Stickervellen
Vandaag besteld, morgen in huis

  • De beste stickerdeals: Download de Vergelijker
  • Hoge resolutie stickers
  • Formaat tot 30 centimeter
  • Relatief kleine oplages
  • Reseller prijzen
  • Aanlevertijd tot 16.30 uur

Je blijft plakken bij Probo: met onze hightech labelprinter printen wij jouw PVC-vrije stickers tot 30 centimeter super voordelig, in hoge resolutie en in elke gewenste vorm. De stickers leveren...

Log eerst in om je bestelling te plaatsen

Prijzen zijn alleen zichtbaar voor onze partners. Log in of maak een account aan om te beginnen. Het is gratis!
Ik heb nog geen account
Ik wil een gratis account aanvragen.
  • Exclusief voor resellers in print
  • Advies, inspiratie en innovatie
  • Bestelgemak en korte levertijden
Inloggen
 

Wachtwoord vergeten?

Productinformatie
Omschrijving product

Je blijft plakken bij Probo: met onze hightech labelprinter printen wij jouw PVC-vrije stickers tot 30 centimeter super voordelig, in hoge resolutie en in elke gewenste vorm. De stickers leveren wij onder andere op vellen. De voordelen van stickervellen ten opzichte van rollen zijn praktische: stickervellen nemen weinig ruimte in en ze zijn handiger om uit te delen.

Voorbeelden van toepassingen zijn promotie, als label op een product, als finishing touch op een cadeau, als controlesticker bij een lift, veiligheidssticker bij een brandblusapparaat of als prijsstickervellen voor acties.

Onze stickers van hoogwaardig Avery materiaal bestel je op zelfklevend papier, witte folie, transparante folie, of Ultra Destructible folie. Ook kun je kiezen uit een een verwijderbare of permanente lijmlaag.

Nadat jouw stickers zijn geprint op jumbo-rollen van 30 centimeter breed, begint het snijden op de razendsnelle lasersnijder: 1. We snijden de stickers kiss cut: door de sticker tót de backing. 2. Daarna worden er vellen van gesneden van 30 x 26 cm.

Stel zelf je stickervel samen

Bij het bestellen van Stickers op vel vul je jouw eigen stickermaat in (bv. 10x10 cm). Het eindproduct wordt standaard geleverd op vellen met een afmeting van 30x26 cm, met bijvoorbeeld 10 dezelfde stickers (afhankelijk van het formaat sticker). Je eigen stickervel indelen? Lees hier alles over het aanleveren van jouw bestand.

Ook leveren we uiteraard stickers op rol. Op zoek naar grotere stickers of stickers met garantie? Bekijk dan onze Vinylstickers.

Kies voor extra bescherming met een laminaat

Geef jouw stickers een extra beschermlaag en kies voor een glanzend of mat laminaat. Daarnaast bieden we ook de keuze voor een UV werend laminaat. Dit laminaat verlengt de levensduur van geprinte folies die worden blootgesteld aan UV licht. Het UV werende laminaat heeft een heldere en glanzende uitstraling.

Nieuw: Variabale Data Printing voor Etiketten

Met variabele data printing is het mogelijk om op een efficiënte en eenvoudige manier unieke en variabele informatie op elk afzonderlijk etiket te plaatsen. De data kan bestaan uit nummers, barcodes, QR codes of letters. Ook combinaties hiervan zijn mogelijk. Bekijk de mogelijkheden en ervaar de Instapservice bij Etiketten

Download de Stickers & Etiketten Vergelijker


We hebben de minimale afname van stickervellen verlaagd! De minimale afname is nu 0,5m2, ofwel (ongeveer) 7 vellen.


OmschrijvingZelfklevende PVC-vrije stickers
MateriaalAvery mat papier | Avery glans papier | Avery PP top white folie | Avery PP top transparante folie | PET Ultra Destructable folie
LijmlaagPapier: verwijderbaar | Folie: permanent
BedrukkingUV print enkelzijdig
Max. printbreedte30 cm
Afwerking(contour)snijden, levering op vellen van 30 x 26 cm
LaminaatFolie voorzien van glans of mat laminaat
ToepassingLabels, etiketten, veiligheidstickers, promotiestickers, actiestickers, naamstickers
Binnen / BuitenBinnen, buiten. Met uitzondering van Papier
WaterafstotendPapier: Nee | Folie: Ja
ExtraDe minimale afname voor dit product is 0,5m2. Dit zijn ongeveer 7 vellen. 


Change your language / Pas je taal aan.

Ik heb nog geen account.

Ik wil graag een gratis probo account.