Autosticker
Vandaag besteld, morgen in huis

  • Autostickers van kwaliteitsfolies van 3M™ of Orajet®
  • Grote afname niet nodig: al te bestellen vanaf 1 stuk
  • Eenvoudige online keuzehulp en advies
  • Doeltreffende oplossing voor heel veel uitingen
  • Reseller prijzen
  • Aanlevertijd tot 16.30 uur

P(l)akkende aandacht met opvallende Autostickers Maak van een wagenpark rijdende visitekaartjes met onze Autostickers. Dé manier om de naamsbekendheid van een organisatie te vergroten. Dit kan...

Log eerst in om je bestelling te plaatsen

Prijzen zijn alleen zichtbaar voor onze partners. Log in of maak een account aan om te beginnen. Het is gratis!
Ik heb nog geen account
Ik wil een gratis account aanvragen.
  • Exclusief voor resellers in print
  • Advies, inspiratie en innovatie
  • Bestelgemak en korte levertijden
Inloggen
 

Wachtwoord vergeten?

Productinformatie
Omschrijving product

P(l)akkende aandacht met opvallende Autostickers

Maak van een wagenpark rijdende visitekaartjes met onze Autostickers. Dé manier om de naamsbekendheid van een organisatie te vergroten. Dit kan met losse Autostickers of een volledige carwrap. Maak een keuze uit onze kwaliteitsfolies met behulp van de online keuzehulp.

Rijdend promotiemateriaal

Autostickers staan garant voor een groots resultaat. Van belettering van een enkele auto tot fleetmarking met volledige carwrapping. Laat bijvoorbeeld het logo, foto’s en andere uitingen in dezelfde stijl terugkomen op auto’s. Het wagenpark wordt zo een representatief onderdeel van de huisstijl van een bedrijf. Met name in files is autoreclame effectief gebleken en dit geldt helemaal voor de achterkant van de auto. Kies voor transparante of witte Autostickers van 3M™ of Orajet® folie.

Stickers van kwaliteitsfolie

Dankzij de kwaliteitsfolies die we voor onze Autostickers gebruiken, is het aanbrengen ervan zeer eenvoudig. Op basis van een vlakke of gebogen ondergrond kies je uit verschillende garanties en levensduren. De 3M™ 20 serie folies kunnen op droge ondergronden worden geplakt. Onze 3M™ 40 serie en 3M™ 70-114 mogen ook op een natte ondergrond worden geplakt. Kies voor het bestickeren van de autoruiten uit ons aanbod Raamstickers voor de One Way Vision folie. Zo creëer je een effect waarbij je wel naar buiten, maar niet naar binnen kunt kijken.

Tips bij het plakken

Zorg bij het plakken van de sticker dat de omgevingstemperatuur tussen de 10 en 32°C is. Als het te warm is, ontstaat er een gomachtige lijmlaag en bij te koude temperaturen wordt de lijmlaag brokkelig. Plak de folies altijd op een schone en vetvrije ondergrond voor optimale hechting van de Autostickers. Onze zelfklevende folies monteer je eenvoudig en snel met de handige sign tools. De basisuitrusting is samengesteld door ervaren sign monteurs en bestaat o.a. uit mesjes, rakels, ontvetters en heteluchtpistolen.


Folie (+laminaat)3M™ 20 serie  
3M™ 40 serie  
3M™ 180 serie  
Orajet® 3162 serie
Orajet® 3651 serie
3M 480 Cv3
Garantie (specifiek voor voertuigen) / levensduur12 maanden garantie (in combinatie met een laminaat)48 maanden garantie (in combinatie met een laminaat)
96 maanden garantie (in combinatie met een laminaat)
Levensduur van 24 maandenLevensduur van 60 maanden Garantie van 84 maanden
Maximale printbreedte (cm)148148148148148148Change your language / Pas je taal aan.

Ik heb nog geen account.

Ik wil graag een gratis probo account.