Outdoor textielframe
Voor 16:30 besteld, binnen 3 werkdagen geleverd
  • Outdoor textielframes voor een strakke look
  • Exclusief verkrijgbaar bij Probo
  • Frame en bevestiging slim weggewerkt
  • Doek eenvoudig op spanning te brengen
Productbeschrijving
Smaakvolle Outdoor textielframes zijn fraaie sign aanvullingen voor veel van jouw klanten. Vul het voor elke klant weer anders in en je maakt een goede indruk. De boodschap wordt opvallender,... Meer informatie
Nieuw bij Probo? Vraag binnen 2 minuten een account aan.
Ons team staat voor je klaar
Vandaag geopend tot 20:00 uur
Live Chat
Direct antwoord
Vragen? Bel ons!
+31 88 02 23 200
E-mail
Kennisbank

Log eerst in om je bestelling te plaatsen

Prijzen zijn alleen zichtbaar voor onze partners. Log in of maak een account aan om te beginnen. Het is gratis!
Ik heb nog geen account
Ik wil een gratis account aanvragen.
  • Exclusief voor resellers in print
  • Advies, inspiratie en innovatie
  • Bestelgemak en korte levertijden
Inloggen
 

Wachtwoord vergeten?

Productinformatie
Omschrijving product

Outdoor textielframes: de onzichtbare oplossing

Smaakvolle Outdoor textielframes zijn fraaie sign aanvullingen voor veel van jouw klanten. Vul het voor elke klant weer anders in en je maakt een goede indruk. De boodschap wordt opvallender, mooier en effectiever door het slimme Outdoor textielframe, omdat het frame niet zichtbaar is.

Een lust voor het oog

Een Outdoor textielframe is een esthetisch aantrekkelijk product als alternatief voor de traditionele buizenframes. Met een doek voorzien van de juiste print bereikt jouw klant zijn doel: voorbijgangers vermaken, informeren of tot actie aanzetten. Dat kan een onderdeel zijn van een grootscheepse campagne, waarbij je de doeken meerdere keren omwisselt. Het frame is ook zeer geschikt voor een langere toepassing, bijvoorbeeld als drager van een huisstijluiting.

Te combineren met ProPES

Het ProPES Outdoor doek is een goede aanvulling op het Outdoor textielframe. Dit doeksoort is waterafstotend waardoor water en vuil niet blijven plakken. Daarnaast is ProPES Outdoor het groenste jongetje van de klas: een opvouwbaar, 100% recyclebaar en lichtgewicht polyester doek dat we exclusief hebben ontwikkeld met waterbasis eco inkten op onze Alpha Textielprinter.

Laat je verrassen door het montagegemak

Het Outdoor textielframe is gemakkelijk te monteren. Bovendien breng je dankzij het klopprofiel met vast scharnierpunt het doek eenvoudig op spanning. Zo laat je wel heel eenvoudig een boodschap van de muur springen. Het frame is standaard uitgerust met Dubbelzijdig tape dat je gaat helpen bij de positionering en montage van het doek. Gebruik voor het klopmechanisme een rubberen hamer en maak het geheel af met Druknagels. Gebruik altijd deze bijgeleverde Druknagels voor de voorgeboorde gaten in de hoeken. Zo blijft het doek ook bij extreme windomstandigheden geborgd. Je bevestigt de Druknagels door zachtjes de kern naar binnen te tikken met een hamer. Met de Spatel kun je het frame weer gemakkelijk openen. Maak je bestelling eventueel compleet met extra Dubbelzijdig tape, Druknagels of een reserve Spatel. En nu even praktisch? Download dan hieronder de montagehandleiding.

Alternatieven voor het Outdoor textielframe

Ga je voor een meer traditionele uitstraling, dan is het Spandoekframe ook een optie. Je kunt ook kiezen voor een Blind spandoekframe of het ronde Spandoekframe.

Minimaal formaat 50 x 50 cm
Maximaal formaat 400 x 290 cm
Materiaal frame Aluminium klopprofiel
Dikte60 mm
Materiaal doekProPES Outdoor
Afwerking doek                                    Het doek heeft in speciaal contour gesneden hoeken en is rondom 5 cm groter dan het opgegeven formaat. Dit zorgt voor een eenvoudige montage.
Accessoires                              

Druknagels: voor extra borging van het frame.

Spatel: hiermee kun je het frame makkelijker openen als je het doek wilt verwisselen.


Change your language / Pas je taal aan.

Login bij jouw Probo account

Heb je al een Probo account? Log dan in met onderstaande formulier

Ik heb nog geen account.

Ik wil graag een gratis probo account.