Autosticker
Vandaag besteld, morgen in huis

 • Keuze uit kwaliteitsfolies van 3M™ / Orajet®
 • Eenvoudige online keuzehulp en advies
 • Totaal assortiment inclusief sign tools
 • Reseller prijzen
 • Aanlevertijd tot 16.30 uur

Maak van je wagenpark rijdende visitekaartjes met onze Autostickers. Dé manier om de naamsbekendheid van een organisatie te vergroten. Kies voor losse Autostickers of een volledige carwrap. Maak...

Log eerst in om je bestelling te plaatsen

Prijzen zijn alleen zichtbaar voor onze partners. Log in of maak een account aan om te beginnen. Het is gratis!
Ik heb nog geen account
Ik wil een gratis account aanvragen.
 • Exclusief voor resellers in print
 • Advies, inspiratie en innovatie
 • Bestelgemak en korte levertijden
Inloggen
 

Wachtwoord vergeten?

Productinformatie
Omschrijving product

Maak van je wagenpark rijdende visitekaartjes met onze Autostickers. Dé manier om de naamsbekendheid van een organisatie te vergroten. Kies voor losse Autostickers of een volledige carwrap. Maak jouw keuze uit onze hoogwaardige kwaliteitsfolies en profiteer van online bestelgemak.


Rijdend promotiemateriaal

Een simpele oplossing met groots resultaat: Autostickers. Van belettering van een enkele auto tot fleetmarking. Laat bijvoorbeeld AW-gegevens, reclame en logo in eenzelfde stijl terugkomen op het gehele wagenpark. Het wagenpark, dat herkenbaar wordt door carwrapping (fleetmarking) met onze Autostickers, wordt zo het rijdende visitekaartje van het bedrijf. Kies voor transparante of witte Autostickers met onze hoogwaardige folies van 3M™ of Orajet®.


Autostickers plakken met de beste kwaliteit

Door de hoogwaardige kwaliteit van onze Autofolies is het aanbrengen ervan zeer eenvoudig! Afhankelijk van de ondergrond (vlak of gebogen) kies je uit verschillende garanties en levensduren. Kies uit ons aanbod Raamstickers voor het bestickeren van de autoruiten voor de One Way Vision folie van 3M™.Folie (+laminaat)3M 20 serie  
3M 40 serie  
3M 70-114
Orajet® 3162 serie
Orajet® 3651 serie
Garantie(specifiek voor voertuigen) / levensduur12 maanden garantie (in combinatie met een laminaat)48 maanden garantie (in combinatie met een laminaat)
60 maanden garantie (in combinatie met een laminaat)
Levensduur van 24 maandenLevensduur van 60 maanden
Maximale printbreedte148 cm (wit print: 146 cm)
148 cm (wit print: 146 cm)
148 cm (wit print: 146 cm)
148 cm
148 cm

Plakinstructies

Zorg dat bij het plakken van de sticker de omgevingstemperatuur tussen de 10 en 32 graden is. Te heet zorgt voor voor een gomachtige lijmlaag. Te koud zorgt voor een brokkelige lijmlaag.


Onze 3M 20 serie folies kunnen op droge ondergronden worden geplakt. Onze 3M 40 serie en 3M 70-114 mogen ook op een natte ondergrond worden geplakt.  Zorg overigens dat de auto altijd schoon en vetvrij is alvorens het plakken en werk in een stofvrije omgeving.


Onze zelfklevende folies monteer je eenvoudig en snel met onze sign tools. Onze basisuitrusting met o.a. mesjes, rakels, ontvetters en heteluchtpistolen is samengesteld door ervaren sign monteurs.


Verrassende tips

 • Combineer onze Autostickers met One Way Vision folie voor de autoramen. Je creëert een effect waarbij je wel naar buiten kunt kijken maar niet naar binnen.

 • Het CBR heeft onderzocht dat een auto met belettering per maand gemiddeld 160.000 contactmomenten heeft.

 • Met name in files is autobelettering effectief gebleken en dit geldt met name voor de achterkant van de auto. De beste plek voor autobelettering dus.

 • Autobelettering is een goede investering omdat onze folies lang meegaan en de resultaten van autobelettering groot zijn.

Change your language / Pas je taal aan.

Ik heb nog geen account.

Ik wil graag een gratis probo account.