Vloerzeil
Leverbaar binnen 4 werkdagen

  • Bestellen in elke gewenste vorm
  • Met anti-slip laag (slipweerstand R10 classificatie)
  • Geschikt voor (indoor) promotioneel en tijdelijk gebruik
  • Brandcertificaat Bfl-s1 voor beurzen en evenementen


Flexibele en stevig vloerzeil wat de aandacht trekt Het witte vloervinyl heeft een gewicht van 1880 gr./m² en heeft een gestructureerde voorzijde en een geschuimde anti-slip achterzijde. Het...
Ons team staat voor je klaar
woensdag geopend vanaf 08:00
Live Chat
Direct antwoord
Vragen? Bel ons!
+31 88 02 23 200
E-mail
Kennisbank

Log eerst in om je bestelling te plaatsen

Prijzen zijn alleen zichtbaar voor onze partners. Log in of maak een account aan om te beginnen. Het is gratis!
Ik heb nog geen account
Ik wil een gratis account aanvragen.
  • Exclusief voor resellers in print
  • Advies, inspiratie en innovatie
  • Bestelgemak en korte levertijden
Inloggen
 

Wachtwoord vergeten?

Productinformatie
Omschrijving product

Flexibele en stevig vloerzeil wat de aandacht trekt

Het witte vloervinyl heeft een gewicht van 1880 gr./m² en heeft een gestructureerde voorzijde en een geschuimde anti-slip achterzijde. Het materiaal is flexibel, stevig en eenvoudig te leggen. Het is daarnaast meerdere keren te gebruiken en wordt geleverd in elk gewenst formaat of vorm. Vloerzeil is weliswaar slijtvast, maar wij raden toepassingen van tijdelijke aard aan. De mate van slijtvastheid is afhankelijk van het aantal personen dat dagelijks over de vloer loopt.

Ontwerp gepersonaliseerde vinylvloeren op maat

Ontwerp jouw eigen vloer in elk gewenst formaat. Het materiaal heeft een printbreedte van 194 cm breed. Wil je jouw vloerzeil in een speciale vorm ontvangen? Bijvoorbeeld rond, vierkant of in de vorm van een product van jouw klant? Kies dan in het keuzemenu voor de optie contoursnijden.

Brandveilige vloeren

De brandweer stelt eisen aan de brandveiligheid in bedrijven, op beurzen en events. Bedrijven en standhouders zijn in de meeste gevallen verplicht om alleen brandvertragende materialen te gebruiken. Wanneer er brand uitbreekt, dan kan het bedrijf of de standhouder verantwoordelijk worden gehouden voor schade, zoals een versnelling van vuurverspreiding. Dankzij de Bfl-s1 certificering is Vloerzeil geschikt en brandveilig voor gebruik in bedrijven, op beurzen maar ook in openbare ruimtes.

Het leggen van vloerzeil

De vinylvloer leggen is snel en eenvoudig. Houd rekening met een ondergrond die volledig vlak is. Oneffenheden zorgen later voor problemen. Laat het vloerzeil daarnaast een paar dagen op de locatie liggen om te wennen aan de temperatuur, zodat het niet meer krimpt of uitrekt als het gelegd is. Afhankelijk van de toepassing van de vloer en de ruimte waarin je de vloer legt, zijn er drie manieren om de vloer te leggen.

1. Los bovenop de ondergrond

Voor kleine ruimtes kun je overwegen het vinyl los op de ondergrond te leggen. Houd rekening met de minimale afmetingen zodat het materiaal wel goed blijft liggen.

2. Met dubbelzijdige tape

Een promotionele vinylvloer is prima te bevestigen met dubbelzijdig tape.

3. Verlijmen

Voor toepassingen van langere duur, bijvoorbeeld in een showroom. Belangrijk dat er geen frictie ontstaat tussen de ondergrond en het materiaal. In vochtige ruimtes is het aan te raden het vinyl te verlijmen en daarnaast ook de randen te kitten. Hiermee voorkom je dat er vocht onder de vloer komt. Sla bij het verlijmen de vloer tot de helft terug en breng vervolgens de lijm aan. Druk het vinyl daarna stevig aan om oneffenheden te voorkomen. Plak op dezelfde manier de andere helft van het vinyl. Nadat het vloerzeil gelijmd is, moet de vloer 48 uur rusten.

Creëer een onderscheidende vloer op beurzen, evenementen of als tijdelijke vloer

Het lichte, flexibele materiaal is uitstekend te gebruiken tijdens evenementen, beurzen of als tijdelijke vloer. Bezoekers verleiden, nieuwsgierig maken of de aandacht trekken? Dat doe je met een opvallend vloerzeil met print! Denk hierbij aan commerciële, esthetische en/of veiligheid boodschappen die je in de vloer kunt verwerken. Of juist heel praktisch: om richting aan te geven. Zorg ervoor dat je het vloerzeil na gebruik altijd oprolt in plaats van opvouwt.

Alternatieven voor Vloerzeil

Wanneer je op zoek bent naar een zelfklevende vloerprint dan kies je de 3M Envision 48-20 vloerfolie. Vloerzeil is geschikt voor indoor gebruik. Voor outdoor toepassingen heb je de keuze uit Asfaltstickers of Asfaltfolie. Deze stickers zijn anti-slip, krasvast en eenvoudig aan te brengen op beton, asfalt en vlakke straattegels.

Materiaal Vloervinyl
Gewicht 1880 gr./m2
Dikte Ca. 2mm
Bedrukking UV
Maximale printbreedte  194 cm. Bij lengtes vanaf 7 meter wordt de print opgedeeld.
Textuur voorzijde Gestructureerd
Textuur achterzijde Geschuimde anti-slip laag
Afwerking Schoonsnijden en contoursnijden
Toepassingen Tijdelijke toepassingen in showrooms, beursstanden, winkels, speelkleden
Indoor/ outdoor Indoor
Waterafstotend Ja
Extra Anti-slip toplaag

Change your language / Pas je taal aan.

Ik heb nog geen account.

Ik wil graag een gratis probo account.