Textielframe
Leverbaar binnen 4 werkdagen

  • Jouw eigen formaat voor een uniek item
  • Geprint met 2 lagen inkt voor de scherpste prints
  • Diverse toepassingen voor uiteenlopende doeleinden
  • Reseller prijzen
  • Aanlevertijd tot 16.30 uur

Eindeloos van look veranderen... maak het mogelijk door te starten met het samenstellen van jouw Textiel- en Ledframes! Per seizoen, per promotie of per actie een ander doek. Met LED verlichting...

Log eerst in om je bestelling te plaatsen

Prijzen zijn alleen zichtbaar voor onze partners. Log in of maak een account aan om te beginnen. Het is gratis!
Ik heb nog geen account
Ik wil een gratis account aanvragen.
  • Exclusief voor resellers in print
  • Advies, inspiratie en innovatie
  • Bestelgemak en korte levertijden
Inloggen
 

Wachtwoord vergeten?

Productinformatie
Omschrijving product

Eindeloos van look veranderen... maak het mogelijk door te starten met het samenstellen van jouw Textiel- en Ledframes! Per seizoen, per promotie of per actie een ander doek. Met LED verlichting of zonder verlichting, jij bepaalt! Dankzij het slimme opspansysteem verwissel je de peesdoeken in een handomdraai. Omdat de frames op maat* worden gemaakt zijn ze voor iedere ruimte geschikt!

Een mooie basis

Jouw klant heeft de keuze uit de volgende kleuren profielen: een zilverkleurig, zwart of wit profiel. Door ons populaire Textielframe te combineren met Akoestisch vilt verbeter je met een eenvoudige ingreep de akoestiek in een ruimte. Liever een frame met verlichting erin? Ga dan voor ons frame met LED verlichting. Krachtige verlichting en haarscherpe prints gegarandeerd.

Sterk, sterker, sterkst

Het textielframe is verkrijgbaar in vier verschillende diktes. Het voordelige 19 millimeter profiel is uitsluitend geschikt voor wandframes. Het 27 millimeter profiel kan voor zowel wandframes als plafond frames (horizontaal en verticaal) worden gebruikt. Dit maakt het de meest gekozen optie. Dan is er nog het solide 44 millimeter profiel. Deze is dubbelzijdig toepasbaar. Dit frame is zowel vrijstaand of verticaal hangend aan het plafond in te zetten. Tot slot een nieuwe profieldikte van 80 millimeter. Dit profiel is speciaal voor jou ontwikkeld omdat de vraag groot was. Dit frame biedt extra stevigheid en heeft een solide look. Dit frame is zowel staand als hangend toepasbaar.

Bij het frame met LED verlichting heb je een profiel van slechts 55 millimeter breed. Deze combineren wij met een Dibond achterplaat. Op deze plaat worden de ledstrips gemonteerd. Deze leds zorgen voor een perfecte, egale lichtverspreiding.

Een (s)tof object

Bij het Textielframe kies je uit vier soorten doek: Dekostof, Structex, Theater en Decotex UV. Bij het ledframe heb je keuze uit twee soorten doek: Lightbox of Samba Backlit. Op zoek naar een doek voor outdoor toepassingen? Dan adviseren wij Samba Backlit. Beide doeken worden voorzien van 200% full colour bedrukking. Dat betekent dat er twee lagen inkt op het doek worden gedrukt voor haarscherpe prints. Wanneer het doek niet wordt aangelicht heeft dit een hele donkere uitstraling. Als de lichtbron aanstaat wordt het doek mooi egaal verlicht en heeft het een mooie scherpe uitstraling. Een absolute verrassing voor jouw klanten!

Last but not least: de montage

Het textielframe (wand) kan op twee manieren worden gemonteerd. De meest eenvoudige manier is het frame rechtstreeks op de muur te schroeven. Er wordt in dit geval geen montagemateriaal meegeleverd. Het frame kan ook worden opgehangen áán de muur. Dit betekent dat het frame aan de muur wordt opgehangen in een wandhanger. Er worden in dit geval ophangplaatjes meegeleverd. Bij het Ledframe heb je één montagemogelijkheid: zelf het frame rechtstreeks op de muur schroeven. Er wordt in dit geval geen montagemateriaal meegeleverd.Zonder verlichtingMet LED verlichting
FormaatMaatwerkMaatwerk tot 305cm x 105cm*
KleurZilverkleurig, zwart of witZilverkleurig, zwart of wit
Materiaal doek

Dekostof, Decotex UV, Theater en Structex (kan gecombineerd

worden met akoestisch vilt)

Lightbox en Samba Backlit
Profieldikte19mm en 27mm (enkelzijdig toepasbaar) 44mm en 80 mm (dubbelzijdig toepasbaar)***55mm
Minimaal formaat frame30 x 30cm45 x 45cm
VerlichtingNeeJa, het frame heeft een snoer van 150cm
Binnen/BuitenBinnenBinnen
Materiaal frameAluminiumAluminium met verlichting op achterplaat van Dibond
ToepassingWand, plafond en vrijstaand**Wand

*Groter formaat nodig of liever een andere kleur? Neem dan even contact op met één van onze medewerkers voor advies op maat. **Bij vrijstaande frames worden er 'voeten' meegeleverd. ***Er worden uitsluitend stabilizers meegeleverd bij formaten groter dan 2,50 meter. Dit geldt voor de volgende profieldiktes: 27 mm, 44 mm en 80 mm.

Change your language / Pas je taal aan.

Ik heb nog geen account.

Ik wil graag een gratis probo account.