Vlaggen

Vlaggen

Vlaggen in ieder formaat, in iedere vorm en met verschillende afwerkingen. Van beachflags tot landenvlaggen en van heel klein tot extreem groot. Niets is onmogelijk, dankzij ons eigen naaiatelier en onze computergestuurde snijmachines. Onze vlaggen worden digitaal geprint, dit zorgt voor snelle levertijden! Bekijk ook de tips voor de vlaggenexpert.

Tips voor de vlaggenexpert

1

Proactieve service

Plaats een reminder in je agenda. Bij intensief gebruik gaan vlaggen 3 tot 4 maanden mee. Vijf maanden na verkoop vormt een mooi contactmoment om bij jouw klant te checken 'hoe de vlag er bij hangt'.

2

Deel jouw kennis en tips

Deel zoveel mogelijk tips over het gebruik van vlaggen. Kies voor iedere ondergrond de juiste houder bijvoorbeeld. Haal ze binnen bij windkracht 6 of meer én bevestig ze aan een officiële vlaggenmast.

3

Afwerking en locatie

Adviseer eens een vlag met de afwerking rechts! Deze optie geldt voor zowel mast-, banier-, gevel- en beachvlaggen. Houd bij het ontwerpen van beachflags wel rekening met de locatie en met de windrichting.

4

De juiste afmeting

Houd bij het bestellen van vlaggen rekening met de hoogte van de vlaggenmast. De algemene regel is dat de hoogte van de vlag een kwart van de lengte van de mast is. Bij staande- en baniervlaggen is dit de helft.

5

Download gratis promotiepakket

Download het gratis promotiepakket met hierin de white label psd's inclusief de white label productsheets van de materialen.

6

Maak gebruik van de meest voorkomende maten

De maten die we aanbieden zijn de meest voorkomende maten voor vlaggen. Staat jouw maat er niet bij? Maak dan gebruik van de Vlag in eigen formaat.

Change your language / Pas je taal aan.

Ik heb nog geen account.

Ik wil graag een gratis probo account.