Outdoor textielframe
Leverbaar binnen 3 werkdagen

  • Outdoor textielframes voor een strakke look
  • Exclusief verkrijgbaar bij Probo
  • Frame en bevestiging slim weggewerkt
  • Doek eenvoudig op spanning te brengen


Outdoor textielframes: de onzichtbare oplossing Smaakvolle Outdoor textielframes zijn fraaie sign aanvullingen voor veel van jouw klanten. Vul het voor elke klant weer anders in en je maakt een...
Ons team staat voor je klaar
maandag geopend vanaf 08:00
Live Chat
Direct antwoord
Vragen? Bel ons!
+31 88 02 23 200
E-mail
Kennisbank

Log eerst in om je bestelling te plaatsen

Prijzen zijn alleen zichtbaar voor onze partners. Log in of maak een account aan om te beginnen. Het is gratis!
Ik heb nog geen account
Ik wil een gratis account aanvragen.
  • Exclusief voor resellers in print
  • Advies, inspiratie en innovatie
  • Bestelgemak en korte levertijden
Inloggen
 

Wachtwoord vergeten?

Productinformatie
Omschrijving product

Outdoor textielframes: de onzichtbare oplossing

Smaakvolle Outdoor textielframes zijn fraaie sign aanvullingen voor veel van jouw klanten. Vul het voor elke klant weer anders in en je maakt een goede indruk. De boodschap wordt zichtbaarder, mooier en effectiever door het slimme Outdoor textielframe, omdat het frame niet zichtbaar is.

Een lust voor het oog

Een Outdoor textielframe is een esthetisch aantrekkelijk product als alternatief voor de traditionele buizenframes. Met een doek voorzien van de juiste print bereikt jouw klant zijn doel: voorbijgangers vermaken, informeren of tot actie aanzetten. Dat kan een onderdeel zijn van een grootscheepse campagne, waarbij je de doeken meerdere keren omwisselt. Het frame is ook zeer geschikt voor een langere toepassing, bijvoorbeeld als drager van een huisstijluiting.

Te combineren met ProPES

Het ProPES Outdoor doek is een goede aanvulling op het Outdoor textielframe. Dit doeksoort is waterafstotend waardoor water en vuil niet blijven plakken en dat maakt het heel geschikt. Daarnaast is ProPES Outdoor het groenste jongetje van de klas: een opvouwbaar en lichtgewicht polyester doek dat we exclusief hebben ontwikkeld met waterbasis eco inkten op onze Alpha Textielprinter. Dit polyester materiaal heeft ook duurzame kunststof ringen, wat het 100% recyclebaar maakt.

Laat je verrassen door het montagegemak

Het Outdoor textielframe is gemakkelijk te monteren. Bovendien breng je dankzij het klopprofiel met vast scharnierpunt het doek eenvoudig op spanning. Zo laat je wel heel eenvoudig een boodschap van de muur springen. Het frame is standaard uitgerust met dubbelzijdig tape dat je gaat helpen bij de positionering en montage van het doek. Gebruik voor het klopmechanisme een rubberen hamer. En nu even praktisch? Download dan hieronder de montagehandleiding.


Omschrijving   Outdoor textiel frame
Minimaal formaat (cm)50 x 50
Maximaal formaat (cm)400 x 400 
Materiaal frame Aluminium klopprofiel
Dikte60 mm
Materiaal doekProPES outdoor
Afwerking doek                                    Het doek is in de hoeken voorzien van een speciale contour gesneden afwerking en is rondom 5cm groter dan het opgegeven formaat voor een eenvoudige montage.
Accessoires                              

Druknagels (20st.): Standaard meegeleverd voor extra borging van het frame

Spatel: tool voor het openen van het frame bij het verwisselen van het doek


Change your language / Pas je taal aan.

Ik heb nog geen account.

Ik wil graag een gratis probo account.