Vloerzeil
Voor 16:30 besteld, binnen 4 werkdagen geleverd
  • Vloerzeil voor tijdelijke toepassingen
  • Eenvoudig verplaatsbaar en opnieuw te gebruiken
  • Leverbaar in elke gewenste vorm
  • Voorzien van anti-slip en slijtvaste eigenschappen
Productbeschrijving
Dankzij Vloerzeil voorzien van eigen prints maak je van saaie vloeren, boeiende vloeren. Het is een zeil dat je op veel verschillende manieren indoor kunt gebruiken. Vloerzeil is gemakkelijk te... Meer informatie
Nieuw bij Probo? Vraag binnen 2 minuten een account aan.
Ons team staat voor je klaar
Vandaag geopend tot 20:00 uur
Live Chat
Direct antwoord
Vragen? Bel ons!
+31 88 02 23 200
E-mail
Kennisbank

Log eerst in om je bestelling te plaatsen

Prijzen zijn alleen zichtbaar voor onze partners. Log in of maak een account aan om te beginnen. Het is gratis!
Ik heb nog geen account
Ik wil een gratis account aanvragen.
  • Exclusief voor resellers in print
  • Advies, inspiratie en innovatie
  • Bestelgemak en korte levertijden
Inloggen
 

Wachtwoord vergeten?

Productinformatie
Omschrijving product

Vloerzeil tovert de vloer om tot aandachtstrekker

Dankzij Vloerzeil voorzien van eigen prints maak je van saaie vloeren, boeiende vloeren. Het is een zeil dat je op veel verschillende manieren indoor kunt gebruiken. Vloerzeil is gemakkelijk te leggen én te verwijderen. Dat maakt het uitermate geschikt voor kortlopende toepassingen.

Ontwerp gepersonaliseerde vinylvloeren op maat

Vloerzeil is het perfecte middel om klanten een showroom in te ‘trekken’, voor het promoten van tijdelijke acties. Ook op beurzen en evenementen doet Vloerzeil het goed. Het is een krachtige manier om een campagne te communiceren. Een meer praktische benadering is onder andere het aangeven van looproutes. Daarnaast kun je met een Vloerzeil ook tijdelijk een kamer decoreren. Dankzij de Bfl-s1 certificering is Vloerzeil geschikt en brandveilig voor gebruik in bedrijven, op beurzen en in andere openbare ruimtes.

Ideaal voor tijdelijke acties

Het witte vloervinyl heeft een gewicht van 1880 gr./m², heeft een gestructureerde voorzijde en een geschuimde anti-slip achterzijde. Vloerzeil is weliswaar aan de voorzijde slijtvast, toch raden wij toepassingen van tijdelijke aard aan. De mate van slijtvastheid is afhankelijk van het aantal personen dat dagelijks over het materiaal heen loopt.

Het leggen van Vloerzeil

De vinylvloer leggen op een ondergrond die volledig vlak is snel en eenvoudig. Afhankelijk van de toepassing van de vloer en de ruimte waarin je de vloer legt, zijn er drie manieren om Vloerzeil te leggen:

  • Los bovenop de ondergrond - Aan te raden voor kleine ruimtes. Hou hierbij rekening met de minimale afmetingen, zodat het materiaal goed blijft liggen.
  • Met Dubbelzijdige tape - Gebruik je Vloerzeil voor korte promoties, dan kun je dit prima bevestigen met Dubbelzijdig tape.
  • Verlijmen - Voor toepassingen van langere duur, bijvoorbeeld in een showroom. Het is belangrijk dat er geen frictie ontstaat tussen de ondergrond en het materiaal. In vochtige ruimtes is het aan te raden het vinyl te verlijmen en daarnaast ook de randen te kitten. Hiermee voorkom je dat er vocht onder de vloer komt. Sla bij het verlijmen de vloer tot de helft terug en breng vervolgens de lijm aan. Druk het vinyl daarna stevig aan om oneffenheden te voorkomen. Plak op dezelfde manier de andere helft van het vinyl. Nadat het Vloerzeil gelijmd is, moet de vloer 48 uur rusten.

Montagetip: welke manier van leggen je ook kiest, laat het Vloerzeil eerst een paar dagen op de locatie liggen om te wennen aan de temperatuur. Zo krimpt of rekt het niet meer uit als het gelegd is.

Alternatieven voor Vloerzeil

Het Vloerzeil is in iedere gewenste vorm te bestellen. Ben je op zoek naar een oplossing die blijft plakken? Kijk dan eens bij ons assortiment Vloerstickers of de 3M™ 48-20 Envision™. Voor outdoor toepassingen heb je de keuze uit Asfaltstickers of Asfaltfolie. Deze stickers zijn anti-slip, krasvast en eenvoudig aan te brengen op beton, asfalt en vlakke straattegels.

Materiaal Vloervinyl
Gewicht 1880 gr./m2
BrandcertificaatBfl-s1
Bedrukking UV
Maximale printbreedte 194 cm. Bij lengtes vanaf 7 meter wordt de print opgedeeld.
Textuur voorzijde Gestructureerd
Textuur achterzijde Geschuimde anti-slip laag
Afwerking Schoonsnijden en contoursnijden
Indoor/outdoor Indoor
WaterafstotendJa
Translucent Nee


Change your language / Pas je taal aan.

Login bij jouw Probo account

Heb je al een Probo account? Log dan in met onderstaande formulier

Ik heb nog geen account.

Ik wil graag een gratis probo account.