijkheden om een Spandoek op te hangen.

OmschrijvingBlind spandoekframe
Formaat frameTot 600cm uit één geheel. Groter dan 600cm? Dan wordt er gebruik gemaakt van koppelstukken. 
ProfielAluminium kokerprofiel: 40x40mm
Aluminium buis: Ø 42,3mm
Materiaal spandoekBanner 510 of ProPES outdoor   
Maximale printbreedte spandoekBanner 510: 471cm
ProPEs outdoor: 279cm
Afwerking doekRingen om de 20cm
Indoor / outdoorIndoor en outdoor
Extra:De opgegeven maat is de maat van het frame en tevens de zichtmaat van het doek. Het doek is rondom 10,5cm groter en wordt afgewerkt met ringen rondom. Op de hoeken worden twee ringen bevestigd. 


Change your language / Pas je taal aan.

Ik heb nog geen account.

Ik wil graag een gratis probo account.