3M IJ40 transparant
Vandaag besteld, morgen in huis

  • Transparante alleskunner van 3M™
  • Geschikt voor ramen of glazen panelen
  • Voor vlakke indoor- en outdoortoepassingen
  • Garantieduur van 3-5 jaar.
  • Met permanente easycomply lijmlaag


Transparante polymeer folie voor duurzame vlakke toepassingen De 3M™ Scotchcal™ IJ40-114 folie is een transparante matte polymeer gekalanderde printfolie (75µm) die geschikt is voor vlakke en...

Log eerst in om je bestelling te plaatsen

Prijzen zijn alleen zichtbaar voor onze partners. Log in of maak een account aan om te beginnen. Het is gratis!
Ik heb nog geen account
Ik wil een gratis account aanvragen.
  • Exclusief voor resellers in print
  • Advies, inspiratie en innovatie
  • Bestelgemak en korte levertijden
Inloggen
 

Wachtwoord vergeten?

Productinformatie
Omschrijving product

Transparante polymeer folie voor duurzame vlakke toepassingen

De 3M™ Scotchcal™ IJ40-114 folie is een transparante matte polymeer gekalanderde printfolie (75µm) die geschikt is voor vlakke en licht glooiende in-en outdoor toepassingen zoals voertuig- en interieurdecoratie en bewegwijzering. Deze hoogwaardige folie is voorzien van een permanente easycomply lijmlaag waardoor luchtbellen verwijderd kunnen worden langs de microluchtkanalen. Door het gebruik van witprint creëer je bijzondere effecten zoals een Zandstraal effect. Kies jouw gewenste uitstraling door te kiezen voor een glans of mat laminaat. Meer weten? Lees dan het blog: wat is witprint in 4 stappen.

Met 3M™ Performance Guarantee en 3M™ MCS™ Garantie

De IJ40 serie biedt een garantieperiode van 5 jaar bij binnen gebruik tot 3 jaar bij buitengebruik, in combinatie met een laminaat.

B1 Brandveilig gecertificeerd

De 3M IJ40 serie is een brandvertragende film en is daardoor geschikt voor gebruik in bedrijven en openbare ruimtes. De folie voldoet aan de strengste Europese brandveiligheidseisen voor openbare gebouwen, B1 volgens DIN 4102.

Eenvoudig te plakken

De te plakken ondergrond dient vlak te zijn en de folie mag uitsluitend droog geplakt worden. De zelfklevende folie monteer je eenvoudig en snel met onze sign tools. Deze handige tools zijn los bij te bestellen. Onze basisuitrusting, met o.a. mesjes, rakels, ontvetters en heteluchtpistolen, is samengesteld door ervaren signmakers.

Hoogwaardige transparante printfolie voor duizend en één toepassingen

De 3M™ Scotchcal™ IJ40-114 Transparante Folie is een betrouwbare folie voor langere termijn toepassingen zoals voertuig- en interieurdecoratie en bewegwijzering. Kies voor nog meer bestelgemak of advies direct voor Autostickers, Raamstickers en Vinylstickers.

Alternatieven

Deze folie is weliswaar transparant, maar enigszins troebel. Voor een glasheldere folie raden wij 3M™ Scotchcal™ Clear View folie IJ8150 aan. Voor kleinere stickers bieden we een goedkoper alternatief: Stickers op rol of Stickers op vel.

Naast de folies van 3M™ bieden we de promotionele printfolies van Orajet® aan. Hiermee heb je een aantrekkelijk alternatief in handen wat prijs betreft.


BasismateriaalZelfklevende folie, gewalst polymeer
Maximale printbreedte (cm)148. Witprint: maximale printbreedte 146
PrinttechniekUV
LijmlaagPermanent
Kleur lijmlaagTransparant
Montage temperatuur> 10
PlakkenUitsluitend droog
Garantie binnen (maanden)60
Garantie buiten (maanden)36
Garantie voertuigen (maanden)48
BrandcertificaatB1


Change your language / Pas je taal aan.

Ik heb nog geen account.

Ik wil graag een gratis probo account.