Blind spandoekframe
Voor 16:30 besteld, binnen 3 werkdagen geleverd
  • Ontwerp Blinde spandoekframes op maat
  • Strak doek dat eruit ziet als een reclamebord
  • Frame én spanners slim weggewerkt
  • Bestel een set of het doek en frame los
Productbeschrijving
Blinde spandoekframes combineren de strakke uitstraling van een reclamebord met de flexibiliteit van een Spandoek. Bij dit type frame wordt het doek strak om de buitenkant van het frame gespannen... Meer informatie
Nieuw bij Probo? Vraag binnen 2 minuten een account aan.
Ons team staat voor je klaar
maandag geopend vanaf 08:00
Live Chat
Direct antwoord
Vragen? Bel ons!
+31 88 02 23 200
E-mail
Kennisbank

Log eerst in om je bestelling te plaatsen

Prijzen zijn alleen zichtbaar voor onze partners. Log in of maak een account aan om te beginnen. Het is gratis!
Ik heb nog geen account
Ik wil een gratis account aanvragen.
  • Exclusief voor resellers in print
  • Advies, inspiratie en innovatie
  • Bestelgemak en korte levertijden
Inloggen
 

Wachtwoord vergeten?

Productinformatie
Omschrijving product

Blinde spandoekframes voor een strak resultaat

Blinde spandoekframes combineren de strakke uitstraling van een reclamebord met de flexibiliteit van een Spandoek. Bij dit type frame wordt het doek strak om de buitenkant van het frame gespannen en zijn de aluminium buizen en spanners slim weggewerkt. Op deze manier is alleen de print zichtbaar en krijgt de boodschap de volle aandacht! Het doek in het Blinde Spandoekframe is eenvoudig te verwisselen. Dit maakt het frame uitermate geschikt voor de gevels van winkels en bedrijven, om bijvoorbeeld acties te promoten.

Kies uit ProPES Outdoor of Banner 510

Het Spandoek voor het Blinde spandoekframe wordt geprint op ProPES Outdoor of Banner 510 en is los bij te bestellen. ProPES Outdoor is de voordeligste keus op het gebied van doeken en is exclusief verkrijgbaar via Probo.nl. Dit uiterst duurzame, 100% recyclebare (span)doek is opvouwbaar en gemaakt van licht materiaal, zodat je het makkelijk monteert en in een compact pakket kunt versturen. Hierdoor bespaar je op de verzendkosten al vanaf 1,80 m. Banner 510 is een sterk PVC-doek van 510 gr/m². Het frontlit is indoor en outdoor te gebruiken, wordt rondom afgewerkt met metalen ringen en beschikt over een B1-certificering. Bovendien is het 100% Europese kwaliteit. Deze doeken zijn uitsluitend geschikt voor onze eigen Blinde spandoekframes. Heb je een afwijkend frame? Neem dan contact op met onze klantenservice voor hulp.

Robuust aluminium frame

Voor het bevestigen, trek je het doek over het frame en span je het met spanners strak aan de achterzijde. Deze manier van bevestigen maakt het frame onzichtbaar. Het complete systeem bestaat daarnaast uit een robuste en solide aluminium buizen constructie met hieromheen een kokerprofiel. Het frame wordt geleverd inclusief de juiste koppelstukken, zodat je het aan een stenen wand, betonnen muur of damwandplaten kunt monteren. De video hieronder laat zien hoe:

Kies de uitstraling die past

Naast het Blinde spandoekframe en het traditionele Spandoekframe voor muren en wanden, hebben we ook het Ronde spandoekframe en het Outdoor textielframe. Zo heb je voor jouw klanten verschillende mogelijkheden om een Spandoek op te hangen.

Formaat frameBestel tot 600 cm uit één geheel. Heb je een frame dat groter is dan 600 cm? Dan worden de framedelen aan elkaar gezet met koppelstukken. 
Materiaal frameAluminium
DikteKokerprofiel: 40 x 4 0mm
Buis: Ø 42,2 mm
Materiaal doekBanner 510 of ProPES Outdoor   
Maximale printbreedte

Banner 510: 471 cm. Doeken groter dan 5 x 5 m worden aan elkaar gezet en opgevouwen verstuurd.

ProPES Outdoor: 279 cm. Doeken die groter zijn dan 304 x 304 cm worden aan elkaar gezet. Het maximale formaat is 600 cm.

Afwerking doekRingen om de 20 cm
Indoor / outdoorIndoor en outdoor
Extra:De opgegeven maat is de maat van het frame en ook de zichtmaat van het doek. Het doek is rondom 10,5cm groter en wordt afgewerkt met ringen rondom. Op de hoeken worden twee ringen bevestigd. 


Change your language / Pas je taal aan.

Login bij jouw Probo account

Heb je al een Probo account? Log dan in met onderstaande formulier

Ik heb nog geen account.

Ik wil graag een gratis probo account.