Briefpapier
Voor 16:30 besteld, morgen geleverd
 • Bedrukt Brief- & Factuurpapier en Vervolgvellen
 • Beschikbaar in verschillende papiersoorten
 • Zet eenvoudig een unieke huisstijl neer
 • Grote en kleine oplage mogelijk
Productbeschrijving
Eigen Briefpapier en bijbehorende vervolgvellen kunnen in geen enkele professionele huisstijl ontbreken. En het mooie is dat je niet meteen enorme hoeveelheden voor jouw klanten hoeft te bestellen.... Meer informatie
Nieuw bij Probo? Vraag binnen 2 minuten een account aan.
Ons team staat voor je klaar
vandaag geopend vanaf 08:00
Live Chat
Direct antwoord
Vragen? Bel ons!
+31 88 02 23 200
E-mail
Kennisbank

Log eerst in om je bestelling te plaatsen

Prijzen zijn alleen zichtbaar voor onze partners. Log in of maak een account aan om te beginnen. Het is gratis!
Ik heb nog geen account
Ik wil een gratis account aanvragen.
 • Exclusief voor resellers in print
 • Advies, inspiratie en innovatie
 • Bestelgemak en korte levertijden
Inloggen
 

Wachtwoord vergeten?

Productinformatie
Omschrijving product

Briefpapier vanaf 25 stuks

Eigen Briefpapier en bijbehorende vervolgvellen kunnen in geen enkele professionele huisstijl ontbreken. En het mooie is dat je niet meteen enorme hoeveelheden voor jouw klanten hoeft te bestellen. Briefpapier met één ontwerp is al vanaf 25 vellen in full color verkrijgbaar. Zo zet je wel heel voordelig een unieke huisstijl neer voor jouw klant.

Zeg het met Briefpapier & Factuurpapier

Onderschat de kracht van een brief niet. In ons digitale tijdperk stroomt je digitale brievenbus zomaar vol. Met een fysieke brief kan jouw klant de juiste aandacht op de boodschap vestigen, juist omdat dit opvalt op de deurmat of in de brievenbus. Met alle bedrijfsinformatie netjes vermeld op het papier heeft de ontvanger meteen de belangrijkste gegevens direct voor zich. Ook een factuur geprint op Factuurpapier is zo gemaakt. Jouw klant kan het Briefpapier ook gebruiken voor offertes en andere correspondentie. En met een afwijkend ontwerp op de achterkant zet je meteen iets bijzonders voor jouw klant neer.

Tip: maak bij het opmaken van Briefpapier en Factuurpapier gebruik van de handige template. Zo weet je zeker dat je ontwerp goed uit de printer komt.

Keuze uit diverse kwaliteiten en grammages

Zoveel klanten, zoveel wensen. Daarom kun je voor jouw klanten Briefpapier en Factuurpapier bestellen gemaakt van hagelwit, lasergeschikt printerpapier of milieuvriendelijke Biotop:

 • HV lasergeschikt wit - 90, 100 en 120 gr./m2
 • Biotop naturel - 90 en 100 gr./m2
 • Papiervergelijker

  Met de handzame Papiervergelijker maak je eenvoudig een keuze uit de verschillende papiersoorten en grammages. Vraag nu gratis de Papiervergelijker aan, zodat je deze bij het volgende verkoopgesprek bij de hand hebt.

  Ons papier en het milieu

  Naast de milieuvriendelijke papiersoorten, kun je met jouw keuze ook op een andere manier bijdragen aan Moeder Natuur. Dat zit ‘m in de productie: door digitaal te drukken is de hoeveelheid afval een stuk minder dan bij offsetdrukwerk. We hoeven geen drukplaten en chemicaliën te gebruiken en de pers hoeft ook niet eerst op kleur te komen. Zo besparen we gemiddeld 200 vellen, het eerste vel dat van onze printers rolt heeft meteen de juiste kleuren.

  Maak de huisstijluitingen van jouw klant compleet met Visitekaartjes, Flyers, Folders en Brochures.

  Change your language / Pas je taal aan.

  Login bij jouw Probo account

  Heb je al een Probo account? Log dan in met onderstaande formulier

  Ik heb nog geen account.

  Ik wil graag een gratis probo account.