Visitekaartjes
Voor 16:30 besteld, morgen geleverd
 • Visitekaartjes voor een blijvende indruk
 • Beschikbaar in verschillende papiersoorten
 • Zet eenvoudig een unieke huisstijl neer
 • Grote en kleine oplage mogelijk
Productbeschrijving
Visitekaartjes of businesskaartjes zijn nog altijd een perfect hulpmiddel bij het netwerken. Het zorgt ervoor dat een gesprekspartner altijd een merk-waardige herinnering heeft. Met een... Meer informatie
Nieuw bij Probo? Vraag binnen 2 minuten een account aan.
Ons team staat voor je klaar
maandag geopend vanaf 08:00
Live Chat
Direct antwoord
Vragen? Bel ons!
+31 88 02 23 200
E-mail
Kennisbank

Log eerst in om je bestelling te plaatsen

Prijzen zijn alleen zichtbaar voor onze partners. Log in of maak een account aan om te beginnen. Het is gratis!
Ik heb nog geen account
Ik wil een gratis account aanvragen.
 • Exclusief voor resellers in print
 • Advies, inspiratie en innovatie
 • Bestelgemak en korte levertijden
Inloggen
 

Wachtwoord vergeten?

Productinformatie
Omschrijving product

Visitekaartjes vanaf 25 stuks te bestellen

Visitekaartjes of businesskaartjes zijn nog altijd een perfect hulpmiddel bij het netwerken. Het zorgt ervoor dat een gesprekspartner altijd een merk-waardige herinnering heeft. Met een onderscheidend ontwerp zorg je dat jouw klant goed en herkenbaar voor de dag komt bij zijn relaties. 

Onmisbare papieren schakel

Misschien vraagt jouw klant zich af of hij nog wel papieren visitekaartjes moet laten printen. Er zijn immers ook digitale alternatieven. De kracht zit ‘m juist in een combinatie van beide middelen. Met drukwerk zet je iets anders neer voor je klant. En de combinatie met online is gemakkelijk als hij of zij even geen kaartjes op zak heeft.

Tip: maak bij het opmaken van Visitekaartjes gebruik van de handige template. Zo weet je zeker dat je ontwerp goed uit de printer komt.

Visitekaartjes in alle soorten

Het standaard Visitekaartje formaat is 8,5 x 5,5 cm. Kies daarbij of je dubbelzijdige of enkelzijdige Visitekaartjes wilt bestellen en of je dit wilt laten afwerken met glad of mat laminaat. Dit is belangrijk voor de uitstraling van het Visitekaartje, net als de keuze voor de papiersoort. Want: zoveel klanten, zoveel wensen. Daarom kun je voor jouw klanten Visitekaartjes bestellen gemaakt van mat of gesatineerd Houtvrij papier, Natuurkarton en milieuvriendelijk, crèmekleurig Biotop:

 • HV gesatineerd MC - 300, 350 en 400 gr./m2
 • Natuurkarton - 300 en 350 gr./m2
 • Biotop naturel - 250 gr./m2
 • Papiervergelijker

  Met de handzame Papiervergelijker maak je eenvoudig een keuze uit de verschillende papiersoorten en grammages. Vraag nu gratis de Papiervergelijker aan, zodat je deze bij het volgende verkoopgesprek bij de hand hebt.

  Ons papier en het milieu

  Naast de milieuvriendelijke papiersoorten, kun je met jouw keuze ook op een andere manier bijdragen aan Moeder Natuur. Dat zit ‘m in de productie: door digitaal te drukken is de hoeveelheid afval een stuk minder dan bij offsetdrukwerk. We hoeven geen drukplaten en chemicaliën te gebruiken en de pers hoeft ook niet eerst op kleur te komen. Zo besparen we gemiddeld 200 vellen, het eerste vel dat van onze printers rolt heeft meteen de juiste kleuren.

  Maak daarnaast de huisstijluitingen van jouw klant compleet met Briefpapier & Factuurpapier, Flyers, Folders en Brochures.

  Change your language / Pas je taal aan.

  Login bij jouw Probo account

  Heb je al een Probo account? Log dan in met onderstaande formulier

  Ik heb nog geen account.

  Ik wil graag een gratis probo account.