Sanotex
Voor 16:30 besteld, binnen 2 werkdagen geleverd
  • SanoTex behang met eigen ontwerp
  • Naadloos behang: tot 5 x 50 m uit één geheel
  • Polyester met PVC-vrije coating en 100% recyclebaar
  • Met B1-certificering
Productbeschrijving
SanoTex is een fotobehang waar meerdere voordelen samenkomen. Door de dekkende blauwe achterkant komen de kleuren van de print extra fraai tot z’n recht en zijn de witte gedeeltes op het doek ook... Meer informatie
Nieuw bij Probo? Vraag binnen 2 minuten een account aan.
Ons team staat voor je klaar
dinsdag geopend vanaf 08:00
Live Chat
Direct antwoord
Vragen? Bel ons!
+31 88 02 23 200
E-mail
Kennisbank

Log eerst in om je bestelling te plaatsen

Prijzen zijn alleen zichtbaar voor onze partners. Log in of maak een account aan om te beginnen. Het is gratis!
Ik heb nog geen account
Ik wil een gratis account aanvragen.
  • Exclusief voor resellers in print
  • Advies, inspiratie en innovatie
  • Bestelgemak en korte levertijden
Inloggen
 

Wachtwoord vergeten?

Productinformatie
Omschrijving product

SanoTex speciaal voor wandbekleding

SanoTex is een fotobehang waar meerdere voordelen samenkomen. Door de dekkende blauwe achterkant komen de kleuren van de print extra fraai tot z’n recht en zijn de witte gedeeltes op het doek ook echt wit. Het behang is gemaakt van polyester met een PVC-vrije coating. Hierdoor is het 100% recyclebaar en een duurzaam alternatief voor andere behangsoorten, zonder in te leveren op de printkwaliteit. De coating zorgt er bovendien voor dat deze wandbekleding kreukvrij en krasvast is. Bestel nu jouw SanoTex fotobehang op maat.

Brandwerend dankzij B1-certificering

Het materiaal voldoet aan de strenge Europese brandveiligheidseisen voor openbare gebouwen, B1 volgens DIN 4102, en werkt brandvertragend. SanoTex is daarom goed te gebruiken voor zowel de particuliere markt als voor projectinrichting en standbouw.

Behangen zonder veel restmateriaal

Ontwerp nu jouw eigen fotobehang op maat. We leveren SanoTex naadloos tot 5 m breed. Wil je een rol behang bestellen? Afname per rol met een maximale lengte van 50 m behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast adviseren we je om rondom 5 cm extra te bestellen, omdat een vloer of plafond nooit helemaal recht loopt. Let hier dus op bij je opmaak. Is je wand 6,90 m lang? Geef dan bijvoorbeeld 7 m door.

De print komt het beste tot z’n recht als je SanoTex gebruikt op een wand die dezelfde kleurtinten heeft. Welke kleuren dat zijn maakt niet uit, als het maar in dezelfde kleurgroep zit en contrasten niet te ver uit elkaar liggen. Het enige dat je daarbij nog nodig hebt is Behanglijm en eventueel Behang primer, Handschoenen en een Rakel met vilt. Bekijk voor meer informatie de verwerkingsvoorschriften onderaan de pagina.

Verwijderen van SanoTex

Wil je SanoTex na het plakken weer verwijderen? Verdun hiervoor de behanglijm met wat water. De hechting wordt hierdoor minder sterk, zodat de print beter afstripbaar is. Hou er wel rekening mee dat de blauwe achterzijde afgeeft op de ondergrond. Dit kun je eenvoudig schoonmaken met water of een sopje. De print is hierna niet herbruikbaar.

Alle behang keuzes op een rij

Met het juiste behang geef je het interieur de gewenste sfeer zoals jij dat voor ogen hebt. Je kunt ook kiezen voor een toplaag van vinyl met Vinylbehang of een matte uitstraling met Airtex® behang, verkrijgbaar tot 5 x 45 m uit één geheel. En ken je de exclusieve WalltexPro® al? Deze heavy duty wandbekleding is de nieuwe standaard en is geurloos, PVC-vrij, waterafstotend en kras- en stootvast.Je maakt het interieur compleet met een passend Vloerzeil en geprinte Gordijnen.

MateriaalPolyester
Gewicht 310 gr./m2
BrandcertificaatB1
BedrukkingUV-print
Maximale printbreedte

Schoonsnijden: 494 cm

Tunnel: 478 cm

AfwerkingSchoonsnijden, tunnels
Indoor/outdoorIndoor
WaterafstotendJa
TranslucentNee
ExtraMet blauwe backing en PVC-vrij


Change your language / Pas je taal aan.

Login bij jouw Probo account

Heb je al een Probo account? Log dan in met onderstaande formulier

Ik heb nog geen account.

Ik wil graag een gratis probo account.