Textielframe
Leverbaar binnen 4 werkdagen

  • Bepaal je eigen formaat!
  • Ook verkrijgbaar met LED verlichting
  • Diverse profielen en kleuren
  • Reseller prijzen
  • Aanlevertijd tot 16.30 uur

Eindeloos van look veranderen... ons Textiel- en Ledframe maken dit mogelijk! Per seizoen, per promotie of per actie een ander doek. Met LED verlichting op zonder verlichting, jij bepaalt!...

Log eerst in om je bestelling te plaatsen

Prijzen zijn alleen zichtbaar voor onze partners. Log in of maak een account aan om te beginnen. Het is gratis!
Ik heb nog geen account
Ik wil een gratis account aanvragen.
  • Exclusief voor resellers in print
  • Advies, inspiratie en innovatie
  • Bestelgemak en korte levertijden
Inloggen
 

Wachtwoord vergeten?

Productinformatie
Omschrijving product

Eindeloos van look veranderen... ons Textiel- en Ledframe maken dit mogelijk! Per seizoen, per promotie of per actie een ander doek. Met LED verlichting op zonder verlichting, jij bepaalt! Dankzij het slimme opspansysteem verwissel je de peesdoeken in een handomdraai. Omdat de frames op maat* worden gemaakt zijn ze voor iedere ruimte geschikt!Zonder verlichtingMet LED verlichting
FormaatMaatwerkMaatwerk tot 305 cm x 150 cm*
KleurZilverkleurig of zwartZilverkleurig
Materiaal doekDekostof, Theater, en Structex (kan gecombineerd worden met akoestisch vilt)Lightbox
Profieldikte19 mm, 27 mm, 44 mm (dubbelzijdig te gebruiken)55 mm
VerlichtingNeeJa
Materiaal frameAluminiumAluminium met verlichting op achterplaat van Dibond
ToepassingWand, plafond en vrijstaandWand

*Voor grotere frames willen we je adviseren contact op te nemen met je eigen klantteam


Kleuren

Geef je klant de keuze uit een zilverkleurig of een zwart profiel. Frames van 27 of 44 millimeter worden geleverd met stabilizers om doorhangen te voorkomen. Door ons populaire Textielframe te combineren met Akoestisch vilt verbeter je met een eenvoudige ingreep de akoestiek in een ruimte. Liever een frame met verlichting erin? Ga dan voor ons frame met LED verlichting. Je krijgt krachtige verlichting en haarscherpe prints.


Profiel

Het textielframe is verkrijgbaar in drie verschillende diktes. Het voordelige 19 millimeter profiel is uitsluitend geschikt voor wandframes. Het 27 millimeter profiel kan voor zowel wandframes als plafond frames (horizontaal en verticaal) worden gebruikt. Dit maakt het de meest gekozen optie. Tot slot is er het solide 44 millimeter profiel. Deze is dubbelzijdig toepasbaar. Dit frame is zowel vrijstaand of verticaal hangend aan het plafond in te zetten.


Bij het frame met LED verlichting heb je een profiel van slechts 55 millimeter breed. Deze combineren wij met een Dibond achterplaat. Op deze plaat worden de ledstrips gemonteerd. Deze leds zorgen voor een perfecte, egale lichtverspreiding.


Doeksoorten

Bij het Textielframe kan worden gekozen voor drie soorten doek: Dekostof, Structex, en Theater. Het ledframe heeft een doek van Lightbox. Het doek wordt voorzien van 200% full colour bedrukking. Dat betekent dat er twee lagen inkt op het doek worden gedrukt. Wanneer het doek niet wordt aangelicht heeft dit een hele donkere uitstraling. Als de lichtbron aanstaat wordt het doek mooi egaal verlicht en heeft het een mooie scherpe uitstraling. Een absolute eye-catcher!


Hoe te monteren?

Het textielframe (wand) kan op twee manieren worden gemonteerd. De meest eenvoudige manier is het frame rechtstreeks op de muur te schroeven. Er wordt in dit geval geen montagemateriaal meegeleverd. Het frame kan ook worden opgehangen áán de muur. Dit betekent dat het frame aan de muur wordt opgehangen in een wandhanger. Er worden in dit geval ophangplaatjes meegeleverd.


Bij het Ledframe heb je één montagemogelijkheid: zelf rechtstreeks op de muur schroeven. Er wordt in dit geval geen montagemateriaal meegeleverd.