Banner 610
Leverbaar binnen 4 werkdagen

  • Voor dubbelzijdige bedrukte spandoeken
  • Extra zware kwaliteit
  • Eenvoudig jouw bestanden uploaden
  • Met B1 certificering


Dubbelzijdige spandoeken met Banner 610 Banner 610 is een PVC doeksoort (610gr/m²) van een extra hoogwaardige en stevige kwaliteit. Het zeildoek heeft een matte uitstraling en nauwelijks...

Log eerst in om je bestelling te plaatsen

Prijzen zijn alleen zichtbaar voor onze partners. Log in of maak een account aan om te beginnen. Het is gratis!
Ik heb nog geen account
Ik wil een gratis account aanvragen.
  • Exclusief voor resellers in print
  • Advies, inspiratie en innovatie
  • Bestelgemak en korte levertijden
Inloggen
 

Wachtwoord vergeten?

Productinformatie
Specificaties
Materiaal:PVC doek, zeildoek, bisonyl
Gewicht:610 gr./m²
Brandwerend:B1
Bedrukking:UV print enkelzijdig of dubbelzijdig
Max. breedte:320cm (printbreedte 316 cm)
Textuur:Mat, nauwelijks structuur
Afwerking:Schoonsnijden | ringen | tunnels
Toepassing:Spandoeken, banieren, kioskvlaggen en gevelreclame
Waterafstotend:Ja
Translucent:Nee
Extra:Doeken groter dan 5x5 meter worden opgevouwen verstuurd.
Omschrijving product

Dubbelzijdige spandoeken met Banner 610

Banner 610 is een PVC doeksoort (610gr/m²) van een extra hoogwaardige en stevige kwaliteit. Het zeildoek heeft een matte uitstraling en nauwelijks structuur. De binnenkant heeft een zwarte kern wat voorkomt dat jouw prints doorschijnen. Hierdoor is het bij uitstek geschikt om aan twee zijden te bedrukken voor bijvoorbeeld dubbelzijdige Spandoeken. Banner 610 is brandwerend en heeft een B1 certificering.

Uiterst efficiënt produceren levert jou een scherpe prijs

Dagelijks printen wij vele honderden vierkante meters Banner 610. Ons productieproces is volledig automatisch en uiterst efficiënt ingericht. Dit stelt ons in staat gigantische hoeveelheden nauwkeurig en snel te leveren en jou de beste prijs voor een kwalitatief bannerdoek te geven. Tel daar onze persoonlijke service bij op en je hebt de perfecte combinatie.

Kies hoe jij jouw Banner 610 wilt

Het meest wordt er gekozen voor een dubbelzijdige print maar Banner 610 is ook enkelzijdig te printen. We bieden de afwerkingen ringen, tunnel en schoonsnijden aan. Met een paar kliks heb jij jouw perfecte banner op maat samengesteld. Het uploaden van jouw bestanden werkt zeer eenvoudig in de Probo Upload: je hoeft alleen jouw bestanden naar de voor- en achterzijde te slepen. Banner 610 is al binnen 2 werkdagen leverbaar.

Banner 610 toegepast

Banner 610 wordt zeer veel toegepast voor dubbelzijdige Spandoeken. Het meeste wordt gekozen voor een doek met zomen en ringen rondom de 30 centimeter. Ook is het materiaal gebruikt voor Kioskvlaggen, Raamvlaggen, Beursframes, Banieren of andere gevelreclame.

Alternatieven voor Banner 610

Is een enkelzijdig bedrukt doek voldoende? Kies dan voor de lichtere kwaliteit van Banner 510. Wanneer je een goedkoper alternatief wilt kun je terecht bij de polyester variant: Non woven. Het materiaal is zeer scherp geprijsd en geschikt voor tijdelijke acties en toepassingen. Speelt duurzaamheid een rol bij jouw keuze, kies dan het 100% recyclebare ProPES outdoor doek. Een lichtgewicht en opvouwbaar doek met pigmentinkten op waterbasis. Een exclusief doek door Probo wat niet rafelt en niet gezoomd hoeft te worden.

Change your language / Pas je taal aan.

Ik heb nog geen account.

Ik wil graag een gratis probo account.