Bouwhekdoek
Vandaag besteld, morgen in huis

  • Kies uit: Meshdoek (gaasdoek), Flag of Banner 510
  • B1 brandveiligheid certificering
  • Met Tie-wraps in 6 verschillende kleuren
  • Vandaag besteld, de volgende werkdag in huis


Bouwhekdoeken zorgen voor veiligheid, herkenbaarheid én uitstraling Bouwhekken dienen ter afscherming van een bouwplaats of evenement, maar zijn ook uitermate geschikt als communicatiemiddel....
Ons team staat voor je klaar
maandag geopend vanaf 08:00
Live Chat
Direct antwoord
Vragen? Bel ons!
+31 88 02 23 200
E-mail
Kennisbank

Log eerst in om je bestelling te plaatsen

Prijzen zijn alleen zichtbaar voor onze partners. Log in of maak een account aan om te beginnen. Het is gratis!
Ik heb nog geen account
Ik wil een gratis account aanvragen.
  • Exclusief voor resellers in print
  • Advies, inspiratie en innovatie
  • Bestelgemak en korte levertijden
Inloggen
 

Wachtwoord vergeten?

Productinformatie
Omschrijving product

Bouwhekdoeken zorgen voor veiligheid, herkenbaarheid én uitstraling

Bouwhekken dienen ter afscherming van een bouwplaats of evenement, maar zijn ook uitermate geschikt als communicatiemiddel. Door een Bouwhekdoek wordt het zicht geminimaliseerd en wordt er de maximale aandacht voor een boodschap gecreëerd. Een leeg bouwhek is niet nodig! Zorg dat jouw klant opvalt in de grijze massa en kies voor een bouwhekdoek met een persoonlijke print.

Van zichtbelemmering tot effectieve reclame

Eén Bouwhekdoek is een commerciële blikvanger van circa 6 m2. Hekwerken worden vooral gezien als een middel om een terrein af te bakenen. Maar je kan met een hekwerk zoveel meer! Bekleed de hekken met een spandoek om het zicht te minimaliseren en om de aandacht op een boodschap te vestigen. De rand van een terrein is een zeer effectief podium voor buitenreclame; voor een bedrijf, locatiemarketing, verkoopondersteuning en bewegwijzering. Belevingsfoto's, uitleg over de diverse bouwstadia, informatie over een festival op een bouwhekdoek zorgt voor afscherming, veiligheid én sfeer.

Kies jouw materiaal voor bedrukte Bouwhekdoeken:

Meshdoek (gaasdoek)

Meshdoek is een PVC doek van 270gr/m² met een matte open structuur als gaas. Het materiaal heeft een geweven constructie met kleine gaatjes, waardoor het doorzichtig en luchtdoorlatend is Daarnaast is het gewicht van het doek aanzienlijk lager.

Banner 510

Banner 510 gr/m2 (ook wel Frontlit) is het zwaardere PVC doek wat niet doorzichtig is. Het is uitstekend geschikt om voor een lange tijd buiten te gebruiken als bouwhekbanner.

Flag

Een transparante polyester stof met een fijne structuur en licht glanzende uitstraling. Dat is het doeksoort Flag. Het materiaal wordt enkelzijdig geprint en heeft een doordruk van 98%. Dat betekent dat 98% van de afbeelding aan de andere kant duidelijk en in spiegelbeeld zichtbaar is.De prints zijn dus van beide kanten duidelijk zichtbaar. Bouwhekdoeken van Flag hebben bovendien licht-, weer-, water- en wasechte kleuren.

Ook geschikt voor indoor dankzij B1-certificering

Bouwhekdoeken van Banner 510, Meshdoek en Flag zijn brandvertragend en daardoor geschikt voor (indoor) gebruik in openbare ruimtes zoals op beurzen en evenementen. De doeken voldoen aan de strenge Europese brandveiligheidseisen voor openbare gebouwen, B1 volgens DIN 4102.

Direct klaar voor gebruik

Het Bouwhekdoek heeft een formaat van 335 x 175 cm en wordt afgewerkt met ringen om de 30 cm. Een optimaal eindresultaat creëer je door de bouwhekdoeken te bevestigen met Tiewraps. Kies uit maar liefst 6 verschillende kleuren Tiewraps passend bij jouw ontwerp. Een bouwhekdoek is daarom direct gebruiksklaar en geschikt voor lange termijn binnen en/of buitengebruik. Bestel je op werkdagen voor 16:30 uur, dan heb je jouw doeken de volgende werkdag al in huis!

Change your language / Pas je taal aan.

Ik heb nog geen account.

Ik wil graag een gratis probo account.