Brochures
Voor 16:30 besteld, binnen 2 werkdagen geleverd
 • Bedrukte Brochures en Magazines bestellen
 • Beschikbaar in verschillende papiersoorten
 • Met handige template voor de opmaak
 • Grote en kleine oplage mogelijk
Productbeschrijving
Brochures en Magazines in verschillende formaten en met keuze uit diverse papiersoorten. Met deze opties stel je het beste resultaat voor jouw klanten samen. Want in onze digitale wereld, stijgt de... Meer informatie
Nieuw bij Probo? Vraag binnen 2 minuten een account aan.
Ons team staat voor je klaar
maandag geopend vanaf 08:00
Live Chat
Direct antwoord
Vragen? Bel ons!
+31 88 02 23 200
E-mail
Kennisbank

Log eerst in om je bestelling te plaatsen

Prijzen zijn alleen zichtbaar voor onze partners. Log in of maak een account aan om te beginnen. Het is gratis!
Ik heb nog geen account
Ik wil een gratis account aanvragen.
 • Exclusief voor resellers in print
 • Advies, inspiratie en innovatie
 • Bestelgemak en korte levertijden
Inloggen
 

Wachtwoord vergeten?

Productinformatie
Omschrijving product

BROCHURES EN MAGAZINES IN DE GEWENSTE OPLAGE

Brochures en Magazines in verschillende formaten en met keuze uit diverse papiersoorten. Met deze opties stel je het beste resultaat voor jouw klanten samen. Want in onze digitale wereld, stijgt de behoefte naar offline media.

LEUK OM TE GEVEN EN TE KRIJGEN

Een Brochure of Magazine is ideaal voor klanten die veel hebben te vertellen. Bijvoorbeeld over de dienstverlening van hun bedrijf, het productassortiment of een jaarverslag. Of het gaat om een beknopte brochure of een uitgebreid tijdschrift: met dit communicatiemiddel kunnen jouw klanten hun doelgroep gericht informeren. Een mooie vormgeving en kwaliteit zorgt er daarnaast voor dat alle informatie ook prettig leesbaar is en dat het leuk is om te geven én te krijgen.

Tip: maak bij het opmaken van Brochures gebruik van de handige template. Zo weet je zeker dat je ontwerp goed uit de printer komt.

VAN 8 TOT EN MET 64 PAGINA’S

Een Brochure of Magazine wordt geniet gebrocheerd en je kunt deze samenstellen in een selfcover uitvoering vanaf 8 pagina's. Heeft jouw klant veel pagina’s? Kies dan voor een lichtere papiersoort, dan kun je een Brochure maken tot en met 64 pagina's. Je ook voor een omslag kiezen met een mat of glans laminaat. En dit kan met één ontwerp al vanaf 25 stuks!

KEUZE UIT DIVERSE KWALITEITEN EN GRAMMAGES

Zoveel klanten, zoveel wensen. Daarom kun je voor jouw klanten Brochures en Magazines met een selfcover bestellen gemaakt van mat of gesatineerd papier:

 • HV halfmat MC - 135, 150, 170 en 250 gr./m2
 • HV gesatineerd MC - 135, 150, 170 en 250 gr./m2
 • PAPIERVERGELIJKER

  Met de handzame Papiervergelijker maak je eenvoudig een keuze uit de verschillende papiersoorten en grammages. Vraag nu gratis de Papiervergelijker aan, zodat je deze bij het volgende verkoopgesprek bij de hand hebt.

  ONS PAPIER EN HET MILIEU

  Naast de milieuvriendelijke papiersoorten, kun je met jouw keuze ook op een andere manier bijdragen aan Moeder Natuur. Dat zit ‘m in de productie: door digitaal te drukken is de hoeveelheid afval een stuk minder dan bij offset drukwerk. We hoeven geen drukplaten en chemicaliën te gebruiken en de pers hoeft ook niet eerst op kleur te komen. Zo besparen we gemiddeld 200 vellen, het eerste vel dat van onze printers rolt heeft meteen de juiste kleuren.

  Maak daarnaast de huisstijluitingen van jouw klant compleet met Briefpapier & Factuurpapier, Visitekaartjes, Flyers en Folders.

  Change your language / Pas je taal aan.

  Login bij jouw Probo account

  Heb je al een Probo account? Log dan in met onderstaande formulier

  Ik heb nog geen account.

  Ik wil graag een gratis probo account.