Textielframe
Leverbaar binnen 3 werkdagen

  • Jouw eigen formaat Textielframes
  • Kies uit vier verschillende diktes
  • Diverse toepassingen voor uiteenlopende doelen
  • Verkrijgbaar met en zonder verlichting


Steeds weer een andere look met Textielframes Eindeloos van look veranderen... maak het mogelijk met Textielframes! Liever een frame met verlichting erin? Ga dan voor ons frame met LED...
Ons team staat voor je klaar
Vandaag geopend tot 20:00 uur
Live Chat
Direct antwoord
Vragen? Bel ons!
+31 88 02 23 200
E-mail
Kennisbank

Log eerst in om je bestelling te plaatsen

Prijzen zijn alleen zichtbaar voor onze partners. Log in of maak een account aan om te beginnen. Het is gratis!
Ik heb nog geen account
Ik wil een gratis account aanvragen.
  • Exclusief voor resellers in print
  • Advies, inspiratie en innovatie
  • Bestelgemak en korte levertijden
Inloggen
 

Wachtwoord vergeten?

Productinformatie
Omschrijving product

Steeds weer een andere look met Textielframes

Eindeloos van look veranderen... maak het mogelijk met Textielframes! Liever een frame met verlichting erin? Ga dan voor ons frame met LED verlichting. Krachtige verlichting en haarscherpe prints gegarandeerd.

Wissel gemakkelijk van boodschap

Per seizoen, per promotie of per actie een ander doek. Dankzij het slimme opspansysteem verwissel je de Peesdoeken in een handomdraai. En met de handige E-lock tool gaat dit nog gemakkelijker. Omdat de frames op maat* worden gemaakt zijn ze voor iedere ruimte geschikt. Jouw klant heeft de keuze uit een zilverkleurig, zwart of wit profiel.

Sterk, sterker, sterkst

Het Textielframe is verkrijgbaar in vier verschillende diktes. Het voordelige 19 mm profiel is uitsluitend geschikt voor wandframes. Het 27 mm profiel kan horizontaal en verticaal als wandframe of als plafond frame worden gebruikt. Dit maakt het de meest gekozen optie. Dan is er nog het solide 44 mm profiel. Deze is dubbelzijdig toepasbaar. Dit frame is zowel vrijstaand of verticaal hangend aan het plafond in te zetten. Tot slot is er de profieldikte van 80 mm. Dit frame biedt extra stevigheid, heeft een solide look en is zowel staand als hangend toepasbaar.

Bij het frame met LED verlichting heb je een profiel van 55 mm breed. Dit wordt gecombineerd met een Dibond achterplaat. Op deze plaat worden de LED strips gemonteerd en deze zorgen voor een perfecte, egale lichtverspreiding.

Een (s)tof object

Bij het Textielframe kies je uit vier soorten doek: Dekostof, Structex, Theater en Decotex UV. Bij het LED frame heb je keuze uit twee soorten doek: Samba Backlit of Lightbox. Met lichtbron wordt het doek mooi egaal verlicht en heeft het een mooie scherpe uitstraling. Een absolute verrassing voor jouw klanten!

Last but not least: de montage

Je kunt het Textielframe op twee manieren aan een wand monteren. De meest eenvoudige manier is om het frame rechtstreeks op de muur te schroeven. Er wordt in dit geval geen montagemateriaal meegeleverd. Het frame kan ook worden opgehangen aan de muur. Dit betekent dat je het frame ophangt in een wandhanger. Kies je hiervoor, dan worden er ophangplaatjes meegeleverd. Bij het LED frame heb je één montagemogelijkheid: zelf het frame rechtstreeks op de muur schroeven. Er wordt in dit geval geen montagemateriaal meegeleverd.

Is het Textielframe toch niet helemaal wat je zoekt? Misschien kun je beter uit de voeten met een Paneel, een Canvasdoek of Behang.Zonder verlichtingMet LED verlichting
FormaatMaatwerkMaatwerk tot 305cm x 105cm*
KleurZilverkleurig, zwart of witZilverkleurig, zwart of wit
Materiaal doek

Dekostof, Decotex UV, Theater en Structex (kan gecombineerd

worden met akoestisch vilt)

Lightbox en Samba Backlit
Profieldikte19mm en 27mm (enkelzijdig toepasbaar) 44mm en 80 mm (dubbelzijdig toepasbaar)***55mm
Minimaal formaat frame30 x 30cm45 x 45cm
VerlichtingNeeJa, het frame heeft een snoer van 150cm
Binnen/BuitenBinnenBinnen
Materiaal frameAluminiumAluminium met verlichting op achterplaat van Dibond
ToepassingWand, plafond en vrijstaand**Wand

*Groter formaat nodig? Neem dan even contact op met één van onze medewerkers voor advies op maat. **Bij vrijstaande frames worden er 'voeten' meegeleverd. ***Er worden uitsluitend stabilizers meegeleverd bij formaten groter dan 2,50 meter. Dit geldt voor de volgende profieldiktes: 27 mm, 44 mm en 80 mm.

Change your language / Pas je taal aan.

Ik heb nog geen account.

Ik wil graag een gratis probo account.