Backdrop
Leverbaar binnen 4 werkdagen

  • Podiumdoeken als achtergrond in theaters
  • Matte uitstraling zonder reflectie
  • Elk formaat mogelijk
  • Met B1 en/of M1 certificering


Podiumdoeken voor elk evenement Een Backdrop is een groot bedrukt doek wat gebruikt wordt als achtergrond op podia of decors. Met deze podiumdoeken (ook wel Theaterdoeken genoemd) zorg je voor...
Ons team staat voor je klaar
woensdag geopend vanaf 08:00
Live Chat
Direct antwoord
Vragen? Bel ons!
+31 88 02 23 200
E-mail
Kennisbank

Log eerst in om je bestelling te plaatsen

Prijzen zijn alleen zichtbaar voor onze partners. Log in of maak een account aan om te beginnen. Het is gratis!
Ik heb nog geen account
Ik wil een gratis account aanvragen.
  • Exclusief voor resellers in print
  • Advies, inspiratie en innovatie
  • Bestelgemak en korte levertijden
Inloggen
 

Wachtwoord vergeten?

Productinformatie
Omschrijving product

Podiumdoeken voor elk evenement

Een Backdrop is een groot bedrukt doek wat gebruikt wordt als achtergrond op podia of decors. Met deze podiumdoeken (ook wel Theaterdoeken genoemd) zorg je voor een grootse aankleding van een evenement, theater, popconcert of festival. Bijkomend voordeel is dat het licht van spots niet weerkaatst dankzij de matte uitstraling van het doek en daardoor de print altijd goed zichtbaar is.

Een blikvanger voor het publiek

Een Backdrop is een opvallend object voor drukbezochte evenementen, concerten en theatervoorstellingen. Door de prominente plek rondom of achter een podium te benutten ontstaat opvallende reclame ruimte. Het doek zorgt voor sfeervolle aankleding van het podium en is tevens een blikvanger voor het aanwezige publiek. Bovendien is het een interessant reclamemedium voor sponsoren.

Ontwerp Backdrops van groot tot klein

Bestel backdrops op jouw gewenste formaat en maak jouw keuze uit de verschillende afwerkingen. Afhankelijk van het doel van het podiumdoek, kun je kiezen uit Dekostof, Structex, Decotex of Blackback. Deze doeksoorten beschikken over een B1-brandcertificering en zijn uitsluitend geschikt voor indoor toepassingen. Dekostof is het meest geschikte materiaal voor een Podiumdoek. Het is op te vouwen en daarmee gemakkelijk te transporteren. Past jouw ontwerp niet op de maximale printbreedte van 311 centimeter? Kies dan voor Decotex: een soortgelijk materiaal met een maximale printbreedte van 496 cm. StrucTex is een zwaardere stof gemaakt van polyester met een structuur. Het materiaal Blackback heeft een zwarte achterzijde wat zorgt dat er geen licht van achter door het doek kan komen.

Alternatieven

Zoek je een doek inclusief een constructie voor bevestiging? Kies dan voor de Textielframes op maat of een Spandoekframe. Ben je op zoek naar een doek met nog meer afwerkingen? Kijk dan eens naar alle mogelijkheden bij de Spandoeken. Ook kun je kiezen voor een verlicht frame op maat, het Ledframe.

Dekostof Structex Decotex UV Blackback
Basismateriaal Polyester Polyester Polyester met coating Polyester + PU coating
Bedrukking Sublimatie Sublimatie UV UV
Maximale printbreedte (cm) 311 306 496 496
Gewicht (gr.m2) 220 250 200 270
Brandwerend B1 B1 B1 B1

Doeken groter dan 5x5 meter worden aan elkaar gezet en opgevouwen verstuurd

Change your language / Pas je taal aan.

Ik heb nog geen account.

Ik wil graag een gratis probo account.