Peesdoek
Leverbaar binnen 3 werkdagen

 • Peesdoeken voor diverse frames
 • Keuze uit zeven doeksoorten
 • Eenvoudig verwisselbaar
 • Met B1 certificering


Optimale presentatie met Peesdoeken De populariteit van Peesdoeken is eenvoudig te verklaren: een fraaie manier van presenteren en ook nog eens makkelijk en snel te verwisselen. Peesdoeken zijn...
Ons team staat voor je klaar
geopend vanaf
Live Chat
Direct antwoord
Vragen? Bel ons!
E-mail
Kennisbank

Log eerst in om je bestelling te plaatsen

Prijzen zijn alleen zichtbaar voor onze partners. Log in of maak een account aan om te beginnen. Het is gratis!
Ik heb nog geen account
Ik wil een gratis account aanvragen.
 • Exclusief voor resellers in print
 • Advies, inspiratie en innovatie
 • Bestelgemak en korte levertijden
Inloggen
 

Wachtwoord vergeten?

Productinformatie
Omschrijving product

Optimale presentatie met Peesdoeken

De populariteit van Peesdoeken is eenvoudig te verklaren: een fraaie manier van presenteren en ook nog eens makkelijk en snel te verwisselen. Peesdoeken zijn op veel verschillende plekken inzetbaar. De bestelling plaatsen is heel gemakkelijk met behulp van het keuzemenu. Binnen drie werkdagen wordt het doek bij jou of jouw klant geleverd.

Eindeloos variëren

Een Peesdoek is een doek dat rondom een platte siliconen pees heeft. Hierdoor kun je het doek eenvoudig in een Textielframe spannen. Met één en hetzelfde frame kun je eindeloos met verschillende boodschappen variëren en creëer je in no time een nieuwe look in iedere winkel, kantoorruimte of vergaderzaal. De doeken zijn geschikt voor al onze Textielframes: zowel voor aan de wand, vrijstaand als aan het plafond.

Veiligheid voorop

Brandveiligheid is op steeds meer plekken een belangrijk item. Met de materialen voor een Peesdoek hoef je je hierover geen zorgen te maken, omdat het een B1 certificering heeft. Het materiaal is moeilijk ontvlambaar, waardoor brand zich minder snel verspreidt.

Kies uit zeven doeksoorten

Peesdoeken zijn verkrijgbaar in zeven verschillende stofsoorten. We zetten de mogelijkheden graag overzichtelijk voor je op een rij:

 • Dekostof: dit is het meest verkochte materiaal voor Peesdoeken. Deze doeksoort is mat en helder wit en door onze sublimatie printtechniek trekken de kleuren in het weefsels van het doek.
 • Decotex UV: voor een print op groot formaat is Dekotex UV ideaal. Het is vergelijkbaar met Dekostof, maar Decotex wordt met UV inkten geprint.
 • Structex: een stof met structuur en geluiddempende eigenschappen. Bovendien heeft dit materiaal een natuurlijke look.
 • Lightbox: ook een doeksoort die zich ideaal leent in combinatie met verlichte Textielframes. De matte, lichte structuur zorgt voor een optimale lichtverdeling.
 • Samba Backlit: de derde soort die het goed doet in een verlicht Textielframe. Het verschil met de andere soorten is dat deze doeksoort ook geschikt is voor outdoor gebruik.
 • Blackback: handig als je juist geen lichtinval door het doek wilt. Door de zwarte achterzijde is het materiaal block-out.
 • Theater: ook een block-out materiaal, maar dan van een zwaardere kwaliteit. Dit is de keuze als je een luxe uitstraling wilt.
Frames19, 27, 44 mm
MateriaalDekostof, Lightbox, Theater, Structex, Blackback, Decotex UV en Samba Backlit
BedrukkingSublimatie, UV
AfwerkingPlatte pees rondom
BrandwerendB1 certificering
Toepassing

Dekostof, Decotex UV en Structex: onverlichte frames

Lightbox en Samba Backlit: verlichte frames

Theater en Blackback: block-out doek

Indoor / OutdoorIndoor / Outdoor
ExtraDoeken groter dan 5x5 meter worden aan elkaar gezet en opgevouwen verstuurd


Change your language / Pas je taal aan.

Ik heb nog geen account.

Ik wil graag een gratis probo account.