3M Clearview
Leverbaar binnen 4 werkdagen

  • Heldere zelfklevende glasfolie van 3M™
  • One way vision effect door print in spiegelbeeld
  • Het is net glas, alleen een echte kenner ziet het verschil
  • Geschikt voor permanente signing vanwege lange levensduur


3M™ Scotchcal™ Clear View folie IJ8150, glashelder de beste! De 3M™ Scotchcal™ Clear View folie IJ8150 is een transparante glanzende hoogwaardige gegoten printfolie voor glastoepassingen,...
Ons team staat voor je klaar
Vandaag geopend tot 20:00 uur
Live Chat
Direct antwoord
Vragen? Bel ons!
+31 88 02 23 200
E-mail
Kennisbank

Log eerst in om je bestelling te plaatsen

Prijzen zijn alleen zichtbaar voor onze partners. Log in of maak een account aan om te beginnen. Het is gratis!
Ik heb nog geen account
Ik wil een gratis account aanvragen.
  • Exclusief voor resellers in print
  • Advies, inspiratie en innovatie
  • Bestelgemak en korte levertijden
Inloggen
 

Wachtwoord vergeten?

Productinformatie
Omschrijving product

3M™ Scotchcal™ Clear View folie IJ8150, glashelder de beste!

De 3M™ Scotchcal™ Clear View folie IJ8150 is een transparante glanzende hoogwaardige gegoten printfolie voor glastoepassingen, zoals panelen, deuren, wanden of voertuigen. Deze glasheldere printfolie kan geprint worden met full color en witte inkt. Door het gebruik van witprint creëer je bijzondere effecten zoals een Zandstraal effect. Wil je meer weten, lees dan het blog: wat is witprint in 4 stappen.

Met 3M™ Garantie

3M™ Scotchcal™ Clear View folie IJ8150 heeft de lange levensduur voor indoortoepassingen van 5 jaar en is toepasbaar voor permanente signing en promotie. De 3M™ Clear View biedt voor outdoortoepassingen met en zonder witprint 3 jaar garantie. Voor indoor geldt de 3M™ Garantie van 5 jaar.

Zelfklevende oplossing

De 3M™ Scotchcal™ Clear View folie is de perfecte oplossing voor vlakke en licht gebogen oppervlakken. Breng deze zelfklevende folie nat aan en vereenvoudig je werk met onze sign tools. Deze handige tools zijn los bij te bestellen. Onze basisuitrusting is samengesteld door ervaren signmakers en bestaat o.a. uit mesjes, rakels, ontvetters en heteluchtpistolen. Alle ins en outs zijn terug te vinden in het 3M Instruction Bulletin.

Creëer een glasheldere boodschap

Omdat de folie extreem transparant is, biedt het veel toepassingsmogelijkheden. De onbedrukte delen geven perfect helder zicht door het glas. Denk hierbij aan toepassingen voor het afscheiden van ruimtes, bijvoorbeeld vergaderruimtes. Het gedeelte van het folie dat bedrukt is, biedt zo privacy. Elk formaat en ontwerp is mogelijk, zonder dat de folie contour gesneden hoeft te worden voor een goed zicht. Deze folie benadert de transparantie van glas het beste. Het materiaal is niet compleet transparant, maar komt er het dichtst bij in de buurt. De 3M™ Scotchcal™ Clear View folie IJ8150 is ook zeer geschikt om te gebruiken op etalageruiten, bewegwijzering, displays, informatieborden en autoruiten.

Tip: het materiaal mag dan zeer transparant zijn, we raden wel aan om een ontwerp voor het gehele oppervlakte te maken. Als je alleen een ontwerp voor een deel van een oppervlakte maakt, zijn de randen van het folie zichtbaar.BasismateriaalZelfklevende folie, gegoten, hoogwaardig
Maximale printbreedte (cm)148. Bij witprint is de maximale printbreedte 146
PrinttechniekUV
LijmlaagVerwijderbaar
Kleur lijmlaagTransparant
Montage temperatuur> 10
PlakkenNat
Garantie binnen (maanden)84 Excl. laminaat: 60
Garantie buiten (maanden)48 Excl. laminaat: 36
Garantie voertuigen (maanden60
BrandcertificaatB1
Change your language / Pas je taal aan.

Ik heb nog geen account.

Ik wil graag een gratis probo account.