Kendal
Leverbaar binnen 4 werkdagen

  • 100% polyester met een katoenen uitstraling
  • Geschikt voor Sierkussens en kamerhoge Gordijnen
  • Dicht en soepel polyester met natuurlijke look
  • Met keperbinding voor een stoere look en feel


Kendal, 100% polyester met een katoenen uitstraling Kendal is een polyester stof met een keperbinding wat een stoere look en feel geeft. Kendal is geschikt voor verschillende...
Ons team staat voor je klaar
Vandaag geopend tot 20:00 uur
Live Chat
Direct antwoord
Vragen? Bel ons!
+31 88 02 23 200
E-mail
Kennisbank

Log eerst in om je bestelling te plaatsen

Prijzen zijn alleen zichtbaar voor onze partners. Log in of maak een account aan om te beginnen. Het is gratis!
Ik heb nog geen account
Ik wil een gratis account aanvragen.
  • Exclusief voor resellers in print
  • Advies, inspiratie en innovatie
  • Bestelgemak en korte levertijden
Inloggen
 

Wachtwoord vergeten?

Productinformatie
Omschrijving product

Kendal, 100% polyester met een katoenen uitstraling

Kendal is een polyester stof met een keperbinding wat een stoere look en feel geeft. Kendal is geschikt voor verschillende interieurprojecten zoals kamerhoge Gordijnen en Sierkussens. De soepele stof is veelzijdig en goed te confectioneren. De stof garandeert een scherpe en kleurechte print kwaliteit.

Combineer unieke prints voor elk interieur

De verbindende factor in een ruimte creëer je door materialen te combineren en stijlelementen daarin door te laten lopen, dat kan perfect met Kendal. Gebruik bijvoorbeeld Kendal als overgordijn. Overgordijnen worden in plooien of ringen aan een rail of roede voor het raam gehangen. Het zijn dichte stoffen. Gordijnen regelen de akoestiek, houden de kou buiten en zorgen voor een warme aangename sfeer. Ook is Kendal geschikt voor Sierkussens. Vanwege de mooie print kwaliteit, wordt Kendal ook toegepast als textiel poster. Bestel Kendal vanaf 1m² on demand met jouw unieke prints. Het materiaal heeft met een maximale printbreedte van circa 291 cm en wordt in slechts 4 werkdagen geleverd. Wij adviseren om circa 2 cm extra rondom te bestellen, rekening houdend met de rek en krimp van de stof.

Duurzaam en milieubewust geprint

Kendal wordt geprint op de Durst Alpha printer met een duurzame en milieuvriendelijke printtechniek. Het uitwassen van de stof na het printen is niet nodig. Hierdoor is het volledig waterbesparend en dus duurzaam. Deze unieke printer print met 8 pigment inktkleuren op waterbasis. De pigment inkten garanderen buitengewoon hoge lichtechtheidswaarden. Zo heeft de Kendal na testen een lichtechtheidswaarde behaald van 7 bij een vol geprint vlak. Bovendien printen wij on demand zodat we alleen datgene produceren wat jij bestelt en geen onnodige voorraden creëren en materiaal verspillen.

Samenstelling 100% PES
Gewicht 210 g/m2
Krimptolerantie circa 2%
Wasvoorschrift Normaal proces Bleken niet toegestaan Strijken toegestaan op maximaal 110 graden Kan niet in de droger Niet chemisch reinigen Hangend drogen
Lichtechtheid 7
Martindale -
Vlamvertragend -
Printbreedte circa 291cm
Afwerking Snijden
Bedrukking Alpha
Inkt Pigment
Textuur Keperbinding
Indoor/Outdoor Indoor

Change your language / Pas je taal aan.

Ik heb nog geen account.

Ik wil graag een gratis probo account.