Airtex
Vandaag besteld, morgen in huis

  • kreukvrij behang met grote kleurkracht
  • tot wel 5x45m uit één deel
  • brandvertragend en krasvast
  • reseller prijzen
  • aanlevertijd tot 16.30 uur

Airtex® is de perfecte vervanger van traditioneel behang. Geen wonder: Airtex® is niet alleen goedkoper, maar beschikt ook nog eens over een grotere kleurkracht. De kleuren spatten van de wand!...

Log eerst in om je bestelling te plaatsen

Prijzen zijn alleen zichtbaar voor onze partners. Log in of maak een account aan om te beginnen. Het is gratis!
Ik heb nog geen account
Ik wil een gratis account aanvragen.
  • Exclusief voor resellers in print
  • Advies, inspiratie en innovatie
  • Bestelgemak en korte levertijden
Inloggen
 

Wachtwoord vergeten?

Productinformatie
Specificaties
Materiaal:Airtex®: PVC | Airtex® PVC-vrij: Polyester
Gewicht:Airtex®: 330 gr./m² | Airtex® PVC-vrij: 270 gr./m²
Brandwerend:B1
Bedrukking:UV inkt enkelzijdig
Max. afmeting:500 cm, print tot 496 cm, 320 cm, print tot 316 cm
Afwerking:Schoonsnijden, tunnels
Toepassing:Wallcovering / behang
Indoor / Outdoor:Indoor
Waterafstotend:Ja
Translucent:Nee
Extra:100% Europees product
Let op:Airtex PVC-vrij® na het plakken weer verwijderen? Houd er rekening mee dat de grijze achterzijde afgeeft op de ondergrond. Dit is eenvoudig schoon te maken met water of sop. De print is niet herbruikbaar.
Omschrijving product
Airtex® is de perfecte vervanger van traditioneel behang. Geen wonder: Airtex® is niet alleen goedkoper, maar beschikt ook nog eens over een grotere kleurkracht. De kleuren spatten van de wand!

Kreukvrij en naadloos
Airtex® is eenvoudig en naadloos aan te brengen, dankzij de gigantische afmetingen tot wel 5x45m uit één stuk. En dat is nog niet alles: het materiaal scheurt niet, kreukt niet, is eenvoudig schoon te maken, brandvertragend en krasvast. De licht grijze achterzijde zorgt ervoor dat kleurverschil op de wand minder zichtbaar is.

Twee varianten
Airtex® is gemaakt in Duitsland en geprint in Nederland: 100% Europees dus. Daarmee is Airtex® REACH-gecertificeerd. Probeer ook eens Airtex® PVC-vrij, de milieuvriendelijke variant van onze bestseller. Afkomstig uit dezelfde fabriek maar minder schadelijk voor het milieu. Optisch is er wel enig verschil. Bestel gratis samples om te beoordelen welke variant jouw voorkeur heeft.

Verwijderbaar en herbruikbaar?
Wil je een met behanglijm geplakte print verwijderen? Een print op Airtex® is eenvoudig verwijderbaar én zelfs herbruikbaar. Dit laatste geldt niet voor Airtex PVC-vrij®. De grijze achterzijde van dit materiaal gaat een reactie aan met de behanglijm, waardoor de ondergrond grijs wordt. Dit is eenvoudig te verwijderen met water of een sopje, maar je print is helaas niet een tweede keer te gebruiken.